Косс, у меня очень похожая модель Malindi, размер 8 на стопу 25см. Вам может и 7 подойти, если стопа не широкая.
мені здається, що в них розмір може і від кольору залежати. я коли купувала (здається ці з офіційного сайту були), то читала відгуки, багато хто писав, що трохи маломірить, то я і ризикнула купити) а дитячі і чоловічі купую часто, бо мої переважно крокси носять, то з впевненістю можу сказати, що з розміром вгадати важко. сину купувала 1 і 2 розмір останній раз, дві різні моделі, обидві були одного розміру. він зараз все взуття вже носить 2,5-3. а крокси ще і 1, і 2 завеликі. чоловік віддає перевагу класичним, ті теж, один колір деколи чуть більший, інший чуть менший. але в кроксах добре те, що з часом вони приймають форму стопи, тому не особливо критично, коли чуть завеликі чи замалі. з останніх покупок переконалася, що все таки варто віддавати перевагу цільнолитим моделям. моделі які мають вклеєні вставки на підошві, чи по бокам, на жаль, через кілька місяців розпадаються на складові частини. а також та вклеєна підошва швидше стирається, у порівнянні з литими модельками. я маю на увазі таку підошву
Я в таких в этом году все лето отбегала. Брала на Босковс в июне по 11 с центами долл. Очень удобная модель . 8 на 24,5 см стопу- поддерживаю, сели отлично. Хотя обычно в американской 8 я шлепаю .
в мого сина та в чоловіка такі крокси. Син в садок носить - все добре, чоловік відносив 3 сезони - також все добре. Ця модель дуже зручна та стильна. Прала в машинці
Да, именно блестки меня интересовали, что оно из себя представляет. Смотрится как новогодняя игрушка.
Crocs Mammoth Женские флэты Мамонт от крокс оказались неприятным сюпризом в плане большемерности. Размер 8US оказался велик всем знакомым девушкам с ногой 24,5 см. Они сели нормально на "наш 39 размер", но оказались неудобными в косточках, и теща их забраковала Внешне же они приятные, мягенькие, с (ВНЕЗАПНО!!!) меховой подкладкой на несъемной стельке, но из-за большемерности их никуда не приткнешь. Так что придется подыскивать новую хозяйку, наверное ))) Скрытый текст: Фото А вот пришедшие Crocs Kadee пришлись четко впору. Размер 8US на "наш 38-й", или 24,5 см сел как влитой. Так что этой модельке почет и слава Скрытый текст: Фото