Vector USA|China

Тема в разделе "США", создана пользователем Delivery Vector, 15 Август 2019.

1. Delivery Vector
    Offline Delivery Vector ШопоАктивист Официальный представитель
    Благодарности:
    257
    Ирина
    1.
    Доставка посилок, інтернет-замовлень/вантажів із США в будь-яке місто за допомогою авіа та морського транспорту.
    Беремо на себе всі процедури по закупці, прийому, упаковці та оформленню документів.​

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ З США В УКРАЇНУ
    АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів)
    7,8$/кг

МОРЕ (доставка займає від 6 до 8 тижнів)
    3,5$/кг

ДОСТАВКА КОМЕРЦІЙНИХ ВАНТАЖІВ
    Тариф АВІА
    (доставка займає від 8 до 14 днів):
    8,5$/кг+13% від інвойсу

ВИКУП ТОВАРІВ З АМЕРИКАНСЬКИХ САЙТІВ
    Комісія 7%
    (будь-який магазин)
    Приємних покупок!

Докладніше:
    Телефонуйте +38 (068) 651-51-85
    Пишіть support@vector-usa.biz
    Заходьте до нас на сайт vector-usa.biz/ua

Последнее редактирование: 20 Август 2024
  2. Terry
    Offline Terry ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Terry
    Охрана, отмєна. Вектор не дозволив перекидати баланс між кабінетами (( Дуже шкода. А я вже було подумав: "ну і що, що затримка на 2 місяці, форс-мажор, з ким не буває". Ан, нєт, случайності не случайні, всьо закономірно. Благо, залишились ще перевізники, в яких результат прогнозований, а доставка не нагадує пошук приключеній на п'яту точку.

3. alexij
    Offline alexij ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    Один вопрос - какие? Кто ещё возит под 10% таможни?

4. Terry
    Offline Terry ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Terry
    Хто ще возить під 10% - не скажу, на такі суми вожу посилки рідко. Але ця затримка з доставкою мені вже обійшлася дорожче, аніж вийшло зекономити на розтаможці.
    Завжди користувався іншим перевізником, який у всьому повністю влаштовує.

5. ukr_timm3_ua
    Offline ukr_timm3_ua ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Роман
    Много кто пользуется Вектором, так что это все лирика, что Вы пишите. Каждый пользуется теми, кто им нравится.

Вопрос, к Ирине. Когда ждать посылки, которые были отправлены 16 сентября?

Delivery Vector нравится это.
  6. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    Здравствуйте. Какая именно отправка вас интересует от 16.09 (коммерция/не коммерция)? Дайте номер посылки, пожалуйста, можно тут или в приват, как удобней (я проверю и отпишусь)

7. mentalzorro
    Offline mentalzorro ШопоНовичок
    Благодарности:
    1
    Подскажите когда выставляется счет на оплату?
    Статус "06-10-2022 19:50 - Відправлена" значит фактическую отправку? На какую дату ожидать приблизительно?

Delivery Vector нравится это.
  8. Delivery Vector
    Благодарности:
    257
    Ирина
    З
    Здравствуйте.

Списываются средства так:
    - авиа (отправка в четверг (средства списываются в понедельник)
    - море (через 2-3 недели после отправки посылки из США)

Вам выставят счет (в лк, вкладка "Ваш баланс" в понедельник 10.10)

9. jasonSW
    Offline jasonSW ШопоНовичок
    Благодарности:
    28
    Комусь хоча б запакували якісь треки з Apple ?
    Ірина продовжує розповідати, що все пакується і відправляється, в чаті Дмитро 2 тижні розповідає про завантаженість. Ні одне ні інше звичайно ж не правда, але все ж надія як кажуть...
    Може я один такий не везучий, всім пакують і відправляють, а на мої 40 треків з липня на немалу суму випадково забили. Всяке буває.

Последнее редактирование: 7 Октябрь 2022
  10. betfire
    Offline betfire ШопоНафт
    Благодарности:
    17
    Костянтин
    після "відновлення відправок" вирішив спробувати і замовив на них декілька треків, вже не відправляють три тижні. По відповідях так само, Дмитро про завантаженість розповідає, а Ірина передає на склад і ось-ось відправлять. Страшно подумати коли свої дочекаюсь, якщо Вам ще досі липневі не відправили

jasonSW нравится это.
  11. Axwell
    Offline Axwell ШопоБолтун
    Благодарности:
    64
    Віталій
    Vector без хлібу з маслом не залишиться однозначно з такими клієнтами))

12. betfire
    Offline betfire ШопоНафт
    Благодарности:
    17
    Костянтин
    декілька місяців моніторив їх тему, про невідправку посилок, тому відправити на них здавалось доволі логічним рішенням:)) а якщо серйозно, то вибір форвардів для відправки епл не такий великий і якби мій форвард серйозно не налажав останнім часом, то в цю сторону і не дивився б. А так вирішив довіритись землякам

13. jasonSW
    Благодарности:
    28
    Ірина професійно робить свою роботу просто, гарно тримає клієнтів в підвішеному стані що навіть і свіжі прибавляються, знімаю шляпу))
    А власники вектора гамнюки ще ті. Думав до Нового Року хоч доставлять, але бачу що вже взяли курс на Пасху.

