Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Anrom
    Offline Anrom ШопоНовичок
    Благодарности:
    17
    Alex
    У меня тоже все еще не появилось (((
    2020-12-01 США Нью-Джерсі 1/1 ВІДПРАВЛЕНО З Нью-Джерсі, США
    И все ( Что делать?

2. Newport
    Offline Newport ШопоПрофи
    Благодарности:
    677
    App
    паниковать же. что еще

3. siupa
    Offline siupa ШопоБолтун
    Благодарности:
    43
    Оксана
    Anrom, создала тикет, ответили, что в Европе на транзите, ожидается на след. неделе. Думаю, что вписанные даты отправки из США не всегда соответствуют реальным

Anrom нравится это.
  4. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Де ж Ви, шановний, були зі своїми порадами, коли я питав, як вирішити проблему платежів?!!!

http://shopinfo.com.ua/threads/google-pay.6819/#post-365875

Ключове слово тут - "коли". Допомога мені була потрібна раніше, коли в мене з'явилися проблеми. Зараз я вирішив свої проблеми. Своїм дописом я хотів пригорнути увагу адміністрації Міст. Бо якщо проблема є в мене, значить вона має бути і у інших. А якщо і у випадку інших клієнтів Міст вчинить, як зі мною, значить моя інформація заощадить комусь час і нерви.
    Щодо того, як я штовхаю компанію Міст до утилізації матеріальних цінностей, то я готовий відповісти перед американським правосуддям! Хоч з понеділка можу стати перед Американською Фемідою! Напишу заяву на відпустку - як УБД дадуть в будь який зручний для мене час. От тіки з квитками та візою проблема. Допоможете, шановний? Обіцяю у всьому розібратися і вирішити всі питання в американському суді! Якщо винен - сяду в тюрму! Чесно. Ховатися від правосуддя не буду!

5. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Підтримую.
    Колись я був маленькій. Вірив в Дєда Мороза. Потім замість Дєда Мороза з'явився інший дєдушка - Лєнін. Потім ще була якась фігня, в яку я вірив. Але потім в різну маячню я вірити перестав.
    Так само в те, що будь які непорозоміння з пейпел можна вирішити через переписку - я не вірю.
    В 2017 році я вирішив виправити помилки в написанні свого імені і прізвища. Щоб все було згідно правил транслітерації, як зараз записано в моїх паспортах. Відправив заявку, додав документи для підтвердження. Потім десь через рік ще. Потім ще раз додав. За три роки PayPal не змогли виправити.
    Так, я помилився при реєстрації, коли писав свої ім'я-прізвище кирилицею.
    Зате зараз все написано правильно :)

6. Serjlive
    Offline Serjlive ШопоЗнаток
    Благодарности:
    275
    Сергей
    hemolog, вера - дело тонкое. Вот я, например, верил в бабая, как в детстве, так и при Ленине ))
    Сколько людей, столько историй с PayPal. Моя история общения с PayPal более позитивная. Обращался с десяток раз и, как видите, выжил и аккаунт не заблокировали. Кстати, я недавно здесь выкладывал пару скринов недавней переписки (видите, там 4 достаточно адекватных ответа от PayPal с интервалом в 1-2 дня): http://shopinfo.com.ua/threads/meest-america-dostavka-iz-ssha.1735/page-715#post-363000

Последнее редактирование: 13 Декабрь 2020
  7. Yuryk
    Offline Yuryk ШопоФанат
    Благодарности:
    260
    Какие претензии? Если бы Вы задали вопрос в этой теме, наверняка Вам что-нибудь посоветовали бы. Никто не видел Вашего вопроса и не обязан просматривать все темы форума. Администрация Миста эту тему давно не читает и ничего здесь не отвечает.

