Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Vas73
    Offline Vas73 ШопоАктивист
    Благодарности:
    661
    Vasyl
    На даному форумі немає представника. Тут спілкування споживачів послуг( користувачів).
    PS. Дзвінок на безкоштовний номер тлф( наприклад через вайбер) значно прояснив би ситуацію
    PSS. Ніколи мої посилки не отримував такий дивний CD
    Left At: Residential Received By: CD

2. Vas73
    Offline Vas73 ШопоАктивист
    Благодарности:
    661
    Vasyl
    Море від 18.11 на ММПО

2020-11-18 USA New Jersey 1/1 SHIPPED FROM NEW JERSEY, USA
    2020-12-11 10:15:53 UKRAINE Lviv 1/1 ARRIVED AT INTERNATIONAL SORTING CENTER
    2020-12-11 10:40:57 1/1 RECIPIENT WAS VERIFIED

3. *Chocolate*
    Offline *Chocolate* ШопоЭксперт
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    MarUSA, я тоже заказываю в почтомат, это удобно, и я сейчас даже по Киеву стала мистом отправлять. Сейчас акция доставка из почтомата в почтомат по Киеву бесплатно. Но даже когда платно это стоит в половину дешевле чем требует за свои услуги обнаглевшая новая почта.

MarUSA нравится это.
  4. SergeyOd
    Offline SergeyOd ШопоФанат
    Благодарности:
    107
    Sergey
    Не туда доставили...
    Вручили в жилом районе какому-то "CD". Я не помню чтобы так в мисте подписывались...

5. bbyte
    Offline bbyte ШопоФанат
    Благодарности:
    125
    R
    Вашу посилку забрав компакт диск.
    Якщо серйозно--не зрозуміло--посилка містом отримана? Те, що там прешипмент в них автоматом ліпить--нічого не значить. У вас в кабінеті вона з'явилась?

6. sadko2000
    Offline sadko2000 ШопоФанат
    Благодарности:
    162
    Андрей
    CD еще может означать Confirmed Delivery. Просто - подтвержденная доставка без указания лица получившего.

7. PashaRv
    Offline PashaRv ШопоБолтун
    Благодарности:
    60
    Як зараз по термінах отримання у відділенні НП? Швидко передають?

8. Pilgrim
    Offline Pilgrim ШопоНовичок
    Благодарности:
    5
    Андрій
    Всегда пользовался выдачей через НП (отделение в соседнем доме). Независимо от времени выхода посылки с таможни, будь то утро или поздний вечер, посылка на следующее утро всегда ждёт в отделении. Работает как часы.
    Недавно увидел что посылки моста можно получить прямо на кассе продуктового магазина в который постоянно захожу. Казалось бы зачем тратить время на посещение НП, хотя бы с посылками Моста. Заказал доставку на это "отделение". Посылку выпустили позапозавчера и вот только что пришло сообщение что она пришла в отделение и можно забирать. Так как забирать естественно буду уже завтра, получается что вместо среды, как бы было через НП, забираю в субботу...
    При доставке из США уже привык и пользуюсь исключительно Мостом, даже для мелочёвки, но по Украине только НП.

PashaRv нравится это.
  9. der_wolf
    Offline der_wolf ШопоБолтун
    Благодарности:
    89
    В Одесу потрапляє на наступний день після отримання у Львові

PashaRv нравится это.
  10. siupa
    Offline siupa ШопоБолтун
    Благодарности:
    43
    Оксана
    Добрый день) Есть еще кто-то у кого авиа от 1.12 не появилось в Украине?

11. sk2004
    Offline sk2004 ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    море 11.11 прибыло и отправилось у город получателя

12. Newport
    Offline Newport ШопоПрофи
    Благодарности:
    677
    App
    siupa, Авиа от 1го получено вчера ещё

13. siupa
    Offline siupa ШопоБолтун
    Благодарности:
    43
    Оксана
    Newport, у меня даже не зашло Украину((

14. PASTUH_KOZOYOB
    Offline PASTUH_KOZOYOB ШопоНовичок
    Благодарности:
    1
    Роман
    Ещё в четверг прибыло во Львов

15. siupa
    Offline siupa ШопоБолтун
    Благодарности:
    43
    Оксана
    PASTUH_KOZOYOB, я знаю, что многие получили, вопрос- есть ли те кто не получил

