EasyExpress - доставка из США в Украину. Условия обслуживания. Тарифы: авиа: 8,95$ за 1 кг минимальный расчетный вес: 300 гр. стоимость доставки мобильных телефонов - $8,95/единица + 2,5% обязательная страховка Особенности по стоимости доставки мобильных телефонов с 09.02.16 ОБРАЩАЕМ ВАШЕ ВНИМАНИЕ, что приоритетным для малогабаритных товаров мы считаем РЕАЛЬНЫЙ вес, а НЕ ОБЪЕМНЫЙ. Например, коробки с обувью и игрушками, лыжи, сноуборды считаются по их реальному весу. ОБЪЕМНЫЙ вес будет учитываться только в случае, если товар заказанный вами легкий по весу, но большой по объему. Стоимость будет рассчитана по следующей формуле: Длина Х Ширина Х Высота / 6000 (для сантиметров и килограммов) Длина Х Ширина Х Высота / 166 (для дюймов и фунтов) Доставка: товар приходит на склад компании в Киеве возможна доставка на дом или самовывоз в другие города доставка осуществляется Новой почтой (оплачивает получатель) Оплата: наличными курьеру во время доставки на дом. наличными в офисе, если выбрали опцию самовывоза. онлайн на сайте, используя платежную карту Mastercard или Visa. Эта опция временно в разработке Страховка: 2,5% от стоимости посылки. Контакты на сайте. Режим работы: Пн-Пт 10.00 до 19:00 -------------------------------------------------------------------- Вот и всё, что мне показалось самым важным из инфы на сайте. Их услугами я еще не пользовалась, т.к. очень хочу отзывов - кто-то с ними уже работал? Как они? Судя по тарифам они вполне могут составить конкуренцию другой подобной компании на этом форуме.
Вітаємо! Не обирайте перевагу, але, у даному разі, можете зазначити години роботи складу у США: З понеділка по п'ятницю - робочі дні (з 9:00 до 18:00). Субота та неділя - вихідні.
Як дзвонити безкоштовно? Щось я не знайшов такої обції в скайпі. Треба додати в телефонну книгу і тоді набирати? По просто ввести номер, там тільки через тарифи
вечір добрий, скажіть а чи нараховуватиметься додаткова плата за митно-брокерські послуги у разі виявлення факту некоректно задекларованої вартості придбаного товару? тобто якщо я вкажу нижчу вартість і вийму інвойс? це зараз запровадив МІСТ! сподіваюсь у вас такого не планується?
Вітаємо! Наразі подібні зміни не плануються. Про будь-які нововведення ми вас обов'язково сповістимо.
Скажіть, будь ласка, якщо я замовлю ноутбук там в комплекті до нього є підзарядний пристрій, таке можна авіа відправити?
Доброго дня. У Вас є додаток для телефону? Чи тільки версія сайту для ПК, для реєстрації своїх відправлень в особистому кабінеті?
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка чи є у вас послуга повернення назад в США. Отримала посилку, але це не зовсім той товар, що я очікувала, чи можна назад через вас його повернути?
Вітаємо, nastya98qwerty2) На сьогодні працюємо поки що в одному напрямку, США - Україна. Повернення товару здійснюємо з нашого складу тільки по території США. Для того, аби виконали дану послугу, обов'язково важливо сповістити нас завчасно телефонним дзвінком, або ж на електронну пошту, до моменту опрацювання посилки до відправлення в Україну. Вартість послуги повернення - 5$. На майбутнє, щоб убезпечити себе від таких випадків, рекомендуємо обирати до посилки послугу "фото вмісту". Якщо ця послуга вказана, тоді ми відправляємо посилки лише після вашого підтвердження в Україну.
Вітаємо! Наразі додатка нема. Реєструвати відправлення ви можете у себе в особистому кабінеті на нашому сайті)
Вітаємо! Для перевезення даних товарів необхідна ліцензія. Наразі наша компанія, на жаль, не може доставити подібне. Перепрошуємо за незручності!(
Підкажіть будь ласка, якщо товар коштує приблизно 200 дол, це ж перевищення митного ліміту, як мені через вас сплатити податок і скільки це по часу?
Вітаємо, Валеріє! Наш відділ логістики надсилає вам реквізити по факту затримання посилки на митному контролі та нарахування мита. Ви проводите оплату і відправляєте нам квитанцію у PDF форматі про її здійснення. Необхідно підготувати: інвойс, скан/копію паспорта власника посилки, виписку про суму оплати. Після сплати мита (через 3-5 робочих днів) посилка буде відправлена на наш склад у місті Київ найближчим рейсом.
скільки ще доступний по часу ваш склад на PARKWAY ? автоматично замовила з магазину, не змінивши адресу на актуальну(