Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Суть в тому що особисто вам не повезло зі швидкістю транспортування тих контейнерів, в яких були ваші посилки. Три рейса в тиждень то трохи не правильно сказано, бо у міста за день буває по декілька рейсів - експрес і стандартних. Експрес йдуть швидше і їхні контейнери маркуються пятизначним кодом. А стандартні довше (код контейнера чотирьохзначний). В понеділок відправок зазвичай немає, тому не знаю де ви понеділок як день відправки побачили (в період блек фрайденй буває відправка в понеділок, але після того ні разу не помічав). Якщо експрес-рейс вилітає у вівторок то в пятницю-суботу того ж тижня вже проходить митницю. Якщо рейс стандартний. то так, буде довше трохи.

Ego Line нравится это.
  2. Ego Line
    Offline Ego Line ШопоБолтун
    Благодарности:
    98
    Реально имя
    Woonder,
    Понятно , примерно буду знать , что в целом разница есть ... но не всегда :)
    По поводу дней , то я не о рейсах писал , а о создании отправлений , у меня так получилось , что не важно когда я их создавал , приходило все равно одинаково .

3. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Якщо тривалість доставки рахувати з дня створення відправки, то похибки стають ще більшими, оскільки багато залежить від швидкості обробки вашого замовлення (формування інвоїса) і швидкості його виконання на складі (пошук, консолідація, перепаковка, формування палети і т.д). Буває таке що довго інвоїса немає, буває що після інвоїса все ніяк в контейнер не закинуть, тому тривалість доставки так не рахують, хоча для клієнта будь-яке очікування це очікування і з цим я згоден.

Последнее редактирование: 16 Апрель 2019
  4. Saymin
    Offline Saymin ШопоНафт
    Благодарности:
    76
    Saaymin
    якою кнопкою переключати інтерфейс в кабінеті? вискочило вікно вибору і було вказано, що в будь-який момент ви зможете переключити, мені не подобається який є, як його переключити знову??

upd розібралась

5. Николаевич
    Offline Николаевич ШопоНавигатор
    Благодарности:
    355
    Александр
    Может не к этой ветке, но вопрос. Мист Сша решает до прибытия в Украину. Дальше Росан.На сегодняшний день Мист Украина перехватила посылки с китая.Почти все мои посылки идут через них. Так вот вопрос - куда обращаться в случае потери посылки уже непосредственно в Киеве на складе?? Посылка у них числиться, Но найти не могут. Звоню в поддержку и бестолку, мы передадим заявку. Просил курьера посмотреть, говорит как я и написал, есть - но незнают где она. И что делать? как мне открыть пропажу или писать в Канаду?? У кого то был такой претендент?? То что эта посылка потерялась, я догадывался еще 9числа. Дело в том, что две посылки шли вместе одним маршрутом одновременно, даже покинули таможню Львова с разницей в 15мин, но вот одну я получил неделю назад, а другую нет.

6. Azgort
    Offline Azgort ШопоНафт
    Благодарности:
    2
    Господи, как можно так тормозить? 13 апреля посылка отправлена из Львова "в направлении города доставки" и до сих пор нигде не объявилась. "Новая Почта" уже три раза успела бы все довезти. Что за идиотизм?

7. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    13-е було геть недавно. У Міст Експрес немає стільки сортувальних центрів як у НП, тому в різні населені пункти термін доставки може значно відрізнятися (в 2-4 рази). Дивлячись як далеко населений пункт від Львова і наскільки він розвинений в плані доріг та іншої інфраструктури. У НП колись було те саме - в обласний центр доходило за 1-2 дні, а в якийсь "мухосранськ" - за 3-4. Тому не варто дивуватися. Мені посилки від Міста доходять на наступний робочий день після відправки з сортувального центру. І так в 95% випадків. А моєму знайомому посилки з тих самих контейнерів приходять в інший населений пункт через 4-5 днів (останній раз йому прийшли через тиждень з того дня коли я вже свої забрав).
    І ще... якщо вам так нетерпиться отрмувати посилки швидше після проходження сортувального центру, то ви можете оформлювати доставку по НП замість Міста. Правда, переплатите за це.

VictorUA нравится это.
  8. david54
    Offline david54 ШопоНафт
    Благодарности:
    18
    Головач Лена
    /del xвала Высшим Силам,все обошлось. MPAVLO - это сотрудник миста если что

Последнее редактирование: 17 Апрель 2019
  9. Azgort
    Offline Azgort ШопоНафт
    Благодарности:
    2
    Woonder, я пользуюсь услугами Meest в основном из-за курьерской доставки, потому как в отделение время идти у меня есть только на выходных, а посылку хочется получить поскорее. А доставку из США в отделение НП можно заказать напрямую через НП без посредничества Meest.