16. hemolog
    Offline hemolog ШопоНафт
    Благодарности:
    26
    Сергей
    Протягом останнього місяця на склад компанії Meest на моє ім'я прийшло кілька посилок невідомого походження. На який саме склад - в штаті Еью Джерсі, чи в штаті Делавер - це я не знаю, бо тепатією я не володію. Всю інформацію я отримую від компанії Meest, а в компанії Meest не знають, що саме в них відбувається, інакше вони б не питали мене про склад. (Кому цікаво - покажу переписку!)
    Я не знаю, від кого посилки, не знаю, що в них знаходиться, я взагалі не очікував тих посилок. Тому я звернувся до компанії Meest по допомогу. Мені запропонували кілька варіантів:
    1. Перевірити вміст посилок, можливо сфоткати (вартість послуг є на сайті Meest).
    2. Видалити посилки з мого кабінету і утилізувати їх (ця послуга безкоштовна).
    Є ще один варіант, мені його ніхто не пропонував і нвхто не нагадував, але ціфри навтроти кожної посилки в моєму кабінеті, які кожного дня зменшувалися, натякали мені на те, що скоро цифри будуть вже не зеленого, а червоного кольору, і будуть не зменшуватися, а збільшуватися, причому червоні цифри будуть дорівнювати сумі у вічнозелених доларах, які мені доведеться сплатити компанії Meest. А якщо я не сплачу, компанія Meest "утилізує" мої посилки з електронікою, підсилювачами, комплектом апаратури відеоспостеження, тобто, забере собі товари, які я купив. Чи не так, Meest?
    Тобто, був ще варіант 3 - лишити все, як є. Але в решті решт за це доведеться платити, і платити вийде дорожче.
    Я вибрав варіант 2.
    Після цього в мене з'явилися проблеми з оплатою на ebay. Я не прив'язую між собою ці події. Але за дивним збігом вони відбулися майже відразу одна за одною. Щось мені підказує, що в тих посилках (чи може то були бандеролі або листи) були якісь попедження. Це лише моє передпущення. Можливо я помиляюсь...
    Раніше було таке, що платіж чомусь не проходить. Було дуже рідко. Якщо я просив продавця надіслати мені інвойс, і він мені надсилав, то платіж проходив. Але в цьму випадку таке не працювало. Я спробував багато різних варіантів - звертався по допомогу до компанії Meest, до служби клієнтської підтримки eBay і PayPal. Я спобував здійснити платіж через Google Pay, але все марно. Я замовив нові доларові і єврові картки. Я закрив свій PayPal акаунт, яким користувався з 2009 року і відкрив новий. Все без результату...
    В eBay кошику були посилки, які треба було викупати. У мене майже 700 зірочок і 100% фідбек. Псувати свій рейтинг не хотілося.
    Я звернувся по допомогу до Meest. Meest пропонує послугу "Викуп товарів" за 9% від вартості. Я замовив цю послугу. Пояснив все детально, що треба зробити. Продавець надіслав мені інвойс на $113.65. А Meest за покупку товару виставив мені рахунок на суму $166.32. (Кому цікаво, можу показати документи і переписку.)
    Це вже не 9%, а 43%!
    А тепер дивіться. У цього продавця серед інших країн є Україна, куди він згоден відправити свій товар. Якщо так, значить він має з України прийняти платіж?!!! Деякі американські продавці вказують, що приймають платежі тільки у резидентів. Але це не той випадок!
    В решті решт я знайшов варіант вирішення проблеми. :)
    Я купив на eBay невеличку дрібницю. Вказав свою домашню поштову адресу і зробив платіж через PayPal. Платіж пройшов!
    Потім просто вказав адресу складу Bosmix і зробив платіж через PayPal за посилку, яка вже кілька днів знаходилася у кошику. Транзакція пройшла без проблем!
    Дві неділі тривала ця халепа, але нарешті я знайшов спосіб її вирішити. Причини виникнення проблем мені не відомі. Але є один момент. Під час переписки з службою клієнтської підтримки eBay мені повідомили, що є якась невідповідність в Billing AdDresses. Цей адрес зазначений в платіжній системі при реєстрації картки. Цей адрес, якщо я не помиляюсь, є в акаунті eBay.
    Для здійснення платежів за свої послуги компанія Meest вимагає реєструвати платіжні картки на своєму сайті і вказувати Billing Address. Так от. Вказати мою фактичну адресу, як власника платіжної картки, я не можу. Чому не можу? Бо вказати можна лише ту адресу, яка є в прикріпленому до сайту Meest шаблоні. Моєї адреси там немає. Я навіть не знайшов населений пункт, де я живу.
    На Одещині є кілька селищ під назвою Олександрівка. Одна Олександрівка знаходиться в Болградському районі. Ще одна - в Одеському районі, який нещодавно з'явився після адміністративно-територіальної реформи Фонтанської громади. Олександрівка, в якій живу я, є теж в Одеському районі, але наша Олександрівка знаходиться в межах міста Чорноморськ - це територія Чорноморської міської ради.
    Навіть не кожен житель України в такому збізі розбереться. Але в компанії Meest вирішили, що у всьму прекрасно розібралися! Я звернув увагу на помилку при реєстрації картки і повідомив про це представників Meest. На це я отримав прекрасну по своєї суті відповідь: Адреси знаходяться в моєму браузері, Meest до цього не має жодного відношення.(Кому цікаво, можу показати переписку з представником Meest!)
    Тобто, винувата не компанія Meest, а Google Crom!!!
    Це було ще до того, як у мене виникли проблеми з відправками платежів. Цю проблему, точніше, моє повідомлення про те, що компанія Meest вимагає зробити те, чого зробити неможна, а саме, вказати реальну адресу власника платіжної картки, було проігноровано. Замість вирішення проблеми проходження платежів у свого клієнта представники Meest вирішили заробитити на влаштованих клієнту проблемах.
    Такий підхід мені дуже нагадує практику колишніх українських мусорів - влаштувати "клієнту" проблему, щоб потім на вирішенні цієї проблеми заробити!
    Я співпрацював з Meest десь з 2012 року, якщо не помиляюсь. З 2015 року я замовляв посилки з США виключно через компанію Meest.US
    Знаєте, іноді довіряєш комусь, а на різні дрібниці не звертаєш уваги. Деякі проблеми списуєш як непереборні обставини, які від партнера не залежать.
    Зараз я дещо передивився. Є інші компанії. З часом визначусь, яка краще.
    А у Міста клієнтів бігато, сподіваюсь, що вони не скоро закінчаться. Ось це й хочу побажати :)

