Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    271
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    7,8$/кг

МОРЕ (доставка займає від 6 до 8 тижнів)
    3,5$/кг

ДОСТАВКА КОМЕРЦІЙНИХ ВАНТАЖІВ
    Тариф АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів):
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 20 Август 2024
  2. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Доброго дня. Нарахування по даному вантажу були повернені, тому що система сайту працює таким чином, що проплата відбувається почергово за кожне відправлення. Деякі клієнти не готові сплачувати кошти за вантаж, який затримано, але на них вже приходять всі послідуючі вантажі. Відповідно, немає можливості розрахуватись за наступний вантаж, не погасивши при цьому борг за затриманий. Саме тому було прийняте рішення тимчасово повністю скасувати нарахування за відправлення від 14.08

3. Talor Lothner
    Offline Talor Lothner ШопоНафт
    Благодарности:
    86
    Parzival
    Дуже гарно. Коли було затримано мою посилку, ви запропонували понюхати Мітю і взяли всі інші посилки в заручники.
    Тобто, я б не отримав дві наступні посилки доки не сплатив за затриману, яку в очі не бачив.
    К - клієнтоорієнтованість

4. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Доброго дня. Керівництво компанії розглядає подібні випадки індивідуально, і приймає рішення, спираючись на багато факторів: тип затримки, її термін, об'єм затриманого вантажу і т.д. В даному випадку це, скоріш, виключення з правила

5. Руслан_333
    Offline Руслан_333 ШопоНафт
    Благодарности:
    30
    Руслан
    Выдыхай дядя

6. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Всім доброго дня. Дуже Вас просимо не переходити на особистості, поважати один одного та конструктивно вирішувати питання та суперечки, якщо з кимось не згодні. Сподіваємось на Ваше розуміння

7. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    12
    Lim
    На жаль компенсація та Вектор це слова антоніми. Я ще думав чи писати цей відгук чи ні, але подумав, що все ж треба. Спробував максимально коротко, хоча в нотатках тексту набагато більше. Раніше користувався послугами Вектора з 2021 року, возив ноутбуки та техніку з США - усе було без проблем, навіть рекомендував друзям. Але навесні 2025 замовив бампер і фари з Китаю, і співпраця обернулася катастрофою. Замість обіцяних строків отримав затримки у 2+ тижні з фарами та більше ніж на місяць із бампером (перед купівлею я більше 5 разів питав про час доставки). Про перенесення термінів мене не попередили - дізнавався сам. Жодних компенсацій чи навіть спроб допомогти: лише відмовки про "форс-мажор" і "внутрішню інформацію". У результаті я втратив місце в черзі на СТО, поніс фінансові збитки, змушений був переплачувати за доставку інших деталей (адже "підганяв" все під терміни початку ремонту, через що віз літаком інші запчастини, але ремонт, вимушений був перенести). Компанія навіть фото/відео бампера зробили аби як з яких нічого не було зрозумілим і це все на фоні ціни доставки в $762, в мене знайомий купив точно такий само товар, але вирішив доставляти літаком та через іншу кампанію (звичайно, після того як не рекомендував Вектор) - йому це вийшло 300$, літаком, а мені морем більше аніж вдвічі. Ще для прикладу: інша компанія при затримці на 7 днів сама повернула мені 20% вартості доставки з Китаю, а ще 10% за 1! (ОДИН) день затримки (у них теж були якісь нюанси на митницях). У Вектора ж компенсація — поняття відсутнє. На всі свої слова готовий показати скріншоти, включно з тим, як інша компанія сама компенсувала кошти, без мого звернення. А також ціни на доставку авіа, обіцяні терміни доставки, тощо. З позитивного можу відзначити тільки роботу менеджера, з яким постійно спілкувався, а також того, хто робив викуп на Alibaba.