10. Leon0629
    Offline Leon0629 ШопоНафт
    Благодарности:
    20
    Leonid
    Да я так и шлю, морем и авиа по кулдавну///

Спасибо в любом случае.[/QUOTE]

Эммм, а что такое этот самый "кулдавн" ???

11. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Те, що я вам порадив, ніяк цьому не суперечить. Ви можете оформити у Міст доставку через НП і змінити її на кур'єрську.
    Якщо ви маєте на увазі НПІ, то це все ж таки не те саме що НП і теж є посередником. Міняти одного посередника на іншого не знаю чи є сенс. Особисто мені більше подобається МА ніж НПІ. Як по ціні так і по можливостям.

12. Azgort
    Offline Azgort ШопоНафт
    Благодарности:
    2
    А как вообще заказать доставку через НП? Что-то не припоминаю таких опций нигде в личном кабинете.

13. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій

Azgort нравится это.
  14. Alyona.niki
    Offline Alyona.niki ШопоБолтун
    Благодарности:
    140
    Алена
    Здравствуйте! Подскажите , пожалуйста, а это норма когда разрывают/ разрезают каждую посылку при консолидации?! . Пожеланий убирать упаковку у меня не было, но почему-то каждая моя посылка в коробке вскрыта и обратно в эту же упаковку положена. Такого до этого не было. Это не таможня вскрывала, так как защитная лента Миста была не повреждена.
    Повреждена не одна упаковка самой косметики канцелярским ножом. И что мне теперь с этим всем повреждённым делать?! Кому претензии предъявлять ?! Я уже молчу , что пробников не хватает((((

Вложения:

15. *Chocolate*
    Offline *Chocolate* ШопоЭксперт
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    Alyona.niki, ну сам товар не пострадал? создавая отправление вы ставите галочку что согласны на досмотр вашего груза, вот они и досматривают.

16. Alyona.niki
    Благодарности:
    140
    Алена
    Сам товар нет, но согласитесь, если это на продажу, то неприятно будет такое покупателю получить(((
    Никогда Мист не досматривал...и тут решил досмотреть , вывернув все , причём так неаккуратно.((

Последнее редактирование: 18 Апрель 2019
  17. dianka911
    Offline dianka911 ШопоБолтун
    Благодарности:
    44
    Диана
    Они, видно, в такой спешке режут, что аккуратно не могут.
    Тоже когда-то возмущалась этому, мне они ответили, что имеют право вскрывать, а что неаккуратно -извините

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Alyona.niki нравится это.
  18. Alyona.niki
    Благодарности:
    140
    Алена
    Классный ответ;)) только мне ж теперь товар уценивать, но это мои же проблемы)
    Мне интересно , а если это будет сумка кожаная или ещё что-то в этом роде , тоже скажут извините?!;))

19. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    В мене колись з МА був теж дивний і загадковий випадок. Замовив з ebay у начебто нормального продавця вживаний ноутбук, але в нормальному стані. Фотографії якісні, зроблені при нормальному освітленні, рейтинг продавця 100% positive і продажів багато. Чекав з нетерпінням і прийшов товар візуально дуже схожий, але таке відчуття, що його кинули об тверду підлогу. Я продавцю тоді написав, вислав фотографії, а він сказав, що відправив те, що я оплатив і не знає як так вийшло. І пройшло більше півроку поки я той ноутбук відновив своїми силами, вже виставив на продаж і в мене його захотіли купити, почав очищати коробку від зайвих наклейок і от тільки тоді помітив, що коробка то не від мого товару. Під декількома шарами різного скотча була наклейка перевезника по США і отримувач там не я, а якась жінка. Причому моя посилка була оформлена в МА без консолідації. Тобто мені співробітники МА без моїх прохань замінили коробку на коробку від іншого товару, який прийшов на склад МА для іншого клієнта. І після того я почав сумніватися чи дійсно продавець винен в пошкодженні товару. Є ще варіант, що коробка від мого товару розлетілася "на молекули" під час доставки до складу і співробітникам МА прийшлось перепакувати в іншу, а її взяли як безхозну, яка залишилася після консолідації чи розпаковки взуття. І, відповідно, втрощили товар мені не вони, а перевезник по США. Але такий варіант підходить хіба що для самозаспокоєння, бо не хочеться за кожну посилку, отриману співробітниками МА, переживати.

Последнее редактирование: 18 Апрель 2019
  20. pashadow
    Offline pashadow Интересующийся
    Благодарности:
    2
    Павел
    Всем доброй ночи. Помогите разобраться.
    Посылка из интернет магазина, доставка морем.
    Мист выставил счет с "Минимальная стоимость доставки - 10,00 $".

Первый раз вижу минимальную стоимость, что это за новость?
    Ткине пожалуйста меня носом где описаны такие условия.

Поделиться этой страницей