Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Noelle
    Offline Noelle ШопоНафт
    Благодарности:
    15
    Ольга
    Vas73, Yuryk, спасибо вам огромное! Справку в Приват 24 сделала, в палке тоже, скрины с эбея сделала, жду ссылку от миста куда это все прикрепить. Без вас бы не разобралась!

2. Yuryk
    Offline Yuryk ШопоФанат
    Благодарности:
    263
    Можно не ждать ссылки. На 5-6 день после получения сообщения о прохождении таможенного оформления можно отправить e-mail на адрес customs@rosan.com.ua. В тексте письма можно ничего не писать, нужно прикрепить к письму Ваши JPG- и PDF-файлы и обязательно в теме письма указать номер Вашей посылки, например так: "CVxxxxxxxxxUS Документы по стоимости товара". В ответ на Ваше письмо робот должен автоматически прислать e-mail с подтверждением, что Ваше письмо получено. Это не значит, что его кто-то уже прочитал или вообще когда-нибудь прочтёт.
    Отправка e-mail до получения запроса предоставить документы ничего не гарантирует, но возможно поможет выиграть несколько дней ожидания. Отправка после запроса документов - это старый, традиционный способ предоставить документы, и как альтернатива ему - новый способ по ссылке на кабинет задержанных отправлений.

3. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Давно не користувався послугами цього форвардера. Скажіть, зараз всі посилкі оглядають? (цікавить і море і авіа). Два роки тому отримував посилкі, то тоді перевіряли рідко.

4. Vas73
    Offline Vas73 ШопоАктивист
    Благодарности:
    661
    Vasyl
    Зараз перевіряють швидше часто ніж рідко. Особливо якщо задекларований товар вартістю під верхній ліміт.

Woonder нравится это.
  5. OEvtushenko
    Offline OEvtushenko ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Олександр
    За досвідом останньої відправки стало зрозуміло, що безтрекінгові посилки краще через meest не пересилати.
    Продавець у США не одразу надав трекінг-номер федекса і посилка цілком могла "загубитися", бо склад у Нью-Джерсі не бачив її протягом двох днів, з дня отримання.
    Після того, як я дотиснув продавця і отримав трекінг, посилка усе-таки "знайшлася" і була переправлена в Україну.
    На моє питання, що робити, у таких випадках, коли продавець не надає трекінгу, підтримка meest відповіла, що треба чекати прибуття на їхній склад, після чого вони самі створюють відправлення. Я чекав, але міг би і не дочекатися, якщо б не надав підтвердження отримання.
    Тепер, переправляти відеокарту через meest відмовлюся, втратив довіру.

6. heid
    Offline heid ШопоНафт
    Благодарности:
    34
    Ну не знаю. Я уже недавно писал, продавец на ибее дал мне один трек номер, я его задекларировал в кабинете и ждал, но он не двигался вообще. потом в один прекрасный момент в кабинете засветился др. трек номер с моим товаром, видать что-то ups напутали или продавец. Так что если б еще подождал и твой трек засветился бы, все они получают и регистрируют.

7. AlBin
    Offline AlBin Интересующийся
    Благодарности:
    0
    Alex
    А сколько вообще Мист сейчас по Украине возит? А то за время что катается новая почта 3 раза бы доставила. Со Львова в донецкую область к слову

8. Alkar
    Offline Alkar ШопоНавигатор
    Благодарности:
    360
    Pol
    Через 1-2 дня обычно прибывает на восточную Украину. Понед. отправка, а прибытие среда,четверг

9. memfis
    Offline memfis ШопоЗнаток
    Благодарности:
    351
    Руслан
    Лучше за месяц :lol:
    --- Добавлено, 26 Май 2021 ---
    Мои ножики от 12 мая сегодня таможня отпустила. Заставили 2 недели ждать, убл@дки.

10. dak0t
    Offline dak0t ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    День добрий, а з службою підтримки у Міст ЮС завжди так погано?
    Заблокували акаунт, відправив інвойси на security.usa@meest.com, писав на claims.usa@meest.com, у відповідь нуль.
    В Фейсбук відповіли за тиждень, що відправили мені на пошту листа, листа звісно немає. Попросив продублювати на іншу пошту - мовчок, але бачу що повідомлення читають.
    Скайп 1-800-288-9949 не відповідає.
    У кого може є які контакти більш прямі і живі?

11. memfis
    Offline memfis ШопоЗнаток
    Благодарности:
    351
    Руслан
    Для чого Ви їм інвойси шлете? Дзвоніть до них за Американським часом, трубку беруть, все ок.
    Декілька днів назад спілкувався, вони завжди раді чути Українців наскільки я розумію.

Roman Fedora нравится это.
  12. dak0t
    Благодарности:
    0
    Дзвонив по скайпу, ніхто не відповів.
    Відсилав інвойси, бо прийшов лист з проханням відправити інвойси двох останніх покупок.

13. MarUSA
    Offline MarUSA ШопоМастер
    Благодарности:
    3.462
    Marina
    В какое время звонили? Разницу во времени учли?
    На claims.usa@meest.com очень туго отвечают (стремительно к 0), мне на клейм, отправленный в феврале так никто и не ответил.
    Через меню "Обращения" раньше живенько отвечали, но у меня сейчас висит обращение от 21 числа без ответа.

14. dak0t
    Благодарности:
    0
    Звісно, дзвонив з 17 до 18-30 по Києву.

15. Arkin
    Offline Arkin ШопоНафт
    Благодарности:
    19
    Только у меня уже минимум 11 дней после оплаты Мист ничего не может выслать морем?

16. Alkar
    Offline Alkar ШопоНавигатор
    Благодарности:
    360
    Pol
    думаю да. У меня отправки морем нормально идут

17. dak0t
    Благодарности:
    0
    Дзвонив тільки що (21-20), прямо з мобайлу на 1-800-288-9949 - просто вмикнувся автовідповідач, продиктував опції і всьо.
    Те саме і по 1-732-634-151

P.S. Вийшло зайти на сайт, мабуть розблокували. Я тільки я спробував добавити нову адресу доставки - мене знову заблокувал, я знову отримав листа від секьюріті. Минулого разу теж на додаванні адреси доставки пройшло блокування. У когось було таке?

P.P.S. Те саме відбулося на іншому акаунті, яким вже близько року не користуюся, його теж заблокували при спробі добавити нову адресу доставки.

Спробуйте ще хтось :)

Последнее редактирование: 27 Май 2021
  18. bbyte
    Offline bbyte ШопоФанат
    Благодарности:
    125
    R
    Яку нову адресу? Відділення чи домашню? Нащодавно додавав (на інше відділення)--поки все норм.

19. dak0t
    Благодарности:
    0
    Адресу доставки в Україну. Оператор чату повідомив, що блокування "повязано з номером телефону", інших деталей він не знає. Можливо під час заповнення форми додавання адреси у автозаповненні вказувався номер що якось блокує систему? Я хз, але у мене вже три заблокованих акаунти з 100% репро :)

20. bbyte
    Offline bbyte ШопоФанат
    Благодарности:
    125
    R
    Адреси доставки можуть бути різні--відділення, домашні і тд.
    Можливо в них є шахрайська база вже "вживаних" номерів. Хоча, як можна сплутати два номери...

Поделиться этой страницей