Fialka, да что-то задалась вопросом консерв и сладостей. Сыры тоже польские вкусные. Меня наши супермаркеты достали. Цены не сложат, а качество... --- Добавлено, 4 Май 2019 --- Fialka, вы на продажу?
miloviza, ні, я затарююсь для себе, але от у нашому місті є люди що займаються пасажирськими перевезеннями і при поверненні в Україну везуть продукти, хімію на перепродаж Можливо, Вам пошукати от таких бусиків. Зачасту вони стоять в якийсь певний день в конкретному місті. А щодо продуктів в Украіні то Ви абсолютно праві — таке відчуття, що нас тут травлять в прямому сенсі — стандарти якості ніякі( У Польші є такий маркет Selgros — там товар від А до Я і ціни дешевші ніж у нас От наприклад пральний рідкий Персіл 5л 400грн. а у нас в Метро чи Епіцентр 900грн. Йогурти безлактозні, молоко 3.2% — приблизно 2-2.5 злотих (множимо на 7.2) ну це приблизно 20грн., то в Украіні тільки літра молока 30грн, а йогурт безлактозний я і не знаю чи є взагалі Різновидні творожки, отой модний «Скірт» по 2-3 злотих — в Украіні такоі продукції хіба що в «Гудвайні» Копчений лосось стружка для салату чи пасти — 1кг 50злотих — якість супер (Норвегія) Овочі (Іспанія) от наприклад паприка 1кг 6 злотих — вкуснезна! Баклажани, броколі, цукіні — десь в третю частину дешевше, ніж в Україні Хоча от броколі у нас 180грн/кг а у «Сєльгрос» купувала за 12злотих От навіть оливкова олія (Греція) 1л десь приблизно 17 злотих, хоча я купую в Італії там в середньому 5 євро А ще саме що — є розпродажні ціни по типу «товар тижня» — то взагалі супер тема)! І це все при іх зарплатах і розмірі соціалки Наші громадяни в Польші-Італіі в середньму мають 1тис.євро(зрозуміло що для європи це копійки) але споживають якісні продукти і вони ім доступніші ніж в Україні. Неодноразово чую, кажуть, заходжу в продуктовий магазин і купую на що око гляне, без проблем.
Вспомнила как мы с мамой в Дрездене зашли в продуктовый супермаркет. Вот такой шары я ещё не видела. Как с голодного края налетели набрали фасовку в вакууме хамона, прошутто, каких-то колбасов по 1,7 евро, ведро этой резиновой дряни харибо за 3 евро, шоколада и прочего всего. Недалеко от меня открыли магазинчик с продуктами из Европы, я как под гипнозом в него захожу
А перевозить через границу можно без ограничений продукты? Если вдруг сама в Польшу решусь поехать для интереса))
miloviza, без проблем на будь якому кордоні (Румунія, Угорщина, Польща)! Хоча в Законі і прописані обмеження, але дякувати нашим прикордонникам хоч не шмонають і не прискіплюються, дають людям можливість) Єдине що, якщо накупуєте побутової техніки чи одягу (чи ще чогось) під такс-фрі то на нашому пункті не кіжіть цього прикордонникам, тому що почнеться допит чи мов не на продаж і вірогідність мала, вле можуть відправить на декларування. В ідеалі, ті речі що під такс-фрі в буферній зоні зірвати бірки і розпакувати, мов вже Ваше) --- Добавлено, 5 Май 2019 --- MarUSA, то так же ж) У нас вже дійшло до банальності — сьогодні з чоловіком мов дурачки дивились в АТБ на картоплю молода, Україна по 49 грн/кг, а на виглад як, вибачте, чортішо - в Італії класнезна і вкуснезна по 0.90 євроцентів/кг
miloviza, а я эту картошку людям продаю на кассе... Но в Сильпо цены еще дороже. Например, в Траше( нов. магазины Сильпо молодая капуста по 40,00 грн/кг мама купила. А в АТБ -29,50/кг.
Получила сегодня свое долгожданное платье СК, примерила, очень даже понравилось) Постараюсь сделать хваст) Еще себе заказывала пиджак https://www.6pm.com/p/tommy-hilfiger-stand-collar-military-jacket-khaki/product/9262485/color/423, очень порадовал
Давно есть , даже от тебя лайки были))))) http://shopinfo.com.ua/threads/otzyvy-amazon-xvasty.1652/page-31#post-346713, уже и рукав укоротила Платья СК http://shopinfo.com.ua/threads/otzyvy-calvin-klein.6438/ http://shopinfo.com.ua/threads/otzyvy-calvin-klein.6438/#post-347933 Мой аутфит на выпускной, было жарко, пиджак не пригодился. Туфли СК, хваст тоже делала, покупала давно, только сейчас одела, удобные. Клатч с Али, тоже хваст был))) Короче, интернет-шоппинг рулит!