Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    268
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    7,8$/кг

МОРЕ (доставка займає від 6 до 8 тижнів)
    3,5$/кг

ДОСТАВКА КОМЕРЦІЙНИХ ВАНТАЖІВ
    Тариф АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів):
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 20 Август 2024
  2. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. Нестабільна ситуація спостерігається десь з початку травня. Переходити на іншу митницю сенсу немає, так як цей період зазвичай відносно короткий, тому міняти все настільки кардинально недоречно. По термінам саме зараз в цілому все нормально. У нас частково затриманий зараз тільки один вантаж. Всі інші доставляються +/- в терміни. Щодо впиливу на посилки з "митним очищенням", то так. Вирогідність більша попасти на перевіірку саме у комерційних відправлень. Але, знову ж таки, найближчим часом це все має закінчитись

3. OlhaLeta
    Offline OlhaLeta Интересующийся
    Благодарности:
    1
    Ольга
    скажіть, будь ласка, а можу я замовляти з китаю іграшкові фігурки щенячого патруля чи блис і дивомашини чи то рахується якийсь бренд? скрізь пишуть по 2 шт бренду тільки, але ж то не зручно....

4. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. Такі іграшки дійсно будуть доставлятись по тарифу 18$/кг для брендів та копій. Щодо кількості, то Ви можете замовляти будь-яку кількість. Але головне, аби Ви додали в особистий кабінет якомога більшу кількість міжнародних отримувачів, так як посилки будуть розконсолідовуватись/консолідуватись згідно умов транспортних компаній, а кількість отримувачів в особистому кабінеті має бути не менша, ніж кількість посилок, які відправляються за одну відправку. У випадку, коли одержувачів менше, трек-номери залишаються на складі до наступної відправки.

Коротка інформація про отримувачів:

5. gio_mcs
    Offline gio_mcs ШопоНовичок
    Благодарности:
    14
    Mike
    Скажіть будь-ласка чи не можливо збільшити кількість відпрвлень авіа на тиждень хоча б до двох? Нажаль одна відправка дуже збільшує терміни доставки

Sonic нравится это.
  6. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. З радістю фіксуємо Ваше побажання та передаємо у технічний відділ. Як тільки у нас така можливість з'явиться, ми обов'язково збільшимо кількість відправок. Але саме зараз є можливість надавати послуги доставки саме на таких умовах. Дуже дякуємо за звернення, адже Ваші побажання дуже важливі для нас

7. Sonic
    Offline Sonic ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Игорь
    Тогда можно и моё пожелание зафиксировать, я солидарен с gio_mcs и полностью поддерживаю.

Кто пользуется/пользовался услугами Юкрейн-Экспресс знают, у них реактивная скорость работы. Не успел товар зайти на склад, буквально на следующий день оформление документов и через день уже улетел, в итоге вся авиа доставка до Украины, от момента захода товара на склад США занимает 7-10 дней. Я бы даже сказал что за 10 дней, от поступления на склад, я уже забирал свой груз на НП.

Сейчас вот решил через вас тестовый груз отправить, посмотреть сроки, чтобы на будущее планировать и вижу что увы, но очень не быстро. У меня товар как раз пришел на склад в четверг и фактически просто лежал целую неделю до следующего четверга, ожидая отправки.

В отличии, от Юкрейна, вижу что ваш плюс в адекватной, клиентоориентированной тех. поддержке, что приятно, ну и цена авия чуть ниже, но минус, в скорости обработки/доставки.

8. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня, Ігорю. Фіксуємо і Ваше побажання також. Дуже дякуємо за зворотній зв'язок. Для нас дійсно важливо чути зауваження та побажання щодо нашого сервісу для подальших покращень в роботі

Sonic нравится это.
  9. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    перевірки досі тривають?

10. Delivery Vector
    Благодарности:
    268
    Ирина
    Доброго дня. На жаль, поки що так. Дуже очікуємо на звершення цього періоду, адже, зважаючи на попередній досвід, найближчим часом все має закінчитись

11. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Розкажу вам потім свою круту історію, як "швидко" працює дана компанія і везе телефон уже більше місяця (по треку в китаї 10 травня отримано, 15 травня вони відправили) і його досі немає навіть в Україні, і строків не дають. Я вам потім розпишу в подробицях це все. Доставка з Китаю з таобао. Думав в суботу в Карпати поїду з новим телефоном і будуть гарні фото, але походу вони і за місяць не доставлять...така була надія, що за більш ніж місяць осилять...зекономив пару грн називається, нема слів.

