Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    276
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 2 Январь 2026
  2. Talor Lothner
    Offline Talor Lothner ШопоНафт
    Благодарности:
    93
    Parzival
    Судячи з відповідей @Delivery Vector:

• Відбувається затримка на +- декілька днів, хоча відправка 13.03 не затримується.
    • Всяке буває. Війна взагалі. І Іран і Трамп і ого, які обставини і взагалі у всіх все затримується!
    • Ух, ви новини читали? Там ууууух які обставини непереборної сили.
    • Очікуйте, протягом року все отримаєте. Або ні.
    • А, так, по кнопці "поскаржитись" компанія теж *******ала відповідати, бо Іран перебив, мабуть, всі кабелі і в пошту не можна зайти, бо такі обставини і різні внутрішні ситуації.
    • Дякуємо, дуже дякуємо, перш за все щиро дякуємо, що залишаєтесь з нами:mug::afro:
    Нічого не сплутав, @Delivery Vector?
    Допоміг вам відповідати, розбавив шаблон.

UPD: суто заради тесту написав скаргу з приводу затримки морського контейнера іншому форвардерові - вибачились, надали промокод на -15% на доставку.....

Последнее редактирование: 6 Апрель 2026
  3. Kat_Kat_sweet
    Offline Kat_Kat_sweet ШопоНафт
    Благодарности:
    19
    Катя
    ха-ха
    тут люди сидять роками. ось це ваше поскаржився і мені дали знижку. вони всі вибачаються. а що за компанія, де ви писали терміни такі?
    ви зря женете на Вектор, хоча як слушно так хтось вище написав.
    Всі все знають тут і по термінам і по сапорту і хто вибачається.

І що у Вектора з цим точно проблем немає.

4. Talor Lothner
    Offline Talor Lothner ШопоНафт
    Благодарности:
    93
    Parzival
    Та звісно ж немає. На 10 днів затримати доставку, а потім ще й можливість отримати сюрприз:
    upload_2026-4-9_2-38-40.

Я кажу про те, що наразі терміни доставки вищі за 14 днів. Я, наче, нікого не образив особисто і не відмовляв від користування послугами Вектора.
    Якщо для Вас норма отримувати посилки з запізненням на пару тижнів - ваше право.
    Я сподівався, що після того, як Вектор залишили тільки комерцію, щось змінилось на краще, але, як на мене, ні.
    Дати надані без посилань на компанії з причин, що я вказував вище.
    Хоча, мабуть, вам це і не потрібно, бо
    UPD: посилку, відправлену 13.03, отримав 14.04.
    Майже 14 днів, ну +- 18, цього разу +18 вийшло, може наступну посилку за -4 дні зможуть доставити.
    Жодних компенсацій компанія не запропонувала. Висновки робіть самі.

Последнее редактирование: 14 Апрель 2026
    evolution_2022 нравится это.
  5. evolution_2022
    Offline evolution_2022 ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    Доброго здоров'я. Якщо у Вас э питання чи зауваження до діяльності даної компанії - напишіть, будь-ласка, в особисті повідомлення. Дякую

6. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    +

Последнее редактирование: 24 Апрель 2026
  7. StrongUA
    Offline StrongUA ШопоФанат
    Благодарности:
    109
    Виктор
    Вольдемар,
    кто ты? :eek:
    Держспоживстандарт, Антимонопольний Комітет, представник Спілки споживачів, таємний агент митниці, клиент обиженный Вектором и получивший вместо беу трусов штопанные носки, просто помічник Податкової на добровільних засадах, журналіст Жашківької газети з перспективною запланованою статею "Vector в сучасних умовах бізнесу - досягненя та проблемні питання", яку передрукують у Нью-Йорк Таймс, Фігаро, Bild та будуть коментувати на Fox News в прайм-тайм или просто тормоз с таким отбитым постом?

Вектор хоть комментирует тут в теме иногда какие-то недовольства к нему, в отличие от других. Крайний раз, как вижу появлялся в топике меньше месяца назад, это сравнительно не так уж плохо, лучше чем никогда.

Ты можешь почитать все это в теме, обобщить, проанализировать, и "отнести куда надо":funny:

8. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    Доброго вечора, шановні!

Багато років співпрацювали з різними компаніями, бувало всяке, але тільки у цих товаришів неможливо дозвонитися до служби підтримки, а керівництво після невдалої спроби ввести в оману - ховається за спинами дівчат. Розуміючи, що на форумі багато ботів, повідомлення адресоване саме тим людям, хто тільки думає про початок співпраці з даними дільцями. Або мав негативний досвід.

