Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Newport
    Offline Newport ШопоПрофи
    Благодарности:
    677
    App
    Justen, 2-7дней

2. Meest-America
    Offline Meest-America ШопоЗнаток Официальный представитель
    Благодарности:
    376
    Meest-America
    Добрый день, Максим! Договор общедоступен на нашем сайте - (ссылку удалила, система не позволяет пересылать прямой переход на эту страницу сайта). Договор опубликован на сайте my.meest.us, доступен на этапе выбора действия - Зарегистрироваться. Также, вся информация, которая содержится на наших официальных сайтах - есть описанием наших услуг и правил их использования. Если Вам нужно получить официальный ответ на любой вопрос по договору, просим обращаться лично с помощью тикета. Вам предоставят подробный ответ.
    --- Добавлено, 24 Июль 2018 ---
    Добрый день! Вот информация.

Последнее редактирование: 24 Июль 2018
  3. Next_Level
    Offline Next_Level ШопоФанат
    Благодарности:
    80
    Владимир
    По ссылке:

Вам не разрешено производить данное действие.
    The above error occurred while the Web server was processing your request.

Please contact us if you think this is a server error. Thank you.

4. Meest-America
    Благодарности:
    376
    Meest-America

5. *Chocolate*
    Offline *Chocolate* ШопоЭксперт
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    Meest-America, вот что по ссылке открывается

Вложения:

6. Meest-America
    Благодарности:
    376
    Meest-America
    Добрый день, прошу извинить. Уже отредактировала первое сообщение - "Договор общедоступен на нашем сайте - (ссылку удалила, система не позволяет пересылать прямой переход на эту страницу сайта). Договор опубликован на сайте my.meest.us, доступен на этапе выбора действия - Зарегистрироваться."

7. fedex2go
    Offline fedex2go ШопоНафт
    Благодарности:
    8
    Друзья, подскажите, что надо делать, чтобы "попасть" в авиа-отравку в конкретный день.

Отдал в отправку во ВТ 9 утра (киевское время), но сейчас смотрю - инвойса нет.
    Получается, во вторник не улетело?

8. *Chocolate*
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    fedex2go, получается не улетело, чтобы попасть нужно авиа минимум за 1-2 дня отправлять на отправку, а с морем неугадаешь

9. Gilbert
    Offline Gilbert ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Григориус
    Вопрос к представителям Миста и остальным, кто знает: скажите, какие у Вас есть варианты покупки у частных лист с досок объявлений вроде craigslist? Можно ли сделать так, что я сам договорюсь с продавцом и он вышлет наложенным, а вы примите? Или только через услугу выкупа?

10. *Chocolate*
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    Gilbert, наложенным нельзя! ну вы даете ;D

11. Gilbert
    Offline Gilbert ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Григориус
    ниабиссудьте, токмо начамши ))

12. LightFlight
    Offline LightFlight ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Дана
    Здравствуйте! Подскажите,пожалуйста,или можно самолетом отправлять бады и витамины? или важно ,чтобы просто не было жидкостей?

13. *Chocolate*
    Благодарности:
    1.532
    Наташа
    LightFlight, чтобы не было жидкостей.

LightFlight нравится это.
  14. Meest-America
    Благодарности:
    376
    Meest-America
    Добрый день! Обычно достаточно за день до отправки отправить запрос на оформление, но если посылок много, этот метод не работает.

