Останнім часом став помічати. Щось змінилося на ebay? У когось так само? Нічого в обліку не змінював. Раніше взагалі таке не траплялося. Часто пропадає тепер можливість купувати. Відправлення на Міст, але... ВНП перевірив - той самий результат.
Вітаю. Що за лабуда? Пейпел доданий давно. Карту спробував додати--все одно не хоче. Клацаєш ставку--викидає на вибір методу оплати. Вибираєш метод оплати і воно викидає знову на ставку. Клацаєш ставку--знову викидає на вибір методу оплати. Таке на більшості аукціонів. На деяких все нормально. (адреса штатівська давно).
Усім привіт, я так розумію зараз Pay Pal не можна привязати до нового акаунту в Ebay? --- Добавлено, 21 Февраль 2024 --- Можна звернутися до них в твітері, але там відповідають так само як і в тех підтримці сайту. Ще є номер телефону, можна подзвонити. Номер треба гуглити. Але там робот.
Пошкоджений товар (прошу пораду). Три монітори, одним треком. UPS доставив в Delaver ("Дніпро"). Через пару днів прибули в Нь'ю Джерсі. "Дніпро" поставив до відома про пошкоджений товар всередині коробки. Замовив відео розпаковки. Надіслали - у всіх трьох моніторів пошкожено нижній правий кут (монітори під утилізацію). Поставив до відома продавця (надіслав відео розпаковки). Продавець повернення не приймає (так вказано на Ebay). Чи є можливість отримати оплачені кошти (аукціон)? Як це правильно оформити?
та звісно можна, відкрити кейс у центрі підтримки на ebay, вибрати причину "не працює" та додати відео чи фото пошкоджень. Чекати поки ebay надасть трек для повернення
Дякую за консультацію. Повернення за чий рахунок? Напевно ще й "Дніпро" виставить рахунок за послуги з повернення?
доставку сплачує ebay, треба тільки передати посилку кур'єру USPS. Міст це робить за три бакса, що візьме Дніпро краще спитати у них
Якщо писати в тех підтримці сайту, там жива людина. Але тех підтримка ніколи нічого толком не пояснює. Можуть ще й акаунт забанити якщо вони запідозрять щось не дуже зрозуміле у Ваших запитаннях. В тех пітримці, зазвичай, представники з Індії і Пакистану відповідають.
підскажіть, у кого виникає проблема, при покупці на ебей з зіп кодом? Я вказувала зіп код штату делавер, нью кастл, 19720- 4077, іноді вказуюю скорочений, щоб пропускало 19720. Зараз продавці блокуюють такі покупки і пише, що такий зіп-код не відповідає записам поштової служби, тож мені порадили вказувати 19726, він теж підходив для цього штату і замовлення проходили успішно. Азараз знову вибиває і пропонує зіп код 19726-9027, хвилююсь саме підверджувати цей розширений, а по іншому не пропускає. Хтось вказував такий для відправки в Делавер, місто Нью Кастл ?
Я завжди просто здійснювала звичайні покупки в онлайн магазинах Америки, почула що є таке в Ібей, як аукціон, хтось знає якісь деталі? Як це все працює і як приймати участь? Буду дуже вдячна за допомогу, бо ніколи такого не робила, якось навіть лячно на абу все робити.