12. Kat_Kat_sweet
    Offline Kat_Kat_sweet ШопоНовичок
    Благодарности:
    16
    Катя
    А Ви з Китаю змовляли телефон? Розпишіть, будь ласка, дуже цікавить доставка Вектора з Китаю

13. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Так, я постійно замовляв і ще і привів не одного друга, але передостанній і останні рази постійно щось не так.
    Значить теперішня історія. Я замовив на таобао телефон (в мене там хороша знижка була, і виходить трохи дешевше ніж з алі навіть з 13% податком від всієї суми.
    Замовив на Таобао 8 травня, 10 травня він уже прийшов на склад вектора (є китайський трек). В кабінеті він на пару днів пізніше з"явився.
    15 Травня статус відправлено в кабінеті.
    Тепер 2 червня вони в мене вимагають в вайбері. Сертифікат безпечності матеріалу (МСДС) є необхідним для забезпечення безпечного використання продукції у різних галузях промисловості та для дотримання нормативних вимог. Цей сертифікат також підвищує довіру споживачів до якості та безпеки продукції.
    Цей сертифікат я дізнався він на батарею йде, але скільки замовляв з алі телефонів, з сша через іншу фірму, через сам вектор цього сертифіката ніхто не вимагав, більше того вони сказали запитати в продавця і вони нададуть. Ні один продавець з алі, з таобао не надав цей сертифікат, далі я писав на представництво офіційне оппо, вони теж морознулись) сказали цей телефон не представлений в україні, тому сертифікату немає. Я знайшов сертифікат в інтернеті (дізнався яка модель батареї стоїть і знайшов цей сертифікат у виробника) в той же день 2 червня до речі. Я запитав коли очікується телефон, вони написали, як і в кабінеті написано 9 червня очікується.
    Тепер вчора питаю, вони пишуть, що це китайська митниця затримала і тому затримка (це виходить він в китаї півмясяця лежав з 15 травня і лише 2 червня був на китайській митниці так?) і надати інформацію, коли буде телефон вони не можуть зараз, тобто вони не знають, де контейнер наразі з їх товаром чи як? Як на мене це дивно.
    А тепер маємо, моя поїздка в карпати була запланована давно і під неї хотів купити телефон з хорошими камерами, щоб мати класні фото, тепер їду в поїздку зі старим телефоном в сб (бо мій телефон навіть на кордоні не трекнувся, а коли на кордоні, то це ще +5 днів у них десь, бо замовляв же раніше телефони та інші товари через них).
    Крім того, я заплатив за телефон з кредитки і думав отримаю до кінця травня хоча б чи на початку червня і продам старий, щоб перекрити кредит, а поки я його отримаю, то не факт, что встигну ще продати старий.
    Тепер рахуємо, у них на сайті пише 14-20 днів доставка, з моменту отримання 10 травня уже минуло 34 дні? І телефону досі немає. З попереднім замовленням теж були нюанси, вони написали, що це бренд і в європі можуть повернути телефон, типу на свій страх і ризик відправляємо, або страхуємо додатково на всю суму, я відмовився телефон отримав, але теж думав пару днів чи відправляти чи назад вертати. Тому мій досвід зараз дуже негативний, вектор сильно підвів. Те що я замовляв з алі зараз доходить за 10-20 днів різна "мелочь", замовив 15 травня, отримав 28 травня уже. Замовив 30 травня, отримав 11 червня. А вектор видно на конях відправляє товар зараз...бо такі строки я не знаю, як пояснити, реально підвели і цей моє останнє замовлення з ними. Краще б переплатив ту тисячу і уже ходив би півмісяця з новим телефоном... Я реально не хотів писати такого, але вони мене дуже підвели, тому я розповів, а вам вирішувати чи працювати з ними.

Lim нравится это.
  14. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    в мене точно та сама ситуація, теж з того ж напрямку і теж 15 травня була відправка.
    1. Перед замовленням чомусь ніхто не сказав, що можливі затримки (хоча я довгий період спілкувався з представниками компанії)
    2. Зазначені терміни на сайті - вже прострочені
    3. Найбільше вбиває те, що не можуть дати терміни, це взагалі як? вони що не знають де зараз посилки?
    4. Прикриваються перевірками на митниці, але в іншому чаті в ТГ я питав в людей, у них не було затримок з США, тобто чомусь з однієї країни відправилося і пройшло без проблем, а інша стоїть? це щось вішають лапшу.
    В мене таке відчуття, що або ті посилки десь успішно втратили, або відправили не 15 травня, або відправили залізницею/морем, а кошти вирішили взяти як за авіа. Бо оці казки про перевірки це звичайно добре, але інформації про терміни нема, адекватної відповіді, до чого затримки на митниці, якщо посилки навіть не надійшли до України, митниця в Україні, посилки - невідомо де, але за межами країни теж нема...

