Я нашел один способ - counteroffer. Добавляем в избранное, ждем оффер, и если в нем есть counteroffer - делаем на доллар меньше оффера, большой шанс что продавец подумает что это просто игра такая и согласится.
яка ставка? Це метод без ставок, це не для аукціона, тут треба чекати продавця. Продавець повинен зробити три справи: - відправити мені офер - вмикнути у цьому офері - контерофер - агрити мій контерофер
Ebay нам заблокував (мені вже тиждень-два, комусь більше) три речі: 1) bid 2) buy it now 3) make offer но вони забули заблокувати: 4) make counteroffer
Так, я розумію про що мова (але конкретний продавець не робить пропозицій сам), тому я спробував першим натиснувши Make offer, який не пройшов взагалі, одразу помилка. --- Добавлено, 20 Август 2025 --- я вже веду спілкування з саппортом eBay, але вони дуже туплять, не знаєте, чому нас заблокували? Через Українську адресу реєстрації ?
якщо продавець не робить пропозицій - додавати в обране інший товар, може той зробить. А потім може буде (може ні) там counteroffer. А потім може продавець его побачить, та може дасть сгоду... Взагалі капець. Так, думаю що це країна регістрації.
Короче "срака", рішення немає, підтримка ebay відморозилася. Альтернативний варіант з make counteroffer, дуже негнучний та не підійде всім.
ну вот, например, свеженькое: https://www.ebay.com/itm/365805574140 просто купить не могу, оффер сделать не могу, но ночью пришел оффер от селлера - и в нем есть контерофер
а мені всі лоти вже 2 тиждня пишуть так як цей, на червоному фоні: Unfortunately, this item isn’t available for purchase in your location.{e280159-1255661x}
моему укр аккаунту 23 года. До сих пор практически все покупалось на него, только с одним лотом была в прошлом году проблема. А сейчас повально. Кстати, на аккаунте жены то же самое произошло.