Вступ.
    Не для кого не секрет, що переважна більшість логістичних компаній, тримаються на великих гравцях типу Дніпро, Meest, Нова пошта глобал. Це розповсюджена практика, так саме робить і компанія Vector USA, https://www.vector-usa.biz/ - просто занижуючи вартість товару клієнтів і не страхуючи його на повну вартість, що ставить під загрозу втрат або під конфіскацію митницею вантаж, що вже ставалося у 2020-му році і підтверджено співробітником компанії Vector USA.

Рішення суду читаємо тут - https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/90901589/

Саме це пояснює небажання завантажувати треки у персональний кабінет користувача після вильоту вантажу із США - щоб важко було зрозуміти де саме посилка, чи затримана на митниці, яким перевізником відправлена(Нова пошта глобал) і чи була застрахована на повну вартість. Одразу скажу - не була. І у випадку чого - вас чекає жах переписок у чаті і втрачений час.

Одразу пропоную ознайомитися з прикріпленою "угодою" користувача, там багато цікавого - зверніть увагу на пункт 2.9, а також 8.1, 8.2, 8.3.

Порушення:
    декларують з заниженням, створють від імені клієнтів кабінети у абсолютно іншій компанії(підтверджено показами компанії Нова пошта глобал, телефонуєте 044-490-52-16, називаєте прізвище отримувача, період часу, і чудово отримуєте всю інформацію про вартість посилок та чи на митниці вони), фактично вас самих підставляють, роблячи відправником вантажу самому собі з заниженням даних. Тому будьте уважні і не надавайте їм жодних документів/

Також майте на увазі, що будь-які спірні питання - це купа непотрібних переписок з маніпуляцією і знущанням над клієнтом.
    Хочемо беремо слухавку, хочемо - ні. Хочемо - кладемо, привіт Юлії Сорокопуд.

Незабаром фото героїв також буде додано, плюс справжня локація офісу - даних вони не надають, бо вже дуже багато постраждалих бажають прийти "привітати" та "подякувати".

Кажуть посилка затримана на митниці - затримання насправді немає, підтверджено показами співробітників Нова пошта глобал.
    Насправді все дуже просто - керівник Жуняк Дмитро Сергійович (публічна інформація представника компанії при наданні послуг) хоче заробити на вас гроші. Це пункт в "угоді" 2.8.

В результаті у кабінеті з'являються незрозумілі нарахування додаткових сум через те, що співробітникам компанії "здалося", що клієнт занизив вартість.
    Це єдина на ринку компанія, що ставиться таким чином до людей, що дають їм можливість заробляти у військовий час. Але насправді занижують вартість у деклараціях саме вони, приклад також додано. Та і судове рішення вище це чудово підтверджує, як і конфіскація вантажу клієнтів. Степінь лицемірності при цьому - фантастична.

До речі, дана компанія ігнорує митний кодекс та не приймає до уваги ні оригінальні інвойси з підтвердженням вартості, ні банківські виписки(право вимагати які не мають жодного, оскільки це становить банківську таємницю). Це на випадок якщо раптом у вас є що надати. Проте бажання заробити, звісно, більше. На жаль, керівництво не має сміливості ні відповісти за свої дії, ні прокоментувати весь сюр ситуації. І, потенційно, чекає на ще одне звернення до суду за декількома позовами.

Тому всі хто постраждали від дій даної організації - пишіть у персональні повідомлення, розповідайте ваш досвід, колективний позов буде мати більшу юридичну силу і змусить цих дільців нарешті відповідати за свої слова та вчинки. Випадків вже чимало.

Виникає логічне питання до громадськості: навіщо потрібні форвардери з такою "якістю" надання послуг, можливо на фронті вони будуть більш корисніші? Для дрібних речей варіантів безліч, а щось коштовне - краще довірити компаніям з прозорим ім'ям, совістю та нормальною комунікацією!

Питання до представників компанії: будете розмитнювати товар згідно митного кодексу і вирішувати ситуацію? Замовчати не вийде. Контакт маєте.

П.с. Одразу інформую, що забороняю розголошувати Vector USA дані клієнта без клієнтської згоди на це згідно ЗУ про захист персональних даних.
    Закон України № 2297-VI

Всім дякую за увагу.