8. Shopper1
    Offline Shopper1 ШопоНовичок
    Благодарности:
    6
    12
    за 700 баксов с сша можно слона привезти морем

*Chocolate* нравится это.
  9. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина

Доброго дня. Ми розуміємо Ваше розчарування стосовно конкретних затримок та відсутності компенсації на них, перепрошуємо за Ваше очікування, але в користувацькій угоді компанії чітко прописані усі обставини непереборної сили, на які компанія вплинути не може. Якщо звернути увагу на вказаний Вами період - весна 2025 року, то це якраз був період перевірок на прикордонних пропускних пунктах України, внаслідок чого затримки і відбувались. Що стосується попередження про перенесення термінів, то, на жаль, ніхто не може знати, як довго митниця буде перевіряти вантаж, адже митники не надають такої інформації. Відповідно, сказати точно, скільки буде тривати перевірка, а також чи взагалі виникне затримка - неможливо. Також можемо повідомити і про те, що компенсації та перерахунки під час окремих затримок компанією здійснюються. Наші постійні клієнти не дадуть збрехати. Але вони здебільшого стосуються довших термінів, аніж декілька тижнів або місяць. Що ж стосується цін, то ми завжди попередньо прораховуємо вартість доставки за наданою клієнтами інформацією, аби клієнти чітко розуміли, чи підходить їм наданий тариф.

Ми дуже вдячні Вам за відгук та цінуємо, що Ви знайшли час поділитися своїм досвідом. Надзвичайно прикро, що Ваша остання співпраця з нами залишила таке негативне враження
    --- Добавлено, 19 Сентябрь 2025 ---
    Доброго дня. В пості скарга саме на доставку з Китаю. На жаль, тарифи на доставку з цієї країни дійсно значно дорожчі за США, що обумовлено важчим логістичним шляхом та суворим китайським законодавством щодо експорту та імпорту товарів

10. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    12
    Lim
    Так що мені з ваших вибачень, коли я через них досі "вигрібаю" проблеми.
    Щодо ваших пунктів в правилах - це все є в усіх компаній, тільки чомусь мені частково компенсовували вони і це було що з китайського напрямку (повірте, там теж могли стати і сказати, що ми нічого не винні), що з американського.
    Щодо весни то ні, фари це був червень місяць, а бампер це був взагалі серпень, а по факту взагалі на вересень перекочувало.
    Щодо довших затримок - я вам надав приклад про один день і тиждень, тому то все смішно, тут більше питання про відношення до клієнта.
    А щодо термінів - 51% (море) і 70% (авіа) затримки від обіцяних термінів, тому краще подивитися на ці цифри.
    А щодо цін - то не повірите, але мені спочатку обіцяли, що літаком можна буде відправити даний вантаж, що я в принципі і захотів зробити, почувши таку суму доставки морем, правда літаком я хотів везти без обрешітки, щоб значно зменшило об'єм посилки, а відповідно і здешевило б її, але чомусь з обіцяних можливих доставок літаком воно різко пропало, через "неможливість привезти"

11. Дмитрий_387_
    Offline Дмитрий_387_ ШопоНовичок
    Благодарности:
    18
    Дмитрий
    судя по тому, как он на всех конторах активно приглашает в компанию хМист - то по ходу тампон-бот данной компании.

Или зек или школьник судя по манере общения) Интернет дело анонимное, каждый не адекват может написать. Мне если честно, так же читать этот бред - кровь из глаз идет.
    --- Добавлено, 22 Сентябрь 2025 ---
    Мальчик иди на ветку с петухами, там по упражняйся. Тут все адекваты кроме тебя.

