EasyExpress - доставка из США в Украину. Условия обслуживания. Тарифы: авиа: 8,95$ за 1 кг минимальный расчетный вес: 300 гр. стоимость доставки мобильных телефонов - $8,95/единица + 2,5% обязательная страховка Особенности по стоимости доставки мобильных телефонов с 09.02.16 ОБРАЩАЕМ ВАШЕ ВНИМАНИЕ, что приоритетным для малогабаритных товаров мы считаем РЕАЛЬНЫЙ вес, а НЕ ОБЪЕМНЫЙ. Например, коробки с обувью и игрушками, лыжи, сноуборды считаются по их реальному весу. ОБЪЕМНЫЙ вес будет учитываться только в случае, если товар заказанный вами легкий по весу, но большой по объему. Стоимость будет рассчитана по следующей формуле: Длина Х Ширина Х Высота / 6000 (для сантиметров и килограммов) Длина Х Ширина Х Высота / 166 (для дюймов и фунтов) Доставка: товар приходит на склад компании в Киеве возможна доставка на дом или самовывоз в другие города доставка осуществляется Новой почтой (оплачивает получатель) Оплата: наличными курьеру во время доставки на дом. наличными в офисе, если выбрали опцию самовывоза. онлайн на сайте, используя платежную карту Mastercard или Visa. Эта опция временно в разработке Страховка: 2,5% от стоимости посылки. Контакты на сайте. Режим работы: Пн-Пт 10.00 до 19:00 -------------------------------------------------------------------- Вот и всё, что мне показалось самым важным из инфы на сайте. Их услугами я еще не пользовалась, т.к. очень хочу отзывов - кто-то с ними уже работал? Как они? Судя по тарифам они вполне могут составить конкуренцию другой подобной компании на этом форуме.
поділіться, кому зараз вдається викупити на найк укр.картою і якою? у мене видає помилку 98D2586B хоча ще в тому місяці через моно все проходило
Вітаємо, Ніно!) Напишіть, будь ласка, нам на електронну пошту info@easyxpress.com.ua трек номер посилки, та ми уточнимо інформацію. Дякуємо!) --- Добавлено, 3 Декабрь 2023 --- Вітаємо, Валеріє! 30 календарних днів!)
Вирішила спробувати нового перевізника і навіть не могла подумати, що проблеми з USPS... Замовила з ebay і ось моя посилка вже доставлена, а статус: DELIVERED INDIVIDUAL PICKED UP AT USPS Що це за статус такий? Хіба компанія займається самовивозом з відділення USPS?
В когось вирішувалось питання по посилці, що Амазон відмічає як доставлену, але на склад вона так і не прийшла? Посилки немає, компенсацій ніяких, після цього взагалі незрозуміло як можна замовляти з Амазона на посередника. Хочу отримати або замовлений товар, або рефанд. Але складається ситуація , що і Амазон, і EasyXpress кажуть что нічим не можемо допомогти. Ні грошей, ні товару. Можливо посилка доставлена сусідам з цієї адреси, а можливо взагалі вкрадена/загублена. Замовив в Амазоні посилку на $95, в Амазоні відмітка що доставлено 11:18AM Dec 5 , трекінг TBADD..., продавець сам амазон. EasyXpress каже такої посилки не було, надали відеозапис з зовнішньої камери у входу, де видно що взагалі ніяких доставок не було в той час. Чат-підтримка Амазону відповідає, що нічого не може зробити якщо стоїть відмітка Delivered, навіть якщо у вас є відеозапис. І взагалі у вас Freight Forwarder, де по нашому policy - ми не відповідаємо за те що сталося після доставки. Апелюю що доставки то і не було, my order was never delivered. Відповідь в чаті амазону - нажаль нічого не можем зробити для вас, є відмітка Delivered. Нехай Freight Forwarder з нами зв'яжеться, бо є відмітка про отримання, і це повинні були бути вони. На прохання EasyXpress зв'язатись з Амазоном, повідомили що Амазон в минулому в подібних ситуаціях, ніколі не відповідав на їх листи електронною поштою. Амазон компенсувати ані кошти, ані повторним відправленням не хоче, бо є статус Delivered. EasyXpress - зайняв незрозумілу позицію, здається ніхто не буде дзвонити в Амазон і щось шукати? Чи є якісь варіанти успішного вирішення?
У кого небудь поступила посилка на склад після такого статуса? P.S. Чувака з тараканами прошу утриматися від коментарів.
напевно, якщо і зателефонують, то отримають таку ж відповідь, що і ви отримали - посилка доставлена. Тут Амазон зайняв позицію, що не відповідає за доставку посилок. Шкода, що такі випадки трапляються
Амазон завжди так себе веде, їм шось доказать не реально , я шукала свою посилку так само, але толку нуль, перекидають на різних менеджерів і кажуть чекати. Вони не хочуть цим заніматься. І коли всіх там задовбеш амазон каже ой ))
Вітаємо! Ми намагаємось отримати вантажі у зазначений термін. Є рейси, які надходять з мінімальними затримками, але ми робимо усе можливе, аби стабілізувати ситуацію.
Скажіть будь ласка, я ось планую зробити замовлення, бачу що є додаткова послуга "фото" а мене зацікавила ще послуга " перевірка посилки" в чому різниця?
Вітаємо! Послуга фото означає, що ми зробимо 3 фотографії вашої посилки та надамо вам. Перевірка - перевіримо товар, відповідно до вказаної вами інформації у коментарі.
Після того як EasyXpress вирішили далі ніяк не допомагати. То подзвонив в Амазон - і отримав всі кошти купоном, зайняло хвилин 20. Нове замовлення робив на іншого форвардера. Зі скайпа безкоштовно +18009423300 Спілкуєтесь з саппортом, який хвилин 5 перевіряє і каже що нічого не може зробити якщо статус посилки доставлено. Після цього говоріть що хочете поговорити з його supervisor, саппорт каже а давайте я ще раз раз перевірю, чи можу щось зробити. Перевіряє, говорите що треба supervisor, переключають, розповідаєте знову проблему і через 30 секунд supervisor дуже рутинно, втомленим голосом відповідає, що купон на всю сумму покупки вже у вас в акаунті амазона. Саппорт мені повірив, supervisor ні єдиного питання не задавав. Дзвонив ввечері, відповідали американці. Чому я це зміг зробити з першого разу, а форвардер про це не знав, це питання. Для себе вирішив відмовитись від форвардерів які - не мають унікальної адреси, на якій знаходяться тільки вони(без 5 сусідів) - не мають власного складу
Таких форвардеров не существует , все склады в делавере это всякие гаражики/боксы которые с одним адресом и разными юнитами