Вложения:

StrongUA нравится это.
  9. saurik
    Offline saurik ШопоНовичок
    Благодарности:
    48
    Saurik
    Не защищаю Вектор, потому что пару лет назад с ними были большие проблемы (как и пару месяцев назад доставка вышла 2 месяца), однако давайте пройдемся по пунктам. Есть опыт пользования всеми форвардами что представлены на форуме, могу более-менее объективно судить, а теперь конкретно по Вектору:
    1) СП отвечает всегда, в чате с задержкой, по телефону всегда оперативно, оператор практически всегда владеет информацией о Вашем треке, а не просто что-то сказать чтобы отстали. Возможно Вас поставили в блок или что-то в этом роде, если Вы им начали зачитывать налоговый кодекс. На форуме тоже отвечают, у большинства форвардов этого вообще нет
    2) Страховка. Здесь тоже не соглашусь. У большинства страховка 60 баксов, остальное за 2.5% от стоимости или может больше, у Вектора страховка включена в тариф без доплат (к слову она работает, если нашли повреждение на отделении, или же посылка куда-то пропала в пути, проверено неоднократно). Единственный момент, что кажется возвращают деньги на баланс, но если постоянный клиент, то это не проблема. Рассматривают довольно таки быстро, во всяком случае те ситуации что возникали у меня или знакомых кто так же попадал на страховку
    3) Декларируют с занижением. Да, как и все форварды, что доставляет под 10% (которые вообще не законные у любого форварда с точки зрения закона, как и любая посылка которую Вы закажите из США за 200 долларов, а напишите 150, чтобы не попасть на время и начисления). Они берут эти "проблемы" на себя. Лично меня это устраивает, как и всех кто пользуется их услугами. Вы там выше пишите за налоговый кодекс и все такое, но если Вам хочется делать все по закону, Вам никто не мешает доставлять через тот же Мист, Нова Пошта и других (правда в случае Миста еще придется подождать 3-4 недели, пока там сотрудники соизволят обработать посылку). А еще очень интересно как Вы купите например условный айфон за тысячу долларов, который выйдет дороже чем здесь официальный, если официально уплатить пошлину и ПДВ. Многие форварды предоставляют право отправлять официально с уплатой налогов в казну, но Вы пишите в теме конкретно одного, который доставляет коммерческие посылки. По этой логике надо написать и в соседних ветках, где тоже доставляют (или ранее доставляли) этим же способом, включая Мист, который Вы упоминали выше, но Вы пишите здесь, потому что Вектор Вас не устроил чем-то. То, что Вы отправляете сотрудников форварда на фронт в теме доставок посылок я вообще не стану комментировать, большего безумия не придумаешь.

10. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    saurik, ще раз, по пунктам. Оскільки Ви або працівник компанії, або живете по принципу "моя хата скраю". Знову ж нагадаю, що призводить це завжди до поганих наслідків.

Тезисно, виключно для Вас:

1) Якщо я сплачую 10% згідно умов компанії - товар декларується та страхується згідно домовленості, це добровільна запропонована позиція самої компанії, в їх угоді прописана, окремим пунктом. При заниженні вартості - страховки немає і не може бути. Такі правила. Гугліть, вивчайте.

2) Якщо вказано, що дані клієнтів не передаються нікуди - вони не передаються. Йде створення кабінетів у іншій компанії з використанням ваших паспортних даних. Потім зупинять на митниці і конфіскують товар, ваш товар. У кращому випадку. Рішення суду додано, воно не одне. За це Вам намалюють "цифри компенсації" у кабінеті, максимум. За НИМИ ж створені проблеми. Зроміло нарешті?

3) Підтримки немає якщо питання не можна вирішити у чаті. Це факт, неоднаразовий, підтверджений. Скидання телефонів, ігнорування повідомлень. Фізично офіс вже, скоріше всього, не існує - оскільки за шахрайство є відповідальність, кримінальна. Тобто Ви погоджуєтесь на умови "компанії", котра потім просто змінить телефони і все. У будь-який момент.

4) З митницею вирішує питання "Нова пошта глобал", їх брокери. Все що роблять тут - занижують вартість і підставляють клієнта. Якби я хотів занизити вартість і самостійно займатися цим, з порушенням законодавства - я б так і зробив. І сплачуючи мито - платив би у по квитанціям у бюджет країни, хоча б теоретично. Жодного разу офіційного розмитнення не було, документів про затримку не надано, жодних, ніколи. Весь час - це маніпуляція та бажання заробити.

5) У чому головна проблема цих бізнесменів? У тому, що обманюючи і клієнта, і "Нову пошту", і митницю із заниженням вартості - вони виставляють "штрафи" у кабінеті за те, що їм здається, що товар має занижену вартість. При цьому ігноруються всі надані документи клієнтом. Це лицемірство і звичайна жадібність. Закінчується це завжди рано чи піздно відповідальністю.

https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/90901589/

6) У інших компаній є ФОП і реальна присутність в Україні, по Vector USA зараз правоохоронні органи з'ясовують, інформація буде надана пізніше.

Якщо Ви це пітримуєте - Ви або співучастник, або не розумієте наслідки для себе. А вони будуть, рано чи піздно.

П.с. Хочете Айфон?- Вже купа компаній, що возять їх через Польшу без розмитнення як власні речі, називати не буду. Це не є проблема.
    Якщо у цивільному житті одні займаються здирництвом з інших - можливо дійсно на фронті більше користі? Це питання на подумати.

