Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Meest-America
    Offline Meest-America ШопоЗнаток Официальный представитель
    Благодарности:
    376
    Meest-America
    Добрый день. Пожалуйста, создайте тикет - Проверить статус посылки, Вам уточнят даты отправки. Извините, есть проблема с отслеживанием, нам обещают исправить в течение дня.

2. Meest-America
    Offline Meest-America ШопоЗнаток Официальный представитель
    Благодарности:
    376
    Meest-America
    Шановні клієнти Meest-America, звертаємося до вас із проханням підтримати петицію проти введення законопроекту про зниження митного ліміту до 100 євро. Ситуація дуже загрозлива, великі шанси, що його проведуть далі.

Посилання: https://petition.president.gov.ua/p...bqX-mN-dpzmgOneJZu7fJNH8p4nFqD2DbiUhs1lFQP_OA

Ми опублікували цей заклик на нашій сторінці в фейсбуці, просимо поширити для більшого охоплення.

Дякуємо за небайдужість.

Последнее редактирование: 20 Ноябрь 2018
    *Chocolate* нравится это.
  3. formpz
    Offline formpz Интересующийся
    Благодарности:
    8
    Ros
    Meest-America, доброго дня. Десь зависла посилочка отримана на складі 09 листопада. Статуси не оновлюються, оператори моста та росану кажуть, що не існує відправлення з таким номером, тікет ігнорується. Допоможіть, будь ласка.
    Тут в особисті вам написати не вдається, бо новий користувач і є обмеження. Напишіть ви мені, дам номер декларації. Дякую!

Meest-America нравится это.
  4. christinaa
    Offline christinaa ШопоБолтун
    Благодарности:
    401
    Поки проблем не було

5. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Дякую за ваше бажання допомогти. От буквально на протязі останніх декількох годин оновилася інформація по трекінг-номерам і, виявляється, посилки таки були відправлені в п'ятницю. Звісно, хотілося б, щоб такі проблеми взагалі не виникали, бо не зрозуміло на який стадії відправка. Вчора писав в підтримку в NJ по цій проблемі, але мені нічого не відповіли.
    Ще в мене інше запитання, яке теж стосується роботи складу в NJ. Я створював раніше два відправлення, в різні дні: перше відправлення було створене і пораховане 31.10 (середа), друге відправлення було створене і пораховане 02.11 (пʼятниця). По першому відправленню не оновлювалася інформація до суботи і я розраховував, що та посилка в середу чи четвер буде відправлена. Саме тому я як зазвичай, в пʼятницю вранці створив друге відправлення. А от в суботу виявилося, що і перша і друга посилка були відправлені в пʼятницю в одному контейнері (і вони на одного отримувача). Думаю, далі вам зрозуміло що з ними було. От тепер питання? Чому я повинен платити тепер за розмитнення цих відправлень (кожне з них с задекларованою вартістю майже 150 євро), якщо не я керую процесом відправки?

6. Vigilante
    Offline Vigilante ШопоНовичок
    Благодарности:
    5
    John Doe
    Хто підкаже, скільки часу триває доставка зі складу в Делавері на основний склад? Посилка була надіслана ще 13 листопада фірмою із NJ на склад в Делавері, продавець каже що я її повинен був би отримати ще 17 числа, бо в них сервіс "Guaranteed 3-days delivery". Фірма серйозна, майже 1700 позитивних відгуків на Ebay, і не вірити їм немає причин. Але трекінг ще із дня відправки застряг на "Shipping Label Created, USPS Awaiting Item, SOMERSET, NJ, 08873" і не оновлюється, тому перевірити де насправді зараз посилка немає змоги.

7. Pirat
    Offline Pirat ШопоБолтун
    Благодарности:
    77
    Значит ничего вам не отправили, можете открывать спор, 100% выиграете. Если, конечно, с продавцом не договоритесь полюбовно. Может просто "забыл" отправить.

Vigilante, *Chocolate* и Serjlive нравится это.
  8. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Там могло бути так, що продавець створив першу шіпінг-лейбу онлайн (зазвичай у серйозних фірм ця лейба створюється автоматично якимось платним сервісом майже одразу після оплати, коли вже відомо адрес доставки), а відправив чомусь з іншою лейбою, яку, можливо, створили вже при передачі товару перевізнику. Таке іноді буває, але не знаю по яким причинам це відбувається. Але тоді виникає друге питання: де посилка? Хай навіть і з іншою лейбою, але вона повинна була пройти реєстрацію. І якщо в вашому кабінеті її з іншим номером немає, то значить продавець просто зрозумів що дестінейшн-адрес це адрес форвардера і вирішив нічого не відправляти. Тут пару сторінок тому знову піднімали тему загублених посилок, і я от зі свого досить великого досвіду роботи з МістЮС можу сказати, що ні одна моя посилка не була загублена. І це при тому що я їх взагалі майже ніколи завчасно в кабінет не додаю. Вони самі додаються після отримання. Іноді буває що трек-номери не співпадають з тими які мені дають продавці і приходиться довго розбиратися що до чого, але при цьому всі посилки доходили до складу як в NJ, так і в DE. От це одна з причин, чому я досі з Містом, незважаючи на те, що зараз вони свою репутацію зливають по-повній. І якщо посилка дійсно була вам відправлена і вказана правильна адреса, то вона має бути у вас в кабінеті.

