Я с восторженным отзывом на флиску Columbia. http://www.6pm.com/columbia-glacial...hlfid=209&utm_medium=affiliate&zpch=affiliate Цвет Atoll Размер XS Цена с учетом скидки 21,24$ Даже не знаю, как я жила без неё 33 года. Сказать, что я довольна как слон, это ничего не сказать! Во-первых, она тонюсенькая, для меня это немаловажно. Во-вторых, очень тёплая! У нас сегодня минус 14 и я не замерзла. На мне тонкая майка хб и эта флиска. Материал настолько мягкий и нежный, как ватка. Кофта лёгкая, как пушок. Я уже как маньяк, сижу постоянно трогаю свою кофточку. Швы все идеальные и внутри, и снаружи. Сзади на шее очень аккуратная вставка из более плотного материала, «стоячего» так сказать. Я так понимаю, это для того, чтоб в застёгнутом положении кофта не собиралась на воротнике, а ровненько стояла. Сегодня проверяла – стоит ровненько. Молния очень аккуратно вшита. И на самом замочке написано IDEAL) и не поспоришь, действительно всё идеально. Но самое главное – это цвет! Он просто божественный! Такой сочный лазурный. Я в диком восторге. На рукавах очень аккуратные резинки чтоб не задувало. Короче, минусов не обнаружено! На рост 170 см села идеально! И даже рукава не короткие! Все, как мне надо)) Скрытый текст: Фото на мне [/URL] [/URL] [/URL] Скрытый текст: Край рукава Скрытый текст: Лейба и логотип на рукаве [/URL] Скрытый текст: Вставка сзади на воротнике Скрытый текст: Цвет максимально приближенный к реальному --- Добавлено, 25 Январь 2016 ---
нужна обычная курточка (осень-весна) с небольшой защитой от дождя,ветра...в основном для прогулок по городу,поездки в авто.чтоб в теплых помещениях не было жарко(часик по ашану погулять) поругайте пожалуйста Columbia Men's Pouration Jacket http://www.amazon.com/dp/B010NHSQF0/?tag=shoponotes-20 стоит ли она 50 у.е. или там больше маркетинга? в офлайне можно найти модель 2016г. для примерки? Omni-Tech Full-Dull Rip-Stop 100% nylon, Fine Mesh 100% Polyester Imported Omni-Tech waterproof/breathable fully seam sealed Attached adjustable storm hood Stow-away hood. PU Zip on chest. Zippered hand pockets Adjustable sleeve cuffs. Drawcord adjustable hem. Packable into hand pocket Attached, Adjustable Storm Hood
Герметичні шви, матеріал Ripstop, герметична блискавка на кишенці, технологія Omni-Tech, вентиляційні вставки під пахвами- це вам точно не "обычная курточка (осень-весна) с небольшой защитой от дождя,ветра...в основном для прогулок по городу,поездки в авто.чтоб в теплых помещениях не было жарко(часик по ашану погулять)". Ви знайшли гарну куртку, але не за вашими запитами!
AnKl, Потрібна курточка в якій не жарко в приміщенні і гарна на вигляд. Чим вона може не підійти для мене? В яких екстремальних умовах вона може бути використана? Користуючись нагодою, запитаю про фліску http://www.sierratradingpost.com/columbia-sportswear-granite-mountain-fleece-jacket-for-men~p~8212h/?filterString=mens-jackets-and-coats~d~142/columbia-sportswear~b~330/&colorFamily=03 можливо хтось користується та дасть відгук
Думав, зрозумієте... Якщо ви піде в гори і вас почне заливати-здувати (бо все мною перераховане саме для таких умов+ у описі вказано як підказка- "storm hood")- тоді вона вам стане в нагоді! А де ВИ будете її використовувати на практиці- ВАМ вирішувати. Вдалого вибору! У мене нема цієї фліски. Але бачу, що фліс дебелий.
залишилась основна проблема,розмір ог 101см об 100см зріст 182см рукав 82см думаю брати курточку в розмірі L хоча по таблиці майже М підходить... вважаю що повинен бути запас під светр та пиво виникає запитання,який розмір вибрати?
Присматриваю ребенку курточку. Можете эту прокомментировать? Подойдет на -20?Отзывы вроде хорошие. Спасибо) https://www.columbia.com/boys-porta...1&source=cart&uuid=98609a8f61ce34a69c954f83e8
Хорошая теплая курточка, единственное пишут, что ожидали от длинной модели, что-то типа пальто, а как на самом деле оказалось, длина куртки не соответствует картинке
mandarin, однозначно L! Можливо, рукав трошки буде довгий (можливо...і то зовсім на трошки), але коли буде закороткий, то це жесть!))) І під такий вже сверт не одягнете... Чекаємо на хваст!!! А цю куртку бачили? На 150 грн дорожча, але по крутості "Амазонівська" курить у стороні!...
чекаю на знижку по кольору... закріпив малюнок з графіком keepa.не розумію ,це амазон жартує зі знижкою чи кіпа глючить?повідомлення про знижку не приходить і в статистиці кіпи немає даних. нагуглив що це ціна, яку я чекаю, але чому цей запис з'являється в графіку? якщо дочекаюсь то обов'язково поділюсь враженнями. Пишуть про неї на амазоні:Recommend wearing to 13-14 C, otherwise it becomes too hot я більше люблю прохолоду... коли весною носять куртки, я можу ходити в футболці без проблем.Курточку буду одягати для збільшення кількості кишень та в дощ.
Так ви хочете, щоб ще нижче 47 дол опустилася ціна!...Зрозуміло А от я, наприклад, не дуже такі відгуки читаю. Це особисте. Але конкретно з цим погоджуюсь за умови, що під цією курткою ще не лише футболка буде. Але якщо вам довго не ходити по вулиці, але лише перебігти до приміщення (та в дощ), то запропонована мною куртка за 56 дол буде жаркою. Так-так, у холоді (помірному) краще зберігаємось, і, навіть, пивко нас не псує!)))
Помогите с размером. *реферальная ссылка удалена - вот такая курточка, рост 186, ОГ 112-114 см, ОТ 92 см, в нексте и олдневи берем ХЛ - тут тоже взять ХЛ?
Я раджу вам купити той самий розмір, що і купуєте. У мене зріст 185 і ОГ- 106 см. Я ношу L. У вас більше. Скрытый текст: з вашого дозволу... PS. смак, звичайно, у кожного свій, але на Сієррі я функціональнішу знайшов і за менші гроші