Последнее редактирование: 26 Апрель 2026
  11. saurik
    Offline saurik ШопоНовичок
    Благодарности:
    48
    Saurik
    evolution_2022, evolution_2022, Я не сотрудник и не моя хата с краю, можете не полениться и полистать ветку выше, я очень красочный отзыв писал о Векторе, когда они сильно облажались и посылки задержались месяца на 3, а потом они взяли 50 баксов за то, чтобы их сотрудники перевезли посылки на другой склад. Я обычный пользователь, который заказывает себе и своим знакомым, и хочу получить свою посылку как можно быстрее, а не через месяц-полтора (а именно столько приходится ждать, если посылка попадает на задержку таможней, даже долимитную). Я конечно понимаю, что объяснять Вам что-либо, это будет как говорит глухой с немым, но попытаюсь пояснить свою точку зрения. По страховке. Лично мне плевать что они пишут, что они декларируют, как и кем они привозят и прочее. Я указываю реальную стоимость, на эту стоимость в случае проблемы мне платят страховку. Они занижают при пересылке? Да на здоровье, это их проблемы, в кабинете указана реальная стоимость от которой они отбиваются. Работает ли страховка? Невероятно, но роботает прекрасно, рассматривают претензию быстро. У меня было пару утерь посылок и пару раз повреждения, все возместили (но на баланс кабинета, не очень правильно может, но как есть). Возможно эти посылки были конфискованы, может украдены, мне без разницы. Мне вернули стоимость которая была указана (реальная), у меня нет и не может быть претензий по этому пункту. По пункту передачи данный и созданию кабинетов. Возможно так и делают, у меня проблем с этим не возникало. Правильно ли это? Безусловно нет, здесь оправданий никаких не может быть. Поддержка в чате. У меня всегда было ок, и по чату и по телефону, в чате обычно с задержкой, по телефону сразу. Конкуренты порой вообще телефон не берут, это тоже факт. По пункту занижения стоимости и Новой почты. Ну попробуйте сами доставить, у меня на НП из 10 посылок все 10 останавливаются на проверку и проверяют документы. Всегда. Без исключений, даже долимитные. Проходит только какая-то обувь или что-то в этом роде. И Вы проигнорировали упоминание о других компаниях (минимум 4) которые занимаются ровно тем же, включая гиганта Мист, который ровно так же занижает стоимость и все вытекающие. Почему у Вас к ним претензий нет? По пункту 5. Я так понимаю у Вас возникла ситуация, при которой Вам влепили штраф за якобы занижение стоимости (то есть хотели обмануть Вектор, или же им так показалось), из-за чего появился этот пост и прочее негодование. Здесь надо явно разбираться в ситуации, и, если Вы декларировали все верно, то уверен ситуация решится (мне пару раз насчитывали больше чем положено, при предъявлении доказательств ставили как надо, без скандала и ссор меняли цифру). Я не рассуждаю о законности всей это деятельности и т.д. , я лишь пишу то что вижу, как обычный пользователь. На данный момент не знаю форварда, который может привезти вещь за 500 долларов за 8 дней (срок последней доставки). Если у Вас есть сомнения хоть по одному из пунктом, можем лично пообщаться, я покажу ЛК и предъявлю информацию, чтобы Вы убедились, что я обычный пользователь

12. Delivery Vector
    Благодарности:
    276
    Ирина

Доброго дня.
    Відповімо по суті, оскільки ваш пост складається переважно з емоцій та припущень, а не фактів.
    По суті ситуації. Ви задекларували вартість вкладення $1500 при реальній вартості покупки близько $4000, що пізніше самі підтвердили інвойсом у чаті. Згідно з пунктом 2.8 угоди користувача, з якою ви погодились при реєстрації, у разі заниження вартості ми маємо право застосувати штраф 20%. Все інше — ваші особисті інтерпретації.
    Ми пропонували вам компенсацію повної задекларованої вартості ($1500) на етапі затримки посилки митницею + вартості доставки. Якби ваші слова про "правдиву декларацію" відповідали дійсності — ви б погодились і нічого не втратили. Але ви відмовились. Очевидно тому, що реальна вартість вища і втрачати різницю в $2500 заради принципу вам не хочеться. Будь ласка, опублікуйте тут модель ноутбука і суму, на яку ви наполягали його декларувати — нехай форум сам оцінить адекватність ваших претензій.

Пропозиція: якщо ви вважаєте, що можна "просто занизити вартість" і доставити посилку на $4000 без жодних проблем — скористайтесь цією можливістю без посередників через вищезгадані компанії і поділіться з форумом результатом. Ваші твердження свідчать лише про недостатню обізнаність у сфері, що створює хибні причинно-наслідкові зв'язки.