15. hermesss
    Offline hermesss ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Denis
    Итак возможно здесь получится получить вразумительный ответ почему вымагательскими методами компания пытается заставить своего клиента оплатить услуги которые были навязаны и предоставлены без ведома клиента или хотя бы его уведомления.
    Настоятельно прошу официального представителя объяснить ситуацию, устал вести переписку с шаблонными ответами. Накосячили Ваши подрядчики РОСАН, а за их халатное отношение теперь просят меня заплатить 350$, это нормальное отношение к клиенту?????!!!!
    Ниже приведен текст переписки тикета в системе Миста:
    Отже ситуація наступна:
    несплачені інвойси виставлені через повернення відправлень назад до Сша внаслідок того що Митні брокери не змогли самостійно маючи всі документи провести митне оформлення та мені знадобилося писати письмові запити на митницю, так от Брокери якимось чином не те щоб повідомили мене про те що існують строки зберігання МПВ на складі росану, а більше того не повідомили що вантаж буде відправлено назад до Сша у той день чи хоча б за декілька днів. Отже мені без мого відома були нав'язані платні послуги яких я не замовляв. Тому вважаю що інвойси виставлені мені не мають жодного підгрунтя. коли мені після місяців переписок (таких самих як оця) мої товари всеж таки були відправлені до україни та я їх отримав - я сплатив вартість їх доставки. у звязку з вищенаведеним вважаю будь які фінансові санкції стосовно мене безпідставними. Прохання прояснити ситуацію, що дасть мені змогу вирішити користуватися Вашими послугами у майбутньому чи ні. Дякую.
    2018-07-20 17:29:27 Payments Question
    Доброго дня
    Нам дуже шкода, що Ви залишилися не задоволеними, але нажаль наша компанії не має жодного відношеня
    до митної служби України. Просимо всі скарги відносно не вірного нарахування митних платежів надсилати напряму на митний склад компанії Росан. Ми, зі своєї сторони виконали всі зобов'зання, пачки Вам відправили і були готові доручити Вам їх після розмитнення.
    Дякуємо за розуміння.
    2018-07-20 17:41:57
    зачекайте, а до повернення товарів до СшА та повідомити мене, як кліента про таку можливість там сам факт того що мої МПВ збираються відправити назад(що завдасть мені збитків у розмірі 350$, не кажучи вже про моральні збитки та репутаційні ризики Вашої компанії) також Ваша компанія не має жодного відношення? Погодьтеся, що якраз Я як Ваш клієнт, до Росану ніякого відношення не маю. Я надав всі документи для митного оформлення, тоді як цього виявилося недостатньо витрачав власний час на те щоб вести перемови з митницею... уявіть моє здивування коли на склад в СшА поступили посилки, а я саме писав листа на митницю. Я вважаю що повідомити мене про існування строків зберігання та те що вони збігають - прямий обовязок Вашої компанії, або її підрядних організацій (якою і є Росан). Я зі своєї сторони виконав всі зобовязання - оплатив доставку отримавши МПВ за адресою вказаною при відправці. Моєї вини в тому що діями або бездіяльністю Ваших підрядних установ Вам були нанесені збитки у розмірі вартості доставки та повернення я не бачу, тому вважаю безпідставним виставлення мені цих рахунків.
    2018-07-20 17:45:34 Payments Question
    Доброго дня
    Після закінчення термінів зберігання пачок на митному складі України, пачки автоматично повертаються відправнику і дана послуга платна.
    Дякуємо
    2018-07-20 17:45:53
    зачекайте, а до повернення товарів до СшА та повідомити мене, як кліента про таку можливість там сам факт того що мої МПВ збираються відправити назад(що завдасть мені збитків у розмірі 350$, не кажучи вже про моральні збитки та репутаційні ризики Вашої компанії) також Ваша компанія не має жодного відношення? Погодьтеся, що якраз Я як Ваш клієнт, до Росану ніякого відношення не маю. Я надав всі документи для митного оформлення, тоді як цього виявилося недостатньо витрачав власний час на те щоб вести перемови з митницею... уявіть моє здивування коли на склад в СшА поступили посилки, а я саме писав листа на митницю. Я вважаю що повідомити мене про існування строків зберігання та те що вони збігають - прямий обовязок Вашої компанії, або її підрядних організацій (якою і є Росан). Я зі своєї сторони виконав всі зобовязання - оплатив доставку отримавши МПВ за адресою вказаною при відправці. Моєї вини в тому що діями або бездіяльністю Ваших підрядних установ Вам були нанесені збитки у розмірі вартості доставки та повернення я не бачу, тому вважаю безпідставним виставлення мені цих рахунків.
    2018-07-20 17:46:00
    2018-07-20 17:47:50 Payments Question
    Просимо всі скарги відносно не вірного нарахування митних платежів і поверненню пачок на склад відправника надсилати напряму на митний склад компанії Росан
    Дякуємо
    2018-07-20 17:50:48
    В свою чергу прошу всі інвойси надсилати також на митний склад Росан,а не мені, та відправити моє затримане МПВ. Я вважав що можна з Вами співпрацювати, нажаль виявляється що ні.
    2018-07-20 17:54:41 Payments Question
    Перепрошуємо, але дані пачки належать Вам и оплатити повинні Ви за їх відправку в Україну і повернення з митниці.
    Дякуємо
