EasyExpress - доставка из США в Украину. Условия обслуживания. Тарифы: авиа: 8,95$ за 1 кг минимальный расчетный вес: 300 гр. стоимость доставки мобильных телефонов - $8,95/единица + 2,5% обязательная страховка Особенности по стоимости доставки мобильных телефонов с 09.02.16 ОБРАЩАЕМ ВАШЕ ВНИМАНИЕ, что приоритетным для малогабаритных товаров мы считаем РЕАЛЬНЫЙ вес, а НЕ ОБЪЕМНЫЙ. Например, коробки с обувью и игрушками, лыжи, сноуборды считаются по их реальному весу. ОБЪЕМНЫЙ вес будет учитываться только в случае, если товар заказанный вами легкий по весу, но большой по объему. Стоимость будет рассчитана по следующей формуле: Длина Х Ширина Х Высота / 6000 (для сантиметров и килограммов) Длина Х Ширина Х Высота / 166 (для дюймов и фунтов) Доставка: товар приходит на склад компании в Киеве возможна доставка на дом или самовывоз в другие города доставка осуществляется Новой почтой (оплачивает получатель) Оплата: наличными курьеру во время доставки на дом. наличными в офисе, если выбрали опцию самовывоза. онлайн на сайте, используя платежную карту Mastercard или Visa. Эта опция временно в разработке Страховка: 2,5% от стоимости посылки. Контакты на сайте. Режим работы: Пн-Пт 10.00 до 19:00 -------------------------------------------------------------------- Вот и всё, что мне показалось самым важным из инфы на сайте. Их услугами я еще не пользовалась, т.к. очень хочу отзывов - кто-то с ними уже работал? Как они? Судя по тарифам они вполне могут составить конкуренцию другой подобной компании на этом форуме.
То я так і не зрозумів, вартість доставки по Україні Новою поштою входить в загальну вартість, коли я оплачую в кабінеті, чи НП оплачується окремо? В правилах щось не знайшов, в питаннях - відповідях ніби входить. Раніше і не думав про це і просто сплачував на НП тих 80-100 грн. Тепер задумався)
Володимире, при реєстрації трек номера, ви обираєте: доставка Новою поштою, консолідація в Україні чи самовивіз. Пояснюємо: Доставка напряму на НП - тариф буде як відділення - відділення. Консолідація в Києві - обираєте дану послугу на посилки та ми їх збираємо на складі для відправки під однією ТТН одним пакунком. Тариф НП буде відділення - відділення. Якщо ви обираєте самовивіз або консолідацію (одинична посилка) та робите заявку на доставку НП, тариф буде Адреса - Відділення. Ви оплачуєте суто послуги Нової пошти. Ніяких прихованих платежів з нашого боку немає. --- Добавлено, 8 Ноябрь 2022 --- Вітаємо! Мирославе, послуги Нової пошти ви оплачуєте окремо за їхніми тарифами. Нашу доставку ви можете оплатити на сайті в особистому кабінеті або післяплатою на НП.
посилки від 14.11 доставленні USPS із статусом - DELIVERED TO AGENT FOR FINAL DELIVERY, в когось в кабінеті з'явилися?
перейшов на ізі із місту так як почали довго доставляти, але бачу потрібно повертатися, з останніх 7 посилок, за 6 приходиться писати, напрягати підтримку і тільки тоді з'являються в кабінеті за пару днів-тиждень, замість обіцяних - 24 годин
Не знаю як У Вас, а я дуже задоволений сервісом ізі. Користувався мостом, потім перейшов на вектор, зараз ізі. Всі посилки появляються в кабінеті протягом 24 годин, а то і швидше, якщо приходить в пятницю, то може появитися в понеділок. Доставка до 14 днів. Підтримка може довго відповідати, але завжди вичерпні правдиві відповіді, а не пусті обіцянки. Правда поки і проблем як таких не було, то наразі дуже задоволений.
ну в мене постійно якісь нюанси із посилками в них і майже по кожній потрібно писати, в підтримку додзвонитися ніколи не було проблемою точно як і в міста кожен оператор різне каже навіть на протязі дня, в месенджерах зазвичай нічого конкретного чекайте. може в мене таке везіння ((( але для мене це були останні посилки в них
Добрий день! 18.11 ми зробили розсилку для наших клієнтів про те, що ми знайшли 5 палет з посилками, які помилково були доставлені на різні адреси службою USPS. Пізніше вони надійшли на наш склад та вже оновили свій статус.
також помітила, доставляла для усієї родини павербанки, доставка зайняла 29 днів, хвилювалась, що довго буде дуже, але на щастя вже на руках, ще й тариф на павербанки зробили лояльний , бо 17.5 платити звичайно анріал(( --- Добавлено, 30 Ноябрь 2022 --- не знаю чи ще хтось так возить зараз, бо останнім часом тільки ізі возю все, у них уточнила - все допомогли та роз'яснили одразу, було декілька посилок від амазон, декілька юспс - нормально доїхали
В мене була консолідація 2х посилок, але доставка була Адреса-Відділення. Чому? Я вже користуюся багато років послугами Нової пошти, багато років встановлений застосунок, і я завжди звертаю увагу на подробиці доставки. Ніколи я не бачив, щоб проста оплата за послуги Нової пошти відображалася як "Зворотна доставка", хоча мені посилки надсилали і фіз.особи, і ФОПи, і юр.особи. Ніколи! Абсолютно ніколи! Жодного разу! Чому?
Вітаємо! Володимире, напишіть нам, будь ласка, на електронну пошту або тут номер кабінету, щоб ми перевірили детально інформацію. Доставка адреса - відділення неможлива, якщо у вас консолідація 2-х посилок.
Поясніть будь ласка , посилка повинна була прибути 12 числа, мито оплатив 8.12, станом на сьогодні ніякого руху, тільки дату змінили на прибуття 15,12,22. В чому справа? ви знаєтє, я містом отримував за місяць з їхніми костилями та ндолугим саппортом , щось изи не оправдує зовсім , покупка була створена 19,11,22
Добрий вечір) Доставка авіа займає до 9 робочих днів з моменту відправки з нашого складу, без урахування митних затримок. Після надання квитанції про сплату мита, посилку відпускають протягом 3-5 робочих днів. Це стандартна процедура для всіх.
щось не виходить у вас так панове. 21 числа посилка вже була у вас на складі . 26 або 28 була відправлена. завтра 13 число , мито сплачено 8 го . Питання , де посилка?