Якщо на наклейці вказано $150 — то це для того, щоб посилку не вкрали в транспортних хабах чи аеропортах. Митниця отримує повну інформацію про вартість через електронні декларації та супровідні документи, а не з паперової наліпки. І так, кожна посилка застрахована на повну задекларовану вартість.

Щодо "створення кабінетів від вашого імені" в інших компаніях. Це підміна понять. Ми не створюємо жодних кабінетів — ми передаємо реєстри з даними про відправлення проміжним ланкам доставки, що є стандартною логістичною практикою і передбачено угодою користувача. Жодних дій від вашого імені, які не прописані на сайті, ми не виконуємо. Проміжні ланки не мають питань безпосередньо до вас, тому що кінцевим клієнтом для них є ми як компанія. Їхні зобов'язання закінчуються в момент передачі посилки нам — тому всі питання щодо вантажу адресуються нам, а не вам. Це не "підстава клієнта", а звичайна структура B2B-логістики, яку використовують усі без винятку міжнародні перевізники.
    Щодо "систематичного заниження". Компанія працює на ринку понад 15 років. Одне судове рішення, на яке ви посилаєтесь, — це випадок, де ми понесли відповідальність і повністю закрили фінансові зобов'язання перед усіма клієнтами. Саме це і є доказом того, що страхування працює. Одне рішення за 15 років не вкладається у слово "систематично".

Щодо ФОП. Він надавав послуги внутрішньої доставки по Україні до 2023 року — саме тому ви бачили це прізвище на лейблах останньої милі і звідти його взяли. Сьогодні він не має жодного відношення до доставки, і тим паче ніколи не мав і не має відношення до бенефіціарів компанії. Перш ніж публічно когось звинувачувати — варто перевіряти актуальність даних.
    Стосовно служби підтримки — вона є однією з найкращих на ринку, що підтверджується відгуками. Проте вам у підтримці відмовлено: ви давно отримали відповіді на свої питання, продовжувати комунікацію та співпрацю ми не бачимо сенсу, а менеджери виконують інструкції. Ми маємо право відмовити надавати контакти керівництва чи надавати підтримку по телефону, що теж прописано в угоді користувача.
    Останній раз ми відмовляли у підтримці клієнту у 2023 році, у якого ситуація була підозріло схожа на вашу — дзвінки на особисті номери менеджерів, погрози "інстанціями". Тоді теж було заниження вартості і все закінчилось сплатою штрафу 20%. І за дивним збігом обставин дзвінки менеджерам у 2023 році і зараз надходять з одного й того самого номеру.

Якщо у 2023 році співпраця з нами вас настільки не влаштувала, навіщо ви створили новий кабінет і знову відправляєте через нас посилки у 2026-му? Логічна відповідь одна: умови та сервіс вас насправді влаштовують, а скандал — це інструмент тиску заради уникнення штрафу, з яким ви заздалегідь погодились.
    Висновок: щоб вчасно та безпечно отримувати посилки, існує лише один спосіб — декларація реальної вартості покупки, яку можна перевірити посиланнями та/або квитанціями.

*Chocolate* нравится это.
  13. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    Delivery Vector, добрий день.

1) Ми маємо право, як і будь-який клієнт, купувати за будь-яку вартість товар. Це не заборонено ні митним кодексом, ні правилами декларування. Вам надали всі документи і посилання на товар, яке було видалено продавцем - оскільки оплата відбувалася безпосередньо по інвойсу. Ми не погоджувались зі "штрафами", котрі вам здалися виправданими і на цьому у нас виникає непорозуміння, що і потребує звернення до суду. Оскільки в односторонньому порядку так працювати не буде.

2) Стосовно заниження - я можу завантажити сюди розмови із представниками "Нова пошта глобал", де чітко говориться про створені кабінети, а також про проходження митниці у конкретні дати із декларуванням, що збігається з тим що пише ваша компанія на наліпках. Це триває як мінімум з 2022-го року, уважно вивчили відгуки про цю тенденцію - а отже "систематично".
    Ви вже отримали судове покарання за подібну ситуацію і були визнані винними повністю - тому немає сенсу зараз виправдовуватися чи видумувати. Вас ніхто не залякував, а було отримане покарання за обман. Чорним по білому все написано у тексті. Що робили і чому, і через кого. Чому поки одне рішення? - Можливо тому що ваш ФОП ліквідовано?

https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/90901589/

3) Питань би до того як ви працюєте не виникало - якби ви не чіплялися до клієнтів, що надають вам всі документи до деталей, завжди. Це не поодинокий випадок, в інтернеті багато відгуків про те саме, сприймате критику та робіть висновки.