Извини, без обид. Тут дяди про бизнес решают, а тебе же анонимно по упражнятся с кем хочетсся. Это не тут, извини.

types нравится это.
  12. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Доброго дня. Ми розуміємо, що у Вас могли виникнути проблеми через затримку з доставкою, але компанія не може нести відповідальності за будь-які непрямі збитки або втрачену вигоду/прибуток Клієнта чи третіх осіб. І ця інформація також прописана в користувацькій угоді. На жаль, ніхто не може бути застрахованим від затримок, пов'язаних з митними перевірками, і вони періодично відбуваються. Що стосується заявлених нами термінів доставки, то вони також є орієнтовними, адже якось вплинути на дії митних органів, коли відбуваються перевірки, окрім як писати звернення та скарги, можливості немає. Але переважна більшість вантажів доставляється саме в ці заявлені терміни.
    Також ми перевірили інформацію стосовно Вашого спілкування з менеджером про доставку бамперу авіа. І менеджер дійсно повідомив, що така доставка також можлива. Але цю інформацію менеджер надав під час прорахунку доставки за наданими Вами габаритами, які по факту приїзду вантажу виявились в 3 рази більшими, через що його і не змогли взяти на доставку саме літаком.
    В будь-якому випадку ми ще раз перепрошуємо за затримки по Вашим відправленням та дякуємо за чесний відгук

13. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    12
    Lim
    тому що я надавав габарити без обрешітки, а товар прийшов в ній, без неї, похибка в габаритах була мінімальною, а не втричі більшою
    також, я сказав, що в разі відправлення авіа та прорахунку - виконати це БЕЗ обрешітки, яка якраз і займала багато місця та ваги
    тому пропоную вам повторно звернути на це увагу, скріншоти в мене теж є, де чітку сказано "без обрешітки", тому про які втричі більше габарити мова - я не знаю

я десяток разів перепитував перед замовленням вантажу чи нема зараз затримок з митницею - на що почув, що все ок, включно і на цьому форумі ви писали про терміни 2.5-3міс
    http://shopinfo.com.ua/threads/vector-usa-china.6565/page-187#post-390615

не може, але хтось може робити якісь поступки в плані клієнторієнтованості

вцілому, як я зрозумів ні за що не несе

14. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Розуміємо Вас, але відправку авіа даного вантажу ми не погоджували попередньо. Було погоджена відправка саме морем. Ви повідомили, що може виникнути така потреба, вже після відправлення вантажу на наш склад. Ну і вже на складі стало точно зрозуміло, що наразі таке відправлення авіа неможливе. Будь-які габаритні вантажі необхідно погоджувати на відправку попередньо

На жаль, ми не можемо попередньо розуміти, чи виникне затримка та коли вони в цілому можуть початись. Це стає зрозуміло лише постфактум. На той момент ми дійсно доставляли вантажі за термінами, які були Вам озвучені

Компанія несе відповідальність за доставку Вашого вантажу. Але є певні обставини непереборної сили, на які компанія, на жаль, вплинути не може. І ця інформація прописана в користувацькій угоді

15. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    12
    Lim
    Чесно, я вже втомився вам щось доводити, у вас все рівно винний будь хто - клієнт, митниця, закони, погода, перевірка, але тільки не ви, тому після цього, що відповім нижче (про те як ви самі собі суперечите) я не бачу сенсу продовжувати дискусію з вами в такому ключі.

1. Менеджер по наданих мною габаритах сказав, що можна буде відправити авіа (як я і казав вище, ці габарити досягалися, якщо була б знята обрешітка)
    2. Так, я повідомив це після відправки на склад, але уточню, що під час викупу мені надали інофрмацію про те, що товар буде впродовж тижня на складі, по факту пройшло 3 тижні, як він дійшов на склад (чому так сталося? ну може ніхто не пушив китайців відправляти, може свята в них прийшли, можливо щось інше, але не суть)
    3. Зараз ви пишете, про те, що доставку ніхто не погоджував, а вище, ви писали в іншому контексті, у вас і доставка була можлива авіа, правда я був винний, оскільки надав невірні габарити, ось же:

після того як я вам пояснив, що габарити були правильними, ви знову звинуватили мене, що я бачте не погодив відправку через авіа, але я повторюся, що на це були різні причини, а робити винним мене не треба, бо як я і казав, мені були важливі терміни доставки.

