EasyExpress - доставка из США в Украину. Условия обслуживания. Тарифы: авиа: 8,95$ за 1 кг минимальный расчетный вес: 300 гр. стоимость доставки мобильных телефонов - $8,95/единица + 2,5% обязательная страховка Особенности по стоимости доставки мобильных телефонов с 09.02.16 ОБРАЩАЕМ ВАШЕ ВНИМАНИЕ, что приоритетным для малогабаритных товаров мы считаем РЕАЛЬНЫЙ вес, а НЕ ОБЪЕМНЫЙ. Например, коробки с обувью и игрушками, лыжи, сноуборды считаются по их реальному весу. ОБЪЕМНЫЙ вес будет учитываться только в случае, если товар заказанный вами легкий по весу, но большой по объему. Стоимость будет рассчитана по следующей формуле: Длина Х Ширина Х Высота / 6000 (для сантиметров и килограммов) Длина Х Ширина Х Высота / 166 (для дюймов и фунтов) Доставка: товар приходит на склад компании в Киеве возможна доставка на дом или самовывоз в другие города доставка осуществляется Новой почтой (оплачивает получатель) Оплата: наличными курьеру во время доставки на дом. наличными в офисе, если выбрали опцию самовывоза. онлайн на сайте, используя платежную карту Mastercard или Visa. Эта опция временно в разработке Страховка: 2,5% от стоимости посылки. Контакты на сайте. Режим работы: Пн-Пт 10.00 до 19:00 -------------------------------------------------------------------- Вот и всё, что мне показалось самым важным из инфы на сайте. Их услугами я еще не пользовалась, т.к. очень хочу отзывов - кто-то с ними уже работал? Как они? Судя по тарифам они вполне могут составить конкуренцию другой подобной компании на этом форуме.
Ніхто не замітив випадково, що митниця зійшла з розуму за останні декілька місяців? Це просто якась не адекватна ситуація вже почалася. Не маю жодних питань до посередників Бо аналогічна ситуація в мене зі всіма іншими. навіть з посередниками з Китаю. Зупиняють практично все підряд випадково, в не залежності від того що в середині. Товари по 50-100$. Якщо раніше. з момента оформлення заказу з США чи Китаю. треба було чекати до 1 міс, максимум. То тепер, на посилку можна чекати до 2 місяців. Просто немає слів. Митниця деградувала остаточно. Чекаєм ще введеня ліміту в 22 евро для повного щастя.
мені здається, що мають на увазі, коли товар є дорогим, наприклад, як ви вказували дрон чи старлінк в такому випадку зарахують як комерція, а мишки це вже інше))
хтось уже користувався новим типом перевезення в ізі Економ доставкою, поділіться враженнями, в чому переваги?
Сайт - https://easyxpress.com.ua/uk Умови обслуговування - https://easyxpress.com.ua/uk/usloviya-obsluzhivaniya Тарифи: Авіа 8.95 дол за 1 кг мінімальна розрахункова вага 300 грамів вартість доставки мобільних телефонів - за фактичною вагою, але не менше $7 за одиницю + 2.99% обов'язкове гарантування Доставка: посилки надходять на склад в Києві за адресою вул. Мечникова 10/2 (самовивіз) в інші міста України доставка здійснюється компанією Нова пошта Оплата: Онлайн - поповнюєте свій баланс на суму рівній доставці (якщо оплата з дол. карти, то не буде конвертації, лише комісія за курсом банку). Оплата в нашому офісі готівкою (при отриманні посилки). Післяплатою (при замовленні доставлення Новою Поштою). Контакти на сайті https://easyxpress.com.ua/uk/kontakty Графік роботи служби підтримки та офісу: Пн-Пт: 10:00 - 19:00 Сб: 10:00 - 18:00 Нд: 10:00 - 15:00 --- Добавлено, 3 Апрель 2023 --- У нас з'явилась нова послуга - "Економ доставка". Особливості економ доставки: мінімальної ваги посилки немає, мінімальна вартість доставки складає $2.69, максимальна - 50 кг; вартість доставки дешевша, ніж авіа і становить $6,5/кг; є можливість доставляти товари, які заборонені до стандартного авіаперевезення; термін доставки - 20-30 робочих днів з моменту відправки з США.
Я скористувалась новим типом доставки економ, чекаю ще на свою посилку, замовила місти Вікторія Сікрет, перевага в тому, що можна вже такі товари перевозити там не має мінім. ваги 3.5 кг, як в доставці морем. Мені дуже подобається, що ви думаєте про своїх клієнтів, дуже вигідно на мій погляд)
хто купував на H&M в 2023? яка політика зараз? доставляли на склад? раніше коритувалась викупом, може щось змінилось і хтось пробував сам , дякуую
Ви доставляєте кухонні ножі? всюди пишуть, що заборонений товар, але може щось змінилось за цей час. Цей товар все-таки просто використовується для домашніх цілей )))
Это где вы такое прочитали? Если он не попадает у вас под критерии холодного оружия, то берите, везите.
та я вже питала у багатьох компаній аби провести товар, мені сказали ні бо заборонено, вже вирішила і тут запитати можна чи ні(((
Ну компания может выставлять свои требования - ее право. Может и чехлы для телефонов не возить или мышки для ноутбука. А вообще, они безпроблемно проходят таможню. Может вы турецкий ятаган 14 века под видом кухонного ножичка пытаетесь затянуть, ту да, могут быть вопросы. Через Мист я из Волмарта получал наборы ножей, не было раньше у них такого в правилах, сейчас не знаю, не интересовался. Вряд ли и сейчас, откуда. Их довольно часто таки покупают за рубежом. Ну вот какая компания сказала вам, что ножи нельзя или где в правилах такое у кого-то есть, покажите
Вітаю. Уточніть, будь ласка, ви працюєте 7 днів по звичайному графіку, чи у вас є скорочений день? Також мене цікавить, якщо свято ви працюєте чи ні?))
Добрий день! EasyXpress працює щодня з понеділка по п'ятницю з 10:00-19:00, в суботу з 10:00-18:00, неділя з 10:00-15:00, без урахування святкових днів. Про додаткові вихідні завжди інформуємо розсилкою та у всіх соціальних мережах)
Добрий день, я хочу замовити парфуми, скажіть, будь ласка, скільки буде коштувати доставка? Дуже нервую чи прийде товар цілий, може ви ще можете щось порекомендувати.
Добрий день! Для доставлення парфумів рекомендуємо вам обирати Економ: вартість за кг - 6.5$. Мінімальної ваги для посилки немає, мінімальна вартість доставки складає - 2.69$. Також можемо вам запропонувати скористатися додатковою послугою "доупакування". Ми використовуємо додаткові пакувальні матеріали, які дозволяють посилці транспортуватися без будь-яких ризиків.
на айхерб стало дорого купувати(((( Де ще подивитись вітаміни краще за все? порадьте перевірені сайти