Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. max_max
    Offline max_max Интересующийся
    Благодарности:
    0
    я ж не запитую, "права таможня или не права". нашо взагалі цей тон? Таке враження, що не на форум пишеш, а в чат працівників Росану.

багато продавців книжок в німеччині відправляють їх простими листами, без трекінгу. Коли ви купляєте декілька книжок в один день і вони потім одночасно заходять на склад міст, то це не про "приЙдетЬся вспомнить"...

Так, у Міст можна замовити додаткові фото замовлень, щоб виявити, де яке. Просто я не очікував, що митниця почне книжки затримувать і рандомно розкидав вартість. Тому тут взагалі не стоїть питання, хто правий. Це зрозуміло, що це моя помилка.

Зараз просто хотів би зрозуміти, як краще діяти в тій ситуації, яка є:

- або надавати підтвердження транзакцій з великою вірогідністю, що десь не вгадаю і надішлю інвойси не на ті книжки.

- або нічого не робити, хай митниця вирішує, чи відповідає це задекларованій вартості.

Можливо в когось з форуму був досвід подібний, або хтось знає, що зазвичай відбувається у другому випадку.

Последнее редактирование: 17 Март 2026 в 12:22
  2. ton
    Offline ton ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    Можно и ничего не делать и просто ждать, пока сами выставят счёт (если таки решат выставлять), но это будет дольше (те самые 2-3 недели (до конца войны)). Лучше дать хоть что-то, желательно такое, во что не стыдно поверить, это может ускорить процесс.

StrongUA нравится это.
  3. StrongUA
    Offline StrongUA ШопоБолтун
    Благодарности:
    83
    Виктор
    Смотри котик
    Тебе хотели помочь, и как вижу не только я
    У тебя не получилось....

4. GovnoKontora
    Offline GovnoKontora ШопоНовичок
    Благодарности:
    5
    Если вы ничего не делаете вам насчитают от балды , или можно вернуть посылку назад

5. cosmicgirl
    Offline cosmicgirl ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Helen
    щодо вкрадених посилок під дверима Міст в Делавері. написав мені магазин, де я замовляла, що служба доставки провела розслідування, і підтвердили, що кур'єр доставив посилку за правильною адресою, значить посилка доставлена. те, що її вкрали це мої проблеми. не хотілось, але доведеться відкривати діспут в пей палі.

заїхало море від 13.02. а море за 05.02 досі пливе. цікаво...
    2026-03-18 09:10:49 УКРАЇНА Львів 1/1 Надходження до міжнародного сортувального центру
    2026-03-02 01:41:12 США Порт-Рідінг 1/1 Відправлено з Нью-Джерсі, США
    2026-02-13 14:43:58 США Порт-Рідінг 1/1 Відправлено з Нью-Джерсі, США

Последнее редактирование: 18 Март 2026 в 10:02
    Lisenka85 нравится это.
  6. Lisenka85
    Offline Lisenka85 ШопоНафт
    Благодарности:
    43
    Настя
    А гофо і далі мовчить… по ходу вони і не думають щось відписувати та в чомусь розбиратись. Адресу в Делавер я для себе викреслила. Дууууже ризиковано як виявились

7. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    117
    море від 05 та 06 зривають джекпот і термін доставки безкоштовно подвоюється!)))

Поделиться этой страницей