    2018-07-20 17:57:35
    Я не завмовляв їх повернення до Сша, що викликало додаткові витрати на їхню повторну відправку. Ви навязали мені послуги які я не замовляв та про надання яких мене навіть не сповістили і хочете щоб я сплатив за ці послуги? Ви розумієте абсурдність цієї ситуації?
    2018-07-20 18:02:50
    Я не завмовляв їх повернення до Сша, що викликало додаткові витрати на їхню повторну відправку. Ви навязали мені послуги які я не замовляв та про надання яких мене навіть не сповістили і хочете щоб я сплатив за ці послуги? Ви розумієте абсурдність цієї ситуації?
    2018-07-20 18:07:56 Payments Question
    Ми також не замовляли і немаємо до цього жодного відношення, але ми не отримали від Вас навіть оплату за відправку даних пачок в Україну, так ще й нам їх повернули назад
    Дякуємо
    2018-07-20 18:08:55
    2018-07-20 18:10:36 Payments Question
    (empty)
    2018-07-20 18:12:19
    Тоді в Вашій бізнес моделі щось не так! Розбирайтеся у своїх внутрішніх процессах. Я заплатив за доставку "пачок" були мені доставлені. Все інше - це Ваші внутрішні недоліки, за які я як клієнт платити не збираюся.
    2018-07-20 18:14:47
    Ви надаєте мені послугу доставки посилок з вашого складу в Сша до адреси доставки. Я сплатив за послуги що були мною замовлені. Все інше - звертайтеся до своїх підрядчиків та зясовуйте хто заплатить за доставку та повернення. Дякую. коли відправлять мою посилку?
    2018-07-20 18:23:59 Payments Question
    Перепрошуємо, але послуги відправки посилок в Україну Вами не були оплачені і повернення пачок з митниці ми не замовляли. Розмитнювати пачки- це було Ваше зобов'язання. Просимо Вас оплатити виставлені Вам рахунки.
    Дякуємо
    2018-07-20 18:25:15
    Моє зобовязання?! Де це написано? хто такі Росан в цьому випадку? Може це моя компанія?
    2018-07-20 18:43:55 Payments Question
    (empty)
    2018-07-20 19:30:15
    Яка змістовна відповідь та закрили тікет?!
    2018-07-20 21:16:37 Payments Question
    Доброго дня
    Нам дуже шкода, що Ви залишилися не задоволеними, але нажаль наша компанії не має жодного відношеня
    до митної служби України. Просимо всі скарги відносно не вірного нарахування митних платежів надсилати напряму на митний склад компанії Росан. Ми, зі своєї сторони виконали всі зобов'зання, пачки Вам відправили і були готові доручити Вам їх після розмитнення.
    Дякуємо за розуміння.
    2018-07-23 06:27:35
    Мова не йде про нарахування митних платежів. Посилки вже давно розмитнені та були доставлені. Мова йде про халатність та незадовільний рівень сервісу які надають Ваші підрядні організації які спричинили Вам збитки у розмірі вартості доставки, які Ви намагаєтеся злочинними методами (незконно утримуючи мої поштові відправлення) з мене стягнути. Я зі своєї сторони сплатив всі платежі за дійсно замовлені мною послуги. Сплачувати за послуги що були мені навязані через некомпетентність Ваших підрядників я НЕ ЗБИРАЮСЯ!
    Якщо Ви не збираетеся відправляти моє відправлення до України прошу його ПЕРЕАДРЕСУВАТИ по США.
    2018-07-23 19:55:12 Payments Question
    (empty)
    2018-07-24 11:39:48
    ШАНОВНІ ЩО ЗА ХАМСТВО?! ЗАКРИВАТИ ТІКЕТ ТАКИМ ЧИНОМ?! ЧОМУ Я НЕ МОЖУ ОТРИМАТИ ВІДПОВІДЬ НА МОЇ ЗАПИТАННЯ ??? ЩО ЗА ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТА????
    2018-07-24 14:40:17 Payments Question
    Доброго дня
    Дякуємо за розуміння.
    2018-07-24 19:19:39
    ДО ЧОГО ТУТ МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ????
    2018-07-24 19:23:17 Payments Question
    Просимо Вас оплатити виставлені Вам рахунки за повернення пачок до нас в офіс, також до нас не поступила оплата за їх першочергову відправку в Україну.
    Дякуємо
    2018-07-24 19:32:56
    Я Вам вже неодноразово та достатньо аргументовано пояснив чому не вважаю за необхідне сплачувати за послуги які були навязані мені Вашими підрядними організаціями (Росан) та які я не погоджувався оплачувати і не замовляв. Отже я хочу почути відповідь на питання коли мої товари що зараз перебувають на Вашому складі поїдуть до України або Ви їх перенаправите на інший склад у США. Я вважаю що це дуже непрофесійно з Вашої сторони проводити таку політику у відношенні до своїх клієнтів. В іншому випадку залишаю за собою право висвітлити подробиці цього кричущого випадку здирництва на всіх рейтингових ресурсах в Інтренеті, а також написати заяву до поліції США щодо викрадення моїх посилань Вашою організацією. Чекаю ЗМІСТОВНОЇ відповіді, а не копіпасту попередніх шаблонних беззмістовних відповідей. Я дуже втомився повторювати Вам одне й те саме!
    2018-07-24 19:34:32 Payments Question
    Доброго дня
    до митної служби України. Пачки не розмитнили Ви і тому вони були повернуті відправику. Просимо оплатити виставлені Вам рахунки
    Дякуємо
    2018-07-25 14:59:16
    Ваші співробітники повинні були повідомити мене про термін зберігання????
    2018-07-25 15:00:32
    Пачки відправили співробітники РОСАН, а НЕ МИТНА служба!
    2018-07-25 19:34:57 Payments Question
    Доброго дня
    до митної служби України. Пачки не розмитнили Ви і тому вони були повернуті відправику. Просимо оплатити виставлені Вам рахунки
    Дякуємо

