Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    268
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    7,8$/кг

МОРЕ (доставка займає від 6 до 8 тижнів)
    3,5$/кг

ДОСТАВКА КОМЕРЦІЙНИХ ВАНТАЖІВ
    Тариф АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів):
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 20 Август 2024
  2. Kat_Kat_sweet
    Offline Kat_Kat_sweet ШопоНовичок
    Благодарности:
    16
    Катя
    це правда трохи пахне маразмом. вичисляти хто коли був на форумі.

Шерлоки Холмси)
    --- Добавлено, 16 Июнь 2025 ---
    Вітання! Вектор підкажіть, будь ласка, з Apple все як було, під 7% викуп? І якщо потрібно буде купити один макбук і 3 16pro, все ок можна викуп замовляти?

3. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    ну був би UE в Китаї то я б привіз ними, а так, у мене був не великий вибір Вектор, НП та міст
    останні відпадали, бо терпіти їх не можу (але хто ж знав, що навіть вони із своїми затримками привезли б швидше), а НП - відсутня розконсолідація - вищий тариф.
    я дуже радий що у вас все ок з цією компанією, але можу побажати лиш тільки такого ж самого як і собі, а саме оцінювати терміни доставки в 20 днів, а по факту чекати вже більше місяця і невідомо коли воно прийде + до цього всього, отримати закриття потенційного спору на майданичку де купувався товар, оскільки терміни на перевірку вже закінчились, а перевірити товар я можу тільки сам, тобто ще й під 800$ потенційно попасти

Sergykm нравится это.
  4. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    просто якийсь чел прийшов, і самостверджується тут, бо воно так завжди коли в тебе все добре, а в людей погано, то пофіг, я лише бажаю йому таких самих термінів доставки, як у нас, на всі його посилки. І хай радіє собі. Це дійсно дивно, коли якийсь чел читає форум і відповідає, не будучу представником компанії, я реально сюди і не заходив, коли все ок, а в нього очевидно багато вільного часу.
    Мені навіть не цікаво його цитувати і відповідати на його "тексти".

Последнее редактирование: 16 Июнь 2025
    Lim нравится это.
  5. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня, Катерино. Так, звісно. Вартість послуги викупу складає 7% від інвойсу. Доставка техніки Apple відбувається так само, як і раніше. Тому будемо раді Вашим замовленням:)

6. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. Розуміємо Ваше занепокоєння затримкою та дуже перепрошуємо за очікування, але затримки відбуваються не тільки в нашій компанії. Вони у всіх. Проблема заключається в тому, що вантажі затримуються вибірково. Тому сказати точно, що Ви не попали б під затримку, скористашись, наприклад, послугами Міста, не можна. Тут як повезе.

7. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Слабо віриться, що перевірки на митниці можуть тривати тижнями — особливо щодо однієї посилки. Виглядає так, ніби маємо справу не з реальною перевіркою, а з універсальною відповіддю для затягування строків: “це митниця, ми не винні, повпливати не можемо”.

Тим часом, ми платимо за авіадоставку, яка мала б бути швидкою, а по факту отримуємо сервіс за темпами, схожий на морські перевезення. Супер.

Якщо дійсно має місце перевірка нашою митницею — надайте номер митної декларації, по якій було заведено вантаж, а також:
    • копії актів огляду або затримання;
    • копії запитів чи листів від контролюючих органів (Держмитслужба, СБУ, ДПС тощо).
    Цю інформацію можна надати індивідуально — митна декларація є публічною, для перевірки потрібен лише номер.

Последнее редактирование: 17 Июнь 2025
  8. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина

Доброго дня. На жаль, компанія не може надати таку інформацію в публічний доступ, адже це є внутрішня кухня логістичного відділу, і правилами компанії вона не розголошується. Розуміємо Ваші сумніви з приводу митних затримок та перевірок, але перевірки та затримки на митниці відбуваються приблизно раз на рік/півтора. Це абсолютно не секрет для людей, які вже давно та регулярно роблять замовлення з закордону, та перевірити, чи це дійсно так, доволі не складно. Є інтернет, є форуми, на яких це обговорюється