та вони нікому нічого не відправляють бо елементарно не хочуть попадати на гроші, як тільки дійсно поїде Apple - то поїде у всіх при чому в один день швидше за все. Але коли, і що взагалі в голові в керівництва там - питання відкрите. І саме те найбільше і напрягає. Ця муть 3 місяці продовжується і кінця-краю поки не видно.

Последнее редактирование: 7 Октябрь 2022
  14. aleksm
    Offline aleksm ШопоНовичок
    Благодарности:
    24
    Ні, навіть не запакували.. лише як і Ви слухаю кожен раз про склад, про завантаженість.. може там 1 в день пакують дружно?
    Посилка в мене також липнева..

15. alexij
    Благодарности:
    3
    Как отправят не забудьте отписать, пожалуйста. То я смотрю тут все чем-то недовольны, а как только проблему решают - сразу пропадаю... Создаётся ощущение недоверия и нежелания что либо отправлять...
    --- Добавлено, 7 Октябрь 2022 ---
    Нормально вы назаказывали... Тут уже с одной единицей начинаешь "очковать".((

16. memfis
    Offline memfis ШопоЗнаток
    Благодарности:
    351
    Руслан
    Пару страниц назад писали какие у них 10% :lol: приходят посылки на которых указана вектором стоимость 108$ ( 750$ настоящая стоимость).
    Клиента постригли на 75$, посылка пролетела просто так, клиент подумал что кто то там "порешал" :lol:
    10 таких клиентов делают 750$, по статистике одну на 10 и тормозят, и если среднестатистический эпл 700-800$, пошлина около 200$ будет оплачена из бюджета этой секты, которая верит в 10% растаможки ( уж простите меня ;D ) - 500$ профит :cool: . Простенька формула. После начала войны проблем на таможне прилично прибавилось, пошли сначала эти евробляхеры, которые тормознули все контейнера, постоянно меняются начальники/проверки, и слать так же как и до всего этого не получится, таможня сейчас более тщательно осматривает посылки. Поэтому шлют маленькими партиями, а обьемы купленного велики, Вам втирают эту дичь с упаковками, отправками, задержками и т.д, Ирина отводит народный гнев, имитирует деятельность, чтобы картинка выглядела бодрее. Ждите, когда то придут Ваши яблоки :good luck:
    P.S Все персонажи вымышлены, а совпадения случайны :lol: без обид :v_seti:

aleksm, alexij и Sion нравится это.
  17. jasonSW
    Благодарности:
    28
    Та елементарно не вгадав з перевізником. Інші возять, може ризикують більше але якось возять. Вектор - гамнюки, які просто тримають клієнтів за лохів.
    До війни багато років працював з закрдонними форвардерами і напряму з нашою митницею, добре знаю як працює укр.митниця з технікою Apple. memfis описав все недалеко від істини.
    На цьому ж форумі задавав конкретні питання Ірині ще до того, як вона почала тут цілеспрямовано розповідати казки про «певні логістичні проблеми», які в них ніби то з‘явились. Сам живу недалеко від кордону і знаю ще з кінця весни, що дуже багато вантажу почали тупо зупиняти. Вирішив спробувати з ними через відкриті розпіарені «10%» і недорогу доставку, понадіявся що проблем не буде, вроді як возили вони стабільно. Прогадав, буває. Хочу просто отримати свій товар і забути про цю контору назавжди.

Terry и memfis нравится это.
  18. alexij
    Благодарности:
    3
    Вот все пишут про каких-то "других", я вроде перешерстил всех и остаётся только Вектор с подобной схемой ввоза. Подскажите название, пожалуйста. Прямо беда какая-то...

19. jasonSW
    Благодарности:
    28
    Погано шерстите просто, не всі піаряться з цим. Який би вектор не був , але рекламувати тут їх конкурентів то лишнє.

20. memfis
    Offline memfis ШопоЗнаток
    Благодарности:
    351
    Руслан
    alexij, Ви вподобали мій допис зверху, очевидно прочитавши його, але так і не зрозуміли суті?
    Немає ніяких схем, це маркетинг, або "розвод" по народному.
    Відправте 10 посилок з епл через другого форварда, здивуєтесь скільки затримають

Terry нравится это.
  21. MasterMiro
    Offline MasterMiro ШопоНовичок
    Благодарности:
    20
    Miroslav
    Хто може помогти і докладно розказати як оформити посилки, які лежать у вектора на інший склад. Напишіть будь ласка в приват. Бо Дмитро з сапорта дуже скупо написав, а чекати я більше не хочу. Наперед вдячний

Поделиться этой страницей