16. DeBosch
    Offline DeBosch ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    з досвіду, можете не читати
    - ніколи не розраховував на терміни вказані будь-якою компанією, в майбутнє не заглянеш, любий "форс-мажор" після виліту/відпливу і назад дороги немає, а скільки чекати - невідомо
    - з хрупким замовленням обережно, звертайте увагу на упаковку, були нюанси - "придавили" ... не став скаржитись, ціна питання не та
    - попадав на затримку в 2024р., отримував компенсацію без звернення, самі набирали - самі пропонували бонуси, дякую

17. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    12
    Lim
    Круто, а мені нічого, але щодо інших компаній - доставка з США - я попадав на затримку влітку 22го (я не пам'ятаю в чому там були проблеми чи то поляки почали бойкотувати, чи то просто черги неймоврні були, чи чергові перевірки на митниці, але не суть), компанія перерахувала тариф з авіа на море, потім подальші бойкоти на кордонах, якісь митні затримки, форс-мажори в наступних роках, ще два інших перевізника в різний період часу або бонуси на рахунок закидували, або перерахунок
    серпень 2025 Китай - на 4 посилки компенсація 20% (загальна затримка 2 тижні), також на ожну посилку - 10% - затримка в ОДИН день (за ці 5 посилок нічого взагалі не просив, це новий напрямок в компанії, самі написали email, з вибаченнями, що буде затримка, через зміну логістики)
    Назви перевізників не вказую, щоб не казали, що я рекламую їх, але в приватних - будь ласка все напишу.

18. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Lim,
    Доброго дня. Ми ні в якому разі Вас ні в чому не звинувачуємо. Просто пояснюємо, що компанія працює згідно користувацької угоди, яка побудована на більш ніж 10-річному досвіді міжнародних доставок. Жодна з подібних компаній не зможе надати Вам гарантій про те, що вантаж буде доставлено чітко в термін, адже терміни в будь-якому випадку є орієнтовними, і побудовані на тому, що за відсутності форс-мажорів, на які компанія не може вплинути, в цей термін доставка відбудеться.

Що стосується доставки габаритних вантажів, то їх доставка погоджується попередньо. Також попередньо надається прорахунок по конкретним габаритам. І якщо б ми Вам погодили таку доставку, а після приїзду вантажу на склад відмовили - це дійсно була б наша вина. В даному ж випадку ми погодили та розрахували доставку морем. В процесі доставки товару на наш склад Ви уточнили, чи можна буде доставити цей вантаж авіа, на що отримали відповідь, що, в цілому, так (адже подібні вантажі ми дійсно доставляємо), але після приїзду вантажу його фактично заміряють та нададуть інформацію по прорахунку. Але фактичного погодження такої доставки не було, так як не було розрахунку вартості цієї доставки. Щодо доставки по Китаю до нашого складу, то ми, на жаль, не можемо вплинути на дії продавця та термін доставки. Зі свого боку менеджер регулярно писала продавцю та запитувала щодо відправки, так як Ви звертались до нас з цього приводу. Але факт залишається фактом - доставка продавцем також відбувалась довго.

Ми ще раз дуже перепрошуємо за затримку з доставкою та Ваші очікування, але іноді в міжнародній доставці виникають обставини непереборної сили, на які вплинути просто неможливо

19. DeBosch
    Offline DeBosch ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    Мені не потрібно, інформації в неті достатньо.

А те, що вони всі трішечки по різному працюють, мені особисто подобається, я тоді можу вибрати кращих )

Всім гарного дня !

20. Valeria567
    Offline Valeria567 ШопоНафт
    Благодарности:
    5
    Валерія
    Чи здійснюєте ви викуп з американського магазину Ralph Lauren?

21. Delivery Vector
    Благодарности:
    271
    Ирина
    Доброго дня. Так, останнім часом з цього сайту все викуповуємо. Поки проблем немає

Поделиться этой страницей