Vigilante нравится это.
  9. *Chocolate*
    Offline *Chocolate* ШопоЭксперт
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    Woonder, а подскажите пожалуйста сколько по времени у вас занимает отправка из делавера в нью джерси? мою посылку доставили в делавер 16 ноября(пятница) около часа дня, до сих пор в кабинете нет ее, доставка была dhl, подпись о вручении есть Signed for by: V ROMENEN CHOK
    может конечно переживать не стоит, что сейчас скидки, загрузка по всем фронтам, но все равно как то странно, с пятницы еще не довезли?

Последнее редактирование: 21 Ноябрь 2018
  10. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Та я якось не переймався скільки часу цей трансфер займає. Я взагалі до цього моменту думав, що в DE теж є реєстрація і в останній день доставки посилка зявляється в кабінеті. Я гляну в себе по листам в е-пошті і якщо ще знайду якусь корисну інформацію про це, то напишу сюди ще раз.

11. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Парадоксально, але десять хвилин тому, продивлюючись посилки, відправлені в DE, я зрозумів, що в моєму кабінеті не вистачає однієї посилки. Я додав основну частину її трек-номера (посилка Fedex і не обязково вводити длінющій повний номер), сайт одразу знайшов, показав повний номер і тепер показує, що їй лежати безкоштовно залишилося ще три дні. Вона була доставлена в DE 26.10. От приблизно можна порахувати, що пару днів на трансфер з DE в NJ могло бути.
    UPD: Ще одна посилка, яка відправлялася в DE, була доставлена 6.11, а Міст прислав листа про надходження 7.11 (в 16:37 за нашим часом).

Последнее редактирование: 21 Ноябрь 2018
  12. *Chocolate*
    Offline *Chocolate* ШопоЭксперт
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    Woonder, я не пойму, вам не добавили сами одну посылку в кабинет?

13. Vigilante
    Благодарности:
    5
    John Doe
    Всім дякую за відповіді. Щойно посилка трекнулась на сортувальній станції в Філадельфії, PA. Я раніше погано думав про Укрпошту, але USPS її реально переплюнув. 8 днів посилка вешталась невідомо де, хоча від відправника до складу Міста в DE 1,5 години їзди по трасі. Я вже міг би подати клейм і повернути вартість доставки, так як посилка не була доставлена вчасно, незважаючи на "Guaranteed 3-days delivery". Але розумію, що відправник тут не винен, тому не буду цього робити. Добре хоч так.

14. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Так. І я завдяки вам це помітив, бо шукав для вас яку-небудь посилки як приклад трансферу с DE в NJ. Звісно, що і потім би я помітив, бо моніторю всі посилки через TrackChecker і періодично звіряю зі списком в кабінеті МістЮС, але добре що саме зараз я помітив цей фейл, а не пізніше.
    А можете сюди запостити всю інформацію по трекінг-номеру? (сам номер, звісно, мені не треба і його писати я не прошу)
    Цікаво просто, чи дійсно посилка десь блукала чи її тільки недавно передали курʼєру.

15. Vigilante
    Благодарности:
    5
    John Doe
    Так, звичайно.
    November 20, 2018, 5:48 pm
    Arrived at USPS Regional Destination Facility
    PHILADELPHIA PA NETWORK DISTRIBUTION CENTER
    Your item arrived at our PHILADELPHIA PA NETWORK DISTRIBUTION CENTER destination facility on November 20, 2018 at 5:48 pm. The item is currently in transit to the destination.
    November 13, 2018, 8:56 am
    Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
    SOMERSET, NJ 08873
    November 13, 2018
    Pre-Shipment Info Sent to USPS, USPS Awaiting Item

16. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Так ваша посилка була отримана поштою від відправника фактично 20-го числа. Принаймні за це число перший запис про справжнє пересування, а до того часу були записи тільки про очікування посилки і створення лейби дистанційно. Коли ви писали продавцю про свою проблему?

17. Vigilante
    Благодарности:
    5
    John Doe
    Сьогодні, кілька годин тому. Продавець запевнив, що відправив ще 13го, але попередив, що в них 15го був сильний снігопад, тому це могло стати причиною затримки.

18. Woonder
    Offline Woonder ШопоНафт
    Благодарности:
    32
    Андрій
    Можливо, але все одно USPS мав би вносити якісь записи про затримку чи прийняття від відправника. Не зрозуміло, як посилку прийняли і в якому місці. Бо чекали в NJ, а потім вона опинилася в PA. Думаю, що тут справа ще в затримці від продавця. Мабуть він передав на відправку вже після снігопаду, бо інакше щось дуже багато часу на блукання виходить. Ну і ЮСПС трохи налажав десь.

19. Vigilante
    Благодарности:
    5
    John Doe
    Все ж думаю це лажа зі сторони USPS. Вони не просканували посилку коли приймали, тому інформація про неї не була внесена в систему і трекінг не оновлювався. Погуглив цю ситуацію, то в людей траплялися випадки, що посилка вже приходила до адресата, а трекінг все ще висів у стані "USPS Awaiting Item". Людський фактор є скрізь, навіть у США.

20. Serjlive
    Offline Serjlive ШопоЗнаток
    Благодарности:
    275
    Сергей
    Никто вам не вернет стоимость доставки - нет такого положения в eBay. Вы можете только требовать расторжение сделки на основании невыполнения уловий по срокам. Тогда вам вернут всю сумму, но только после возврата посылки продавцу. Как вариант, отправитель может требовать неустойку с USPS за нарушение сроков доставки, но никто этой ерундой заниматься не будет.

Поделиться этой страницей