Sergykm нравится это.
  15. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    Так вони мені і другого червня сказали, що очікується 9 червня, але виходить, і пишуть, що митниця китайська, то виходить, що з 15 травня телефон лише 2 червня на китайські митниці? ну це максимально дивно. Строків точних не дають, заплачено як за авіа, а йде як морем дійсно, люди розраховують на щось, а вони реально підводять і ще й дійсно не знають ДЕ ЗАРАЗ ті посилки і коли вони будуть, це як так?? Короче купа проблем з ними, з аліка зараз доходить реально швидко, писав вище, а тут теж з китаю і такі строки...це ппц, нема слів просто з таким сервісом...скажіть одразу, що доставка авіа 20-40 днів (якщо дійде ще за 40) , а то пишуть до 20 днів, а реальні строки просрочені в 2 рази!

Походу наші з вами посилки їдуть на одних і тих самих конях...або якийсь китаєць пішки йде з ними...це ппц.

16. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    мені розповідали, про митницю в Україні)) так само і тут на форумі про перевірки в Києві, а не в Китаї
    Можливо представники компанії публічно зможуть пояснити ситуацію що відбувається і все ж таки де ті посилки?

Sergykm нравится это.
  17. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    так мій телефон по статусу навіть не на кордоні, тобто не в Україні навіть, і вимагали сертифікат 2 червня, сказали, це китайська митниця. ТОбто 2 червня він був на китайській митниці чи як? Сертифікат я надав в той же день, хоча кажуть, навіть офіційне оппо немає такого сертифікату і з алі друзі замовляли цю модель і все швидко і без проблем було і без сертифікатів, взагалі перший раз в житті таке...
    Ваша посилка в кабінеті зі статусом яким? Бо в мене просто відправлена, навіть не в Україні типу..
    І тепер вони навіть строки озвучить не можуть...
    Що саме обідно, що це мій перший такий дорогий телефон, зараз особливо ніде не їздиш, тут поїздка в класні місця, хотів познімати відео, фото на згадку з класною камерою, а по факту буду без телефону....я реально і подумати не міг, що за місяць часу він не дійде через форвардинга...ще й з кредитки взяв і не факт, что встигну перекрити тепер до кінця червня з їз темпами доставки, бо планував продати старий телефон.

18. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    "Відправлена"...

19. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    в мене теж...то про які затримкі в україні йде мова, якщо вона навіть не змінила статус на кордоні? і що з сша і інших напрямків немає? В укрпошти, нової пошти немає? бо там доходить все максимально швидко, я ж кажу з алі херня за пару баксів йде 10-15 днів, рекорди взагалі, а тут типу форвардинг - це завжди швидше за алі має бути, і така херня. Хай тоді офіційно ви скажуть позицію по посилкам, і чому всі строки протерміновані,і чому вони не знають ДЕ ЗАРАЗ наші посилки.
    Взагалі, якщо так, вони б мали попередити принаймні, що зараз можливо до місяця чи 2? чи скільки чекати, тим більше 2 червня мені писали, що 9 очікується як і в кабінеті вказано і вам казали, що строки будуть виконані, як я зрозумів. А тепер яка їм відповідальність за це?

20. Sergykm
    Offline Sergykm ШопоНафт
    Благодарности:
    10
    Сергій
    і зараз працює? то поясніть, як ви мені нарахували митні платежі?якщо я давно ваш клієнт № кабінету 8336 з травня 2023 року, а ви мені нарахували митні платежі у травні -$85.2 з суми 645,48? Це 13.2%. Чи у вас з травня все змінилось? бо 20$ не малі кошти, враховуючи ще й протермінування посилки в 2 рази.

Последнее редактирование: 12 Июнь 2025
  21. Lim
    Offline Lim ШопоНафт
    Благодарности:
    11
    Lim
    Delivery Vector, ви були онлайн 30хв тому і переглядали дану тему, це все видно з активності профілю.
    Delivery Vector was last seen:

Viewing thread Vector USA|China, 29 minutes ago

Ви можете публічно надати пояснення щодо даної ситуації яка склалася?
    1. Про які затримки в доставці посилок через перевірки на митниці йде мова, якщо посилки навіть не надійшли в Україну?
    2. Чому у вас втрачено контроль щодо трекінгу посилку, чому люди отримують відповіді "ми не знаємо де посилки зараз і не можемо сказати про те, коли вони надійдуть"?
    3. Чому дати доставки не відповідали початковим термінам зазначених на сайті (15 травня відправлено, очікуваний термін 9 червня, коли на сайті вказано до 20 днів), якщо були якісь проблеми то чому про них не повідомили раніше, у вас купа джерел комунікацій (ТГ канал, 2 форуми, чат на сайті, новини на сайті)?
    4. ДЕ в даний момент знаходиться партія посилок відправлена з Китаю від 15 травня?

Поделиться этой страницей