4) Стосовно ФОП - у вас в угоді вказано, що всі спірні питання вирішуються у суді. Ви офіційно зареєстровані в Україні? От чітко перед клієнтами дайте відповідь.

5) В пунктах угоди немає ні слова про "компенсацію" вартості товару згідно декларації у кабінеті - це ще одна підміна понять.

6) Вам давали посилання на ebay на товари без знижки з ринковою вартістю, навіть не вживані, а на нові - це було проігноровано.

7) Я чудово знаю як працює митниця і що таке заниження вартості - ми працювали з вами щоб чітко надавати дані і отримувати свій товар без фокусів і нервів. Цього немає.

8) Стосовно всього іншого - а) не зрозуміло до кінця що мається на увазі; б) це не має відношення до справи. в) ми говоримо зараз про вас і ваш сервіс, без переходу на особистості користувачів.

9) Досвід співпраці є з усіма посередниками України, більше 10-ти років. І тільки у вас незрозумілі "штрафи" тому що здалося. Якби хотіли ввести в оману - попросили відправити б без коробки і т.д. Все було відкрито, як і завжди.

Надайте відповіді на питання стосовно ФОП. Є бажання обговорювати це у іншому ключі, не на форумі.

Дякую

Последнее редактирование: 27 Апрель 2026
  14. kateryna_top
    Offline kateryna_top ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Катерина
    Вітаю!
    Підкажіть, а через кого ви зараз розмитнюєте посилки? Хочу просто зорієнтуватися по термінах, коли чекати. Дякую!

15. Delivery Vector
    Благодарности:
    276
    Ирина
    Вітання!
    Пропускних пунктів декілька по всій Україні, залежить від маршруту. В цілому терміни доставки, які зазначені на сайті - відповідають заявленим.

Гарного дня, бережіть себе!

16. Delivery Vector
    Благодарности:
    276
    Ирина

Доброго дня,
    Більшість ваших тез — повторення вже наданих відповідей. Тому коротко по тому, що дійсно нове, для людей, які це читають.

Щодо нового кабінету. На фото наліпки, яку ви самі додали у повідомленні вище, видно дату реєстрації відправлення — 2023 рік. Ця посилка належить до кабінету, у якому вже було нараховано штраф і після такого самого "кіпішу", який не приніс результату, — оплачено. Навіщо ви створили новий кабінет, знову підтвердили ту саму угоду користувача і почали користуватись послугами компанії?

Щодо вашого права купувати за будь-яку вартість. Так, ви маєте право навіть отримувати товари в подарунок. Але декларувати потрібно реальну середньоринкову вартість — це прямо передбачено в тому самому митному кодексі, до якого ви апелюєте. Якщо задекларована вами вартість дійсно є реальною — поясніть, чому ви відмовились від компенсації цієї суми, коли ми її пропонували? І заодно, будь ласка, вкажіть конкретну модель товару у вашій посилці, щоб читачі мали змогу самостійно перевірити середньоринкову ціну.

Щодо "компенсації, якої немає в угоді". Вірно, в угоді її немає — тому що це не пункт угоди, а наша індивідуальна пропозиція вам , від якої ви відмовились. Жодної підміни понять тут немає.

"Ви офіційно зареєстровані в Україні?" Так. Усі підрядники, що надають послуги внутрішньої доставки по Україні, офіційно зареєстровані в Україні — проте вони не є стороною договору з клієнтом. Послуги міжнародної доставки надає Vector LLC, юридична особа, зареєстрована за законодавством штату Делавер, США. Це чітко випливає з угоди користувача, з якою ви погодились при реєстрації.

"Є бажання обговорювати це не на форумі." Ми в односторонньому порядку припиняємо обговорення та подальшу співпрацю. Все, що ми пишемо тут, — це не для вас, а для інших читачів.

Це остаточна публічна відповідь у цій ситуації. Подальша полеміка на форумі неконструктивна. Якщо вважаєте, що ваші права порушено — реалізуйте їх у спосіб, передбачений угодою користувача.

17. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    "Але декларувати потрібно реальну середньоринкову вартість — це прямо передбачено в тому самому митному кодексі, до якого ви апелюєте." - все зрозуміло, шановні? Ви купуєте товар за ту суму яку сплатили і маєте на це право. Крапка. Інше - маніпуляція.

Ще раз -

6. Товари, що переміщуються (пересилаються) для одного одержувача - громадянина в одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника у міжнародних експрес-відправленнях, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент 150 євро, але не перевищує еквівалент 10000 євро, декларуються:

експрес-перевізником шляхом подання реєстрів (тимчасових та/або додаткових) міжнародних експрес-відправлень; або

громадянином у порядку, встановленому для громадян, шляхом подання митної декларації за формою, встановленою Кабінетом Міністрів України, у тому числі з використанням інформаційних технологій.