16. Максим UA
    Offline Максим UA ШопоНовичок
    Благодарности:
    7
    Максим
    Я и, думаю, все читающие этот форум признательны персонально Вам и сайту meest.us за ссылку на договор.
    Вам - за то, что способствовали его размещению в общедоступном месте.
    Миист.юс - за содержание договора, по которому даже не юрист видит что все требования, сроки и действия дуэта Мист-Росан являются чистой воды самоуправством. Имею в виду, в частности, эту свежую историю:

17. mmx
    Offline mmx ШопоФанат
    Благодарности:
    154
    mmx
    Получил посылку, со скоростью доставки, как обычно у Миста в Одессе (возможно, потому что курьер быстрый и ответственный), всё быстро, но получился забавный прикол с тракингом и уведомлениями.
    Из США уехала посылка с номером CV812*********US , она же успешно приехала на склад в Одессе и дальше всё, тишина, ни сообщений, ни смс. В тот же день пришло смс, что мне в почтомат доставлена некая посылка CV373*********US, она же появилась в мобильном приложении.
    Номер тот нигде в тракинге на сайте МИСТа не пробивался, его как-бы не существует. Звонок в саппорт ясности не добавил.

При осмотре коробки выяснилась причина : несколько стикеров с крупными цифрами CV812*********US (как обычно), и на стикере "РОСАНа" мелкими цифрами тот самый, нигде на сайтах МИСТа не видимый, номер CV373*********US.
    В общем, будьте внимательны с тракинг-номерами.

18. EbayMember
    Offline EbayMember ШопоНафт
    Благодарности:
    36
    Andy
    Одного не пойму, если в день 10тис сканов - почему это не делает комп просто при подносе посылки? А если делает комп то почему он не может со сканировать нормально и найти номер кабинета если даже человек не внёс трек в кабинет..... мне кажется вам нужно поднять квалификацию своих программистов или комп тоже хочет быть в доле? Конечно я согласен что трек как и номер могут быть испорченными при транспортировке - но это другая история. Технические проблемы должны решатся за счёт фирмы а не клиента. Если вам надо лучший сканер а у фирмы денег нет то так и написать надо "Уважаемые пользователи сервиса помогите собрать деньги на новый сканер, чтобы мы не брали с вас бакс" или же "Мы приносим глубочайшие извинения но наши программисты не смогли написать алгоритм считывания номерка кабинета, возможно есть у кого нить какие то идеи или наработки?" - подключимся, поможем, а как не помочь? А лезть в чужой карман и при этом состряпать новое правило - это не хорошо для бизнеса, клиенты не оценят (напомню, технически в новости никто не объяснил в чём реально проблема и как её решит тот каждый один бакс взятый из нашего кармана - улучшится софт? железо? или это просто жадность заиграла). А завтра в магазине уборщица захочет 1 грн за то что она после меня протрёт пол

Последнее редактирование: 27 Июль 2018
    Tanya_777 и MarUSA нравится это.
  19. Justen
    Offline Justen Интересующийся
    Благодарности:
    0
    EbayMember, вы тикет создали? Что вам ответили?

20. Next_Level
    Offline Next_Level ШопоФанат
    Благодарности:
    80
    Владимир
    10 000 сканов = 10 000 долларов :)

VictorUA и MarUSA нравится это.
Поделиться этой страницей