Вы написали так много текста, но забыли указать, какую ошибку Вам даёт система или какое сообщение/текст пишет. Похоже, что во всех случаях, когда у Вас не проходили платежи, у Вас был указан адрес отгрузки на склад Миста в Америке. Когда Вы указали адрес другого форвардера, платёж прошёл.
    Если это так, то проблема известная, обсуждалась здесь с начала сентября. Описание проблемы и методы преодоления тоже описаны:
    http://shopinfo.com.ua/threads/meest-america-dostavka-iz-ssha.1735/page-718#post-363128

8. MarUSA
    Offline MarUSA ШопоМастер
    Благодарности:
    3.462
    Marina
    У меня тоже, часть уже в Киеве и одна ещё не зашла на ммпо. Ничего не делать, ждать. Так бывает

Anrom нравится это.
  9. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    А що з цього приводу кажуть в компанії Meest? Проблема висить кілька місяців.
    Представники служби клієнтської підтримки eBay на моє питання щодо відмови у платежах під час розрахунків за покупку товарів відповіли, що Billing Address не співпадає (чи не відповідає) з чимось або чомусь.
    Я завжди вказував мій Billing Address як фактичну адресу мого місця проживання. І лише при реєстрації платіжної карти на сайті Meest я вказував іншу адресу (бо вказати істинну адресу неможливо).
    Чи є в когось інформація про те, як Meest вирішує чи збирається вирішувати цю проблему?
    Раніше я спілкувався с представниками Meest через Facebook Massager. Мені відповіли, що то є через браузер - всі адреси є в браузері.
    В PayPal адресу власника карти можна додати будь яку. В PayPal немає шаблонів різних адрес, як на сайті Meest. В Google Pay так само немає шаблонів, і можна додати будь яку адресу.
    Якщо в моєму випадку компанія Meest перекладає провину на компанію Google (в мене браузер Google Crome), то як щодо оплати у тих корстувачів, чий Billing Address на сайті Meest співпадає з іншими платіжними адресами, у тому числі у банках емітентах платижних карток?
    Чи мають такі користувачі проблему з оплатою?

10. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Жодних претензій! :)

Взагалі то я отримував повідомлення, що ту чи іншу карту не можна використовувати для проведення транзакції. Отримував повідомлення, що треба поміняти способи оплати. Я отримав багато подібних повідомлень.
    Але я не отримав жодного повідомлення, то треба поміняти цього довбаного перевізника!
    Ви мабуть не дивилися мій вчорашній пост в цій темі. Або погано прочитали. Я там написав, що телепатією не володію. Це стосувалося щодо питання представника Meest на питання, що саме поприходило на їхні склади. Це ж саме я відповідаю і Вам.

Щодо того Вашого зауваження про те, що ніхто не бачив мого питвння - от тут Ви брешете! 9 днів тому я відкрив окрему тему в розділі "Оплата". Трохи пізніше пояснив причину, описав проблему, поставив кілька запитань. Наразі там 213 переглядів:
    http://shopinfo.com.ua/threads/google-pay.6819/

Щодо того, що ніхто не зобов'язаний переглядати теми форума, тут не можу не погодитися. Але яке відношення це зауваження до вирішення проблеми?
    Далі Ви написали так багато текста про те, що я забув вказазати помилку, хоча я ще тиждень тому все детально розписав в своєму дописі :)
    Взагалі то, хоч 200 користувачів передивилися, то це не означає, мусили бути відповіді на мої потання або якась допомога у вирішенні проблеми. Мені ніхто нічого не винен. Просто мені ніхто нічим не допоміг. Ось і все. :)
    Ви цю проблему скільки часу вирішуєте? З початку вересня? Ви трохи помиляєтесь, бо проблема висить ще з літа. Це вже більше трьох місяців.
    Я стикнувся з проблемою 2 грудня. Серйозно занявся десь з 5 грудня. Позавчора, тобто 11 грудня знайшов вирішення проблеми сам - без допомоги зовні. Зокрема без допомоги цього форуму, хоча по допомогу я звертався. Це зрозуміло?
    Окрім того я вказав можлививі причини появи цієї проблеми. "Можливі" - це означає, що причини, які я вказав, можуть бути, а можуть ні, але на них варто звернути увагу. Що саме треба зробити - читайте мій попередній коментар в цій групі :)