{Абзац третій частини шостої статті 236 із змінами, внесеними згідно із Законом № 3926-IX від 22.08.2024 }

https://protocol.ua/ua/mitniy_kodeks_ukraini_stattya_236/

Правила визначення митної вартості, спеціально вивчайте і всі бажаючі на форумі -

Визначення митної вартості міжнародних поштових та експрес-відправлень в Україні регулюється Митним кодексом України (статті 49-60, 234-236). Митниця визначає вартість для нарахування платежів, якщо сумарна фактурна вартість товарів у посилці перевищує 150 євро.
    Ось основні правила та процедури:

1. База для визначення вартості
    • Фактурна вартість: Основою є ціна, вказана в інвойсі, рахунку-фактурі, чеку або накладної (Invoice, Proforma Invoice).
    • Що входить: Включає вартість товару, але зазвичай не включає вартість страхування та доставки (якщо вона виділена окремо в документах), але це залежить від умов постачання.
    https://protocol.ua/ua/mitniy_kodeks_ukraini_stattya_66/

"Послуги міжнародної доставки надає Vector LLC, юридична особа, зареєстрована за законодавством штату Делавер, США. Це чітко випливає з угоди користувача, з якою ви погодились при реєстрації." - ще питання є?

Їх не зареєстровано в Україні.
    Після суду діяльність їх ФОП була припинена. Значить відповідальність будуть нести безпосередньо самі працівники, слідкуйте за новинами.

Наша співпраця не припинена через ваше бажання "заробляти" на повітрі, поки всі наші дані не будуть видалені з компанії "Нова пошта глобал" з офіційним листом з підтвердженням і підписом, і до вирішення цієї спірної ситуації.

Последнее редактирование: 28 Апрель 2026
  18. Delivery Vector
    Благодарности:
    276
    Ирина

Щодо "не зареєстровано в Україні". Vector LLC і не повинна — це американська юрособа, яка надає послуги міжнародної доставки за правом штату Делавер. Підрядники, які виконують внутрішню доставку, зареєстровані в Україні. Усе це чітко прописано в угоді, до якої ви приєднались.

Щодо "після суду ФОП припинено". Чергове припущення, видане за факт. По-перше, суд був у 2020 році, а співпрацю припинено у 2023-му — навіть хронологічно не сходиться. По-друге, той ФОП не ліквідовано — він і досі працює, що легко перевіряється за відкритими джерелами. Жодних ліквідацій у нас не було.

До речі, цікаве спостереження. Судове рішення ви оприлюднили. Прізвища наших співробітників — оприлюднили. Прізвище ФОП — оприлюднили. А ось модель свого товару, на яку ми просили поглянути читачів форуму, чомусь так і не назвали. І питання, навіщо ви створили новий кабінет у 2023 році вже після того, як вам "все стало зрозуміло про компанію", — теж залишили без відповіді. Дивна вибірковість для людини, яка позиціонує себе як борця за прозорість.

"Відповідальність нестимуть самі працівники, слідкуйте за новинами" — це вже пряма публічна погроза конкретним людям. Дякуємо, зафіксовано. Разом зі скріншотами дзвінків з ідентифікованого номера та історією вашої аналогічної поведінки у 2023 році.

І головне: штраф ви вже оплатили. Тобто фактично визнали обґрунтованість претензій компанії — і паралельно влаштовуєте публічну істерику на форумі. Це красномовно характеризує всю ситуацію.

Будь ласка, не реєструйте наступний кабінет на чергове чуже прізвище, як ви це зробили у 2023-му.

На цьому з нашого боку все. Подальші повідомлення коментуватись не будуть. Маєте претензії правового характеру — реалізуйте їх у спосіб, передбачений угодою користувача.

19. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    Добре, дякую, що підтвердили, на ФОП і будемо скаржитись. Публічно інформації ви так і не надали.

- ні, знову маніпуляція, це відповідальність згідно ЗУ і т.д. Ви надаєте послуги і згідно цих послуг - є публічними особами. При порушенні - притягуєтесь до відповідальності. Все інше - це ваші надумані спостереження, не більше.

- єдина причина сплати "штрафу" - це фактичний доказ незаконного шантажу з вашої сторони та погроза "утилізувати" товар(що дорівнює покласти собі у кишеню), суди тривають довше. Ваші маніпуляції вже добре простежуються і дякую, що даєте можливість збирати більше даних про вашу діяльність.

- таких думок не виникало, але тепер обов'язково це зробимо задля подальшої фіксації ваших правопорушень у майбутньому. Плюс поки всі дані не буде видалено з усіх реєстрів з офіційним листом-гарантією - мови про завершення цієї епопеї не йде.

