Дорогі мої, я не перший вже день на цьому затишному форумі і пропоную викладати в уцій темі свої фото, щоб можно було уявити собі вас усіх, таку здибанку організуємо, було б легше шрайбати повідомлення
гггг, Василь дівчата в деяких темках діляться фото- хваляться деякими частинами, та не тільки -це така собі особита картка навіщо моє обличчя користувачам форума, якщо, наприклад, є поцікавіше місця для ідентифікації
Ну Вы же предложили вот и встречное предложение последовало что бы снова не выкладывать свои фото кстати, Василь, а где Ваши ?
пральна, ты я помню сиськи и ноги показывала, я попу теперь раз уже все будут выкладывать фото, то решила и полностью себя принцессу показать
чё это из моих сразу? ваще-то, у кого как карта ляжет, или как у кого ото того...вообщем, Вы поняли А тов темке Песото у кое-кого сразу самоконтроль включается и
хай йому грець, шо це таке ви наробили? Прохання не заважати нам обмінюватися фото та спілкуватися, з тими, хто їх викладає
вот уже есть из чего начинать картинку складывать --- Добавлено, 27 Декабрь 2013 --- хде? шо? --- Добавлено, 27 Декабрь 2013 --- ага, нада! просим!