Вложения:

• paypal.3.
      paypal.3.png
      Размер файла:
      55,4 КБ
      Просмотров:
      0
  11. Newport
    Благодарности:
    677
    App
    а можно подсказать какое именно? спасибо :)

12. Serjlive
    Благодарности:
    275
    Сергей
    А вы в курсе, что PayPal (который процессирует все оплаты, произведенные любым способом с сайта eBay) с самого начала запрещает покупку товаров на адрес, отличающийся от биллинг-адреса? Просто они в основном смотрели сквозь пальцы на это правило:
    https://www.paypal.com/ru/smarthelp/article/как-изменть-адрес-для-доставки-моего-товара-faq2770
    https://www.paypal.com/ru/smarthelp...адрес-paypal-на-адрес-в-другой-стране-faq1434

Но, похоже, когда нигеры из USPS все чаще стали подбрасывать посылки под соседние гаражи китайцев в DE и делать отметку, что посылка успешно доставлена, eBay тоже психонул с этим адресом.

Olexandra и PASTUH_KOZOYOB нравится это.
  13. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Поміняти перевізника :)

14. Newport
    Благодарности:
    677
    App
    не вариант :(

15. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Я дещо приховав.
    9 грудня, тобто, коли проблема ще висіла у мене, я зробив покупку.
    Купив у цього продавця:
    https://www.ebay.com/str/PhotoVideo4Less?_trksid=p2047675.l2563
    Дрібна електроніка, що саме - це не важливо.
    Важливо те що:
    Адреса доставки Meest.
    Платіж через Google Pay.

Як Ваша теорія таке поянить? :)

16. Serjlive
    Благодарности:
    275
    Сергей
    Просто читайте внимательней мое сообщение. Ключевое слово "в основном".

17. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Тоді все понятно!
    Міжнародні монстри Google і PayPal почали кошмарити нещасну українську компанію Meest. Кілька місяців життя від них немає. Кинули компанію і українських покупців-клієнтів компанії Meest напризволяще.
    Ой, що ж тепер з компанією Meest буде?!!!
    Чорт з тими клієнтами - підуть до інших перевізників.
    Що ж вони біднесенькі будуть робити, коли всі клієнти поуходять?!!!
    Вони ж такі зайняті, вони ж стільки часу витрачають на вирішення проблем,що за півроку навіть хвилиночки не змогли знайти на те, щоб зайти на форум і розповісти про те, що саме у них відбувається!!!
    Це просто капець... :)

18. bbyte
    Offline bbyte ШопоФанат
    Благодарности:
    125
    R
    Адреса Міста в палці вписана? (саме про акаунт палки мова)

19. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Взагалі то платіжна адреса не вписана, а вставлена.
    (Де Ви палку побачили? Це не палка а паяльник :) :) :) )

20. © ALL RIGHTS
    Offline © ALL RIGHTS ШопоНафт
    Благодарности:
    82
    Ну Ви блін і даєте... Я уважно читав всі Ваші повідомлення бо початок Вашої теми (проблеми) мене зацікавив. Тим-паче, що я одразу розгледів у Вашій "аватарці" паяльник. Подумалось, що у високоінтелектуальної, сучасної людини, яка здається на "ти" з електронікою чи радіотехнікою трапилась якась неприємність, або радше непередбачувана помилка. Я намагався серед всього Вашого тексту повідомлень виявити власне саму проблему. Але виявив Ваше роздратування, причому на всіх, навіть на тих хто не має безпосереднього стосунку до Вашої проблеми, а намагається розібратись в написаному Вами і спробувати допомогти
    Вираз палка, якщо Ви не зрозуміли про що - означає аккаунт ПайПал. Якщо Ви вказали там адресу "Міст", замість своєї, то Вам "створять" рано, чи пізно проблеми і ПайПал, і ebay, і навіть сам "Міст"

mmx, *Chocolate* и Vas73 нравится это.
Поделиться этой страницей