20. StrongUA
    Offline StrongUA ШопоФанат
    Благодарности:
    109
    Виктор
    Та нееее, отэто вы придумали законодательство.
    Повинні ;)

По украинскому законодательству, иностранная компания считается ведущей деятельность в Украине, если выполняется хотя бы одно из:

• есть офис → у Vector есть офис в Виннице;

• есть сотрудники → есть менеджеры, принимающие посылки;

• есть склад/приём посылок → есть;

• есть реклама услуг в Украине → есть;

• есть взаимодействие с клиентами в Украине → есть;

• украинский персонал работает под брендом иностранной компании → да.
    Это означает:

Vector подпадает под критерии постоянного представительства. Регистрация представительства нерезидента обязательна.

У Ветора так понимаю представительство не регнуто, сказки не надо рассказывать про пидрядника, пидрядники то из другой оперы.

Щас я почитаю USA законодательство, можно ли там вжарить налоговой за такие фокусы, этого некого Анатолия Шпанко енд Томчук в Делавере.
    Думаю да, тогда товарищу проще туда написать донос :good: Там быстрее дело пойдет.
    А то получается амерская компания ведет тут деятельность, рубит бабло, а американские налогопотребители лапу сосут.
    Вы не совсем коррректно тут написали. Не передбачений угодою, а передбачений украиснким и амерским законодательством, угода ваша нафиг не сдалась.

Вот если напиcать в налоговую США, то там быстренько разберутся с Рогами и Копытами в Украине "которые не имеют никоково отношения к Vektor". Чтоб оно нагляднее было, туда приложить кучу решений судов по которым у Вектора поконфисковывали десятки айпонов ( и которые громадянин США Шпанко безуспешно пытался отсудить назад).
    Уто будет дело, поэффективней форума.

evolution_2022,
    Напиши тут, в чей адрес оплата услуг идет?

21. evolution_2022
    Благодарности:
    4
    Вольдемар
    StrongUA, вони взагалі обманюють на кожному кроці, але дещо вже розплутали.

1) Возять через нову пошту глобал, незаконно передають туди дані клієнтів, створюють від їх імені кабінети користувачів - це підтверджена на записах розмов інформація, піде у суд, поліцію і далі куди треба.
    2) Занижують вартість посилок, завжди. На записах самі працівники підтвердили.
    3) Маніпулюють затриманнями на митниці - їх ніколи не відбувається насправді.
    4) Мали суд, не один, та конфіскацію товару за обман. Багато клієнтів хочуть звернутися так само до суду, інформації не від ботів достатньо у відгуках.

Суди -
    а) https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/90068625/

Цитата - "З матеріалів справи вбачається та судом встановлено, що Шпанко Анатолій (Anatoliy Shpanko), компанія «VECTOR EXPRESS LLC», адреса: США, Делавер, DЕ 19713, Ньюарк, 2860 Ogletown Rd., буд. 1-4 (USA, Delaware, DЕ 19713, Newark, 2860 OGLETOWN Rd., bldg. 1-4, тел. +13022875271), є відправником міжнародного експрес-відправлення, в якому за товаросупровідними документами містяться неправдиві відомості, зокрема щодо одержувача та вартості товарів."

б) https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/90901589/

Навіть спроба апеляції у 2021 -
    в) https://www.kas.gov.ua/wp-content/uploads/2020/12/I_16011.pdf

Результат -

г) https://data-ua.com/doc/92380259/persons

5) Порушують і ЗУ і митний кодекс і свою власну угоду.

Дають "угоду" і намагаються ставити її вище ЗУ, це нонсенс. Їм просто щастить, що вони поки ховаються і не зрозуміло чи є фізично офіс за адресом м.Вінниця, вул. Зодчих 3, офіс 5. Радив би відвідати цих "бізнесменів" клієнтам із Вінниці, поки вони не зникли(якщо вже не зникли) і ще можна притягнути до відповідальности.

Сплата послуг йде на Vector Express LLC, NEWARK - перевірив, це у США. А значить група осіб шляхом шантажу та маніпуляції примушує до незаконної сплати "штрафів" закордон. Це пояснює їх "сміливість" та ставлення до клієнтів.

https://www.manta.com/c/mhk4w3d/vector-express-llc

В Україні оплат за реквізитами вони НЕ ПРИЙМАЮТЬ, отже дійсно має сенс їх провчити у США.

Для початку - даємо розголос цій історії, запевняю вас шановні бізнесмени - це допоможе вам стати кращими, ще подякуєте. Або ні, час покаже.

#Vector USA #Ухилення від податків #Держспоживслужба #Податкова #Митниця #Шахрайство

Поделиться этой страницей