Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    257
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    7,8$/кг

МОРЕ (доставка займає від 6 до 8 тижнів)
    3,5$/кг

ДОСТАВКА КОМЕРЦІЙНИХ ВАНТАЖІВ
    Тариф АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів):
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 20 Август 2024
  2. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина

Я перевірила інформацію стосовно вашого акаунту. Через те, що ви один отримувач і більше не додавали (в Україні ви кінцевий отримувач всіх ваших посилок)
    Безкоштовно треки зберігаються на складі 30 днів з моменту сканування.
    По правилах, на одного отримувача в тиждень пакується одна посилка (в ліміт до 150 євро)
    Якщо у клієнта більше треків ніж отримувачів (ваш випадок) склад пакує все що дозволено на відправку на одного отримувача в ліміт. Додайте, будь ласка, ще отримувачів, зоб склад міг пакувати більше посилок.

Всі правила роботи складу прописані тут, ознайомтесь, буль ласка, щоб не виникало ніяких нюансів.

Гарного дня!

3. pasha_hp
    Offline pasha_hp ШопоНовичок
    Благодарности:
    7
    Павел
    якого іншого отрімувача, на сусіда відправляти чи на кого? я так і не зрозумів в чому проблема, щоб робити відправку посилок по-порядку

в дніпра таких приколів нема. навіть якщо я дам дозвіл на відправку на умовно 30-й день, а плата нарахувується з 31-го, то ніхто вже плату за зберерігання не рахує, навіть якщо посилка буде чекати відправки місяць чи два. і з порядком відправки в них також проблем нема, чогось встигають дивитись на дати. не кажіть, що в них роботи менше, ніж у вас

Screenshot 2023-10-13 at 2.43.24 PM.

посилка 2 місяці лежить на складі, ви там на приколі?)
    Screenshot 2023-10-16 at 10.19.59 AM.

Последнее редактирование: 16 Октябрь 2023
  4. lostnastya
    Offline lostnastya ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Анастасия
    Раніше радила цю службу доставки усім і сама з задоволенням користувалась, особливо в доставці комерції

Але, після анонсу викупу айфонів, я замовила декілька успішно, а з останнім мене "мутузять" вже 3 тижні

Запит на викуп був розміщений 17.09, підтверджений та оплачений 20.09

у самому чаті весь цей час "брехали", бо по іншому це не назвеш що на самому сайті 'эппл створилась черга на викуп!
    вже піля того як я надала скрін що ніякої черги немає і ви мене дурите, мені повідомили що в них лише 2 аккаунти і вони можуть викупити тільки декілька телефонів (в чаті типу помилились і надали невірну інформацію),
    питання! навіщо підтверджувати та погоджувати замовлення без цього попередження? бо я наприклад не хотіла чекати 3 тижні доки мені викуплять моє замовлення! я б тоді звернулась до іншої компанії у якої є така можливість

НАВІЩО БРАТИ СТІЛЬКИ ЗАМОВЛЕНЬ ЯКЩО ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЇХ ВИКУПИТИ?

зараз намагаюсь повернути кошти на карту з якої була оплата, бо оплата була з доларової картки і мені не вигідно втрачати 2% комісії платіжної системи та різниці на курсі!

і щойно в чаті питаю щодо іношого викупленого замовлення зі статусом 14.09 "викуплено" де мій трек? і пишуть знов що на сайті черга, викуповуємо замовлення по черзі)) що??? воно ж викуплено???!

Вложения:

5. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина

Вітаю.
    Я вам відписала на сусідньому форумі, продублюю інформацію і тут.
    Я перевірю все і надам розгорнуту відповідь, тут, на форумі.

6. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Ви додаєте отримувачів ваших (реальні люди (ваші знайомі/родичі і тд) Вам склад пакує ваші треки (з розрахунку 1 отримувач/1 посилка в ліміт).
    Відправка треків іде в четвер. Для того, щоб не було непорозумінь, перечитайте, будь ласка, ще раз правила нашої роботи, там все максимально просто описано.

7. pasha_hp
    Благодарности:
    7
    Павел
    ви мені поясните в чому проблема відправляти посилки по-порядку чи ні? і консолідувати я теж хочу сам, а не так як складу заманеться. молодчики наконсолідувались на переліміт

8. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Вітаю.
    Склад та система працює трохи по іншому. Є треки які є на складі і вони або в забороні або дозволені на відправку.
    Склад сам консолідує в ліміт (якщо по вині консолідації складу вам щось нарахують додатково - ви не будете нічого сплачувати, якщо це була не вірна консолідація складу)

Пропозицію, щоб клієнт сам консолідував свої треки на відправку - конструктивна, дякую, я дам директору на розгляд.

9. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина

Вітаю.
    Я все уточнила стосовно ваших викупів
    Прошу вибачення, ще раз, за недостовірну інформацію від нашого менеджера!
    Уточнила всю інформацію (станом на сьогодні)
    Замовлення 18740 - на складі в США, буде відправлено в четвер
    Замовлення 18744 18744 Arrives Oct 31 - Nov 7
    Замовлення 18776 викуплено, як тільки Apple дасть інформацію про трек-номер, менеджер відразу його внесе в ваш особистий кабінет
    Замовлення 18725 Arrives Oct 23 - Oct 30
    Вам була нарахований бонус за очікування.
    Дякую, що рекомендуєте нас і користуєтесь нашими послугами!

10. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Вітаємо.
    Відповідно до ваших багаторазових запитів, ми вирішили прибрати комісію 5 доларів/місце.
    Наразі все обчислюється по звичайним тарифам, і залишається мінімальна вартість в розмірі 10 доларів для посилок, вага яких в одній відправці менше, ніж: 3 кілограми для морської доставки та 1,5 кілограми для авіа доставки.

Вдалого дня!

11. Denjik
    Offline Denjik ШопоНовичок
    Благодарности:
    1
    Доброго дня.Склад сша підписав посилку як отриману складом але каже що посилки немає. Що в такому разі робити? Перевізник ups. Відправник не магазин, гроші не поверне.

12. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Вітаю.
    Можемо надати листа офіційного, що трек не отримували.
    У нас відеоспостереження на складі зовнішнє, знаю, що дивились відео, в момент коли на ЮПС стояла дата отримання треку, де видно,що кур*єра не було в цей час. Відкривайте кейс з службою доставки, таке інколи, трапляється, на жаль.

13. Denjik
    Благодарности:
    1
    чому тоді стоїть ваш підпис про отримання посилки? ви не несете ніякої відповідальності?

14. Denjik
    Благодарности:
    1
    можливо ви мали на увазі інший такий випадок або те що ви кажете що в цей час на камерах не було служби доставки UPS це не правда. Разом з тою посилкою 9428 їхала ще одна і на ній стоїть ідентичний підпис про отримання вектором. Ця посилка вже в кабінеті .Схоже що ваш склад не перевіряє що отримує і ставить підпис одразу на всю машину UPS або хтось на вашому складі привласнив посилку. Посилка не дешева та мала малий плоский розмір.

15. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Бувають різні випадки, в тому числі, що дата отримання не збігається з тією коли приїжджав кур'єр.

На форумі, нажаль, я вам не підкажу детальну інформацію, зверніться, будь ласка, в чат на сайті, там менеджер вам допоможе. Повторюсь, що на складі усюди відеоспостереження, якщо ваш трек доставили - його відсканують. Якщо ні - менеджер підкаже, як кращу зробити.

Ми несемо відповідальність з моменту сканування трека складом. З цього моменту починається наша відповідальність, як компанії.

16. Denjik
    Благодарности:
    1
    Тобто відповідальності за свій підпис про отримання ви не несете? Магазини не повертають кошти за посилки з підписом про отримання тим паче якщо це форварардінгова компанія. Лист про неотримання посилки складом взагалі немає для них сенсу. Що стосується часу доставки доставки курєром і що він не завжди співпадає то він точно співпадає з іншою посилкою яку ви успішно додали до кабінету. Тобто ці посилки доставлялись одним і тим же курєром в один і той же час. А ви кажете що в цей час взвгалі не було доставки.

17. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина

Я не стверджую нічого. Я вам надала загальну інформацію, по таким випадкам (коли трек не на складі)
    Ви не дали вихідних даних (номер треку або ай ді) ,я вам надала загальну інформацію (я не можу вас ідентифікувати по ніку на форумі).
    У всіх компаній форвардерів (ми не виключення) відповідальність компанії починається з скану треку на складі.

Через те, я вас попросила звернутись в чат на сайті, бо тут, на форумі - я не зможу вам надати чітку відповідь. Супорт на сайті перевірить ваші дані, зв'яжеться зі складом і надасть вам відповідь по вашому треку.

18. Denjik
    Благодарности:
    1
    Ви написали що камера не фіксувала надходження посилки тому я подумав зо ви знаєте про що мова.

19. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Вітаю.
    Ні, бувають різні випадки, я написала один із них (загальний)
    Я не знаю ваш ай ді та номер посилки, я не можу такого писати особисто по вашому питанню.

20. pasha_hp
    Благодарности:
    7
    Павел
    будьте обережні з цими дебілами

через те, що вони не в силах вивезти вашу посилку протягом місяця вам буде нараховуватись плата за зберігання, рахунок на яку буде виставлений тільки після відправки, а якщо не зможуть вивезти протягом двох, то вашу посилку просто утилізують ні про що не попередивши
    посилки відправляються у довільному порядку, а не в порядку черги. склад добвиться в очі і не бачить, що у посилки дані всі дозволи на відправку і вона вже чорт знає скільки чекає відправки. в мене в голові не вкладається як можна утилізувати посилку, яку чекає клієнт?

ще в очі довбиться бухгалтер чи хто там у цій шаразі виставляє інвойси, бо на цю посилку так і не було нараховано ні разу плату за зберігання

кончені виродки привоїли собі 2 ноутбуки. щоб вони вам поперек горла стали

Screenshot 2023-10-29 at 3.58.19 PM. Screenshot 2023-10-29 at 3.42.53 PM.

Последнее редактирование: 29 Октябрь 2023
  21. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина

Вітаю.
    Прошу вибачення, давайте спілкуватись цивілізовано та коректно.

З приводу того, чому ваші треки не відправлялись - я писала вище, і що вам потрібно зробити для того, щоб склад міг пакувати всі ваші треки (додати отримувачів). Це стандартна практика для всіх компаній перевізників.

Вам штрек знаходиться на складі, його не утилізовано, статус видає система, коли трек зберігається більше ніж 70 днів з моменту сканування.

Будь ласка, зверніться в чат - вам менеджер всю інформацію.

Поделиться этой страницей