Вложения:

*Chocolate* и PASTUH_KOZOYOB нравится это.
  17. bbyte
    Offline bbyte ШопоФанат
    Благодарности:
    125
    R
    Якось не зовсім зрозуміло. Точніше зовсім не зрозуміло. То про невідомі посилки, то про оплати... І все в купу накидано.

18. Alyona.niki
    Offline Alyona.niki ШопоБолтун
    Благодарности:
    140
    Алена
    От 4 декабря авиа появилась

19. Serjlive
    Offline Serjlive ШопоЗнаток
    Благодарности:
    275
    Сергей
    Неправильное решение. Во первых продавец мог выслать вам какой-нибудь предпраздничный бонус, или недостающую часть от предыдущих покупок. Во вторых, со временем может объявиться настоящий покупатель данного лота, который возместил бы вам расходы за заказанные услуги фото и т.п. А так вы толкаете Мист к утилизации материальных ценностей.

Вторая ошибка. Стаж работы с PayPal имеет значение. Кроме того, попытка повторной регистрации не спасла бы вас, в случае чего, от бан-листа, а только усугубила бы ваше положение. Если вы не накосячили, то все недоразумения можно решать перепиской с PayPal.

Последнее редактирование: 12 Декабрь 2020
    Per7ik, mmx, *Chocolate* и ещё 1-му нравится это.
  20. Newport
    Offline Newport ШопоПрофи
    Благодарности:
    677
    App
    не соглашусь. был как-то давненько старенький акк. сделал через этот акк две покупки. одну покупку отменили. Я без задней мысли написал в ПП, чтобы мне конвертацию отключили двойную. А они вместо того, что это сделать, просто заблочили акк, тк мне был возврат платежа. Вот и все. Конченная поддержка в ПП ничего не умеет решать, только аккаунты блочить. Это факт

hemolog нравится это.
Поделиться этой страницей