9. Руслан_333
    Offline Руслан_333 ШопоНафт
    Благодарности:
    28
    Руслан
    буває всяке. головне щоб адекватні були. бо ось ці, що кажуть "привезу за один день" - зрозуміло, що розвод повний
    --- Добавлено, 17 Июнь 2025 ---
    100% це ж я тут полотна строчу на форумі днями та ночами. Не треба мені відповідати, я якось переживу ваш ігнор)))

biohazard нравится это.
  10. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Для впевненості та контролю, прошу підтвердити, що вантаж дійсно передано на митницю й наразі чекає перевірки.
    Якщо вже сформовано митну декларацію (МД), буду вдячний за надання її номера або хоча б зазначення митного поста (пункту), через який проходить оформлення.
    Якщо не можна оприлюднювати тут — надішліть, будь ласка, цю інформацію у приватні повідомлення або на Viber.
    Дякую за розуміння!

11. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Інформація про місцезнаходження Ваших посилок відображається в особистому кабінеті в розділі "Посилки". Як тільки посилка опиниться на митниці, статус буде змінено на "На кордоні". В даному випадку посилка ще не на митниці.

Будь-яка інформація стосовно митних документів, номерів контейнерів і т.д. - є внутрішньою кухнею логістичного відділу. Вона не надається ані публічно, ані в особистих повідомленнях.

Також всю інформацію стосовно статусів та місцезнаходжень Ваших посилок, будь-ласка, уточнюйте у технічної підтримки. На форумі обговорюються загальні питання, пов'язані з діяльністю компанії.

12. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    цікаво, вантаж НЕ на митниці, але ВЖЕ затриманий через перевірку на тій самій митниці, до якої він досі НЕ доїхав
    дивні дива і щось не збігаються показання, про затриманий на перевірку вантаж, який ще досі не попав на цю саму перевірку

13. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    ну просто не хочеться заривати далі, але їхні відповіді просто суперечливі насправді..невже не можна відверто і чесно сказати як є, по-перше мд і митний пост це не є секретною інформацією, вона є публічна інфа, мд пробивається за номером, але це якщо вантаж в"їхав в україну, тоді вона має бути, скоріше за все її просто нема.
    Але тоді те що вони пишуть раніше (посилка в черзі на кордоні), значить вона на кордоні? Знову суперечливо, далі вони писали "Ваша посилка наразі затримується через необхідність надання додаткових документів, що є частиною стандартної процедури для міжнародних відправлень"
    Як вона може затримуватись через “митні документи”, якщо ще навіть не на митниці?
    Відповіді просто суперечливі...на жаль, хочеш дізнатись просто правду, а з тебе дурня роблять. Це дійсно прикро.

Lim нравится это.
  14. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. Ви зараз тегаєте повідомлення, які стосуються в цілому затримок вантажів, а не якогось конкретного. Конкретно даний вантаж, про який запитав Сергій, на митницю ще не потрапив

15. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина

Сергію, стосовно Вашої посилки техпідтримка надала пряму відповідь. А саме - "Ваша посилка наразі затримується через необхідність надання додаткових документів, що є частиною стандартної процедури для міжнародних відправлень". Також ми Вам пояснили, що дані документи запросила китайська сторона під час перевірки посилки в аеропорту. Даний запит абсолютно не стосується української митниці.

Ми надали Вам максимально чесну та прозору відповідь і стосовно конкретно Вашої посилки, і стосовно нинішніх затримок в цілому.

Sergykm и biohazard нравится это.
  16. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Добре, це вже краще. Дякую за відповідь.
    1. Якщо проблема справді була з документами з боку китайської сторони — я їх надав ще 2 червня. Відтоді пройшло понад 2 тижні.

2. У такому разі просив би вказати точне місцезнаходження вантажу зараз, а також:
    • чи він вилетів з Китаю (і коли);

• якщо так — коли і куди прибув;

• чому статус “На кордоні” досі не з’явився в кабінеті.

17. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    конкретно в тому ж вантажі де і йде посилка Сергія, я також маю свою посилку, яку я вже чекаю більше місяця. Тому я теж дуже зацікавлена особа.

18. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Будь-ласка, всю інформацію стосовно статусів та місцезнаходжень Ваших посилок уточнюйте у технічної підтримки. На форумі обговорюються загальні питання, пов'язані з діяльністю компанії. Можу лише додати, що документи, які Ви надали, були одразу ж передані китайській стороні.
    --- Добавлено, 17 Июнь 2025 ---
    У нас 2 відправлення від 15 травня. Посилка Сергія та Ваша знаходяться у різних відправленнях. Але, на жаль, жодне з них поки не зайшло на кордон для проходження митного контролю. Як тільки вони там опиняться, статус в особистому кабінеті одразу ж буде змінено

Sergykm нравится это.
  19. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Моя посилка ще не зайшла на кордон, а отже:

1. Жодних "перевірок на митниці" або "додаткових документів для проходження митного контролю" в Україні фізично не могло бути.

2. Затримка не пов’язана з українською митницею, як це раніше подавалося.

3. Це — логістична проблема (затримка на етапі доставки або вивезення з Китаю), а не форс-мажор і не дія державних органів.
    Дякую, тепер картина повністю зрозуміла.

20. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Все вірно. Конкретно Ваша посилка з телефоном до затримок на українських митницях наразі відношення немає. Її затримка пов'язана з перевіркою саме китайської сторони

21. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Напишу просто свою ситуацію, сваритись толку нема, доставку не прискорять, компенсації не буде, тут аби телефон отримати.
    Користувався цією компанією з 22 чи 23 року, замовляв телефони майже завжди телефони , жодних проблем не було, хоча того року був неприємний нюанс з "брендом", але все пройшло успішно. Ну думаю замовлю і цього року телефон, т.к як проблем сильних не було, доставляли завжди 20-25 днів, що влаштовувало цілком і повністю і відношення було лояльне, я рекомендував вектор всім знайомим, хто хотів щось з таобао привести.
    А цього року ситуація склалась дуже неприємна і негативна.
    8 травня замовив телефон на таобао.
    10 травня - по треку телефон доставлений їм на склад в китаї (орієнтовний строк доставки 9 червня в кабінеті).
    15 травня - створено в кабінеті і відправлено.
    2 червня - мені пишуть на вайбер, що потрібен якийсь сертифікат мсдс. Сертифікат безпечності матеріалу (МСДС) є необхідним для забезпечення безпечного використання продукції у різних галузях промисловості та для дотримання нормативних вимог. Цей сертифікат також підвищує довіру споживачів до якості та безпеки продукції.
    Вони сказали в продавців має бути, так от жоден продавець ні на алі, ні на таобао ніяких сертифікатав не надав. Далі я написав на oppo офіційне і вони теж відмовили мені, тобто де його брати і робити загадка. Ну я погуглив, дізнався, що це сертифікат на батарею, дізнався модель батареї і знайшов на сайті виробника цей сертифікат і надав їм.
    Вони пишуть в вайбері, що документи передали в обробку на митницю. Спитав чи строки зміняться, написали орієнтовно 9 червня, як і в кабінеті писало.
    12 червня сказали в вайбері, що затримка через китайську сторону і вони подають документи і працюють над пришвидшенням і т.п.
    12 червня розписую тут на форумі і дізнаюсь статус лише 17 червня.
    17 червня питаю в вайбер, де посилка і що з нею.
    19 червня отримую відповідь: "Отримали відповідь стосовно Вашого вантажу, що недостатньо документів для транспортування даного вантажу. Для перевезення мобільного телефону все ще потрібна сертифікація UN38.3 та лист авторизації бренду (виданий власником бренду продавцю); інакше вантаж не може бути експортований."
    Кажуть, що посилка буде повернута на склад в Китаї і знову відправлена іншим шлях, строк доставки сказали 20-30 днів. Гарантії по термінам не дають.
    Коли отримаю телефон одразу відпишусь...побачимо через скільки отримаю, мабуть в другій половині липня в кращому випадку...
    Доставку оплачував авіа.
    Якось так, висновки робіть кожен свої. Я лише описав свій гіркий досвід.
    Представникам вектора писати, що це форс-мажор і, що вони сподіваються на моє розуміння не потрібно, я просто описав факти, як є. Дякую.

Talor Lothner нравится это.
Поделиться этой страницей