Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Sonic
    Offline Sonic ШопоНафт
    Благодарности:
    33
    Игорь
    У кого море плывет? Сколько по времени?
    У меня сегодня ровно месяц как у трека появился статус Sent, пока тишина...

2. tekken
    Offline tekken ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Олег
    Если авиа 2 недели по факту до таможни, то море походу тоже дней 45 ждать точно. Раньше помню 25-30 дней море было

Sonic нравится это.
  3. Sonic
    Offline Sonic ШопоНафт
    Благодарности:
    33
    Игорь
    Выше писали, что в Мист всю электронику задерживают.
    Непонятно, что они там ищут.
    Я вон заказал доставку из США, через Easyxpress, прислали смс, что посылка на таможне, ожидает завершения проверки отделом по борьбе с контрабандой!
    Какая из США может быть контрабанда? Это же не Китай, там если бренд, то это бренд.

4. StrongUA
    Offline StrongUA ШопоФанат
    Благодарности:
    103
    Виктор
    Не Мист задерживает. Таможня задерживает. Электроника - максимально высокорисковый товар в плане занижения стоимости. Кроме того, что она вбита в АСУР, вручную таможня тоже особо внимательно смотрит.

Саму уголовную статью контрабанда подкорректировали раньше, и убрали оттуда обычные товары, осталась только админответственность..
    Потом в 2024 поняли, что погорячились, и снова вернули уголовку, но уже в виде отдельной статьи.
    Логично, что проверками соответствия декларированному стоимости занимается именно этот отдел, кому ж еще.

5. iron4576
    Offline iron4576 ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Влад
    Тоже смс прийшла від easyXpress про перевірки. Я там літак вже місяць чекаю)

6. StrongUA
    Благодарности:
    103
    Виктор
    Могли затормозить весь контейнер/паллету. А ваша посылка просто оказалась в ненужном месте в ненужное время.
    Изи мог туда напихать много чего, и приплыть. Точнее прилететь
    У них есть такая услуга типо "все за 10 % без уплаты пошлины. Олл инклюзив"? Если да, то это оно, если нет, то могли самостоятельно накидать туда пару сотен айпонов.

7. gio_mcs
    Offline gio_mcs ШопоНафт
    Благодарности:
    16
    Mike
    Це повне дно. МІСЯЦЬ вже тримають посилку доліміт електроніка. І ще навіть її не передали на визначення вартості.

Вложения:

• MEEST.
      MEEST.png
      Размер файла:
      46,5 КБ
      Просмотров:
      0
  8. StrongUA
    Благодарности:
    103
    Виктор
    Тяжелый случай
    А что в посылке?

9. n1cloc
    Offline n1cloc ШопоНовичок
    Благодарности:
    15
    Ан
    то ще не дно, за 8.01 море яке прибуло досі не отримав, при чому й досі вони пишуть про перезвантеження на новий рік

Вложения:

Последнее редактирование: 4 Март 2026
  10. gio_mcs
    Offline gio_mcs ШопоНафт
    Благодарности:
    16
    Mike
    Телефон долімітний
    --- Добавлено, 4 Март 2026 ---
    Та я теж ще не отримав і не знаю коли отримаю

11. Framen
    Offline Framen ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Михаил
    Чи э якісь оновлення щодо Вашої посилки від GOFO?

12. Lisenka85
    Offline Lisenka85 ШопоНафт
    Благодарности:
    44
    Настя
    Зі складу в Делавері вчора отримала офіційний лист про не отримання моєї посилки. Його відправила у GOFO.
    У Вас як?

Последнее редактирование: 4 Март 2026
  13. darkflesh
    Offline darkflesh ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Руслан
    С 20.02 похоже до сих пор не отправлено (нет уведомления об отправке), хотя стоит статус "отправлено"... У кого-то есть движения посылок в этот период?

14. Framen
    Offline Framen ШопоНовичок
    Благодарности:
    2
    Михаил
    В meest запит було подано 23.02, вони відповіли, що передали на склад для перевірки 26.02. На цей час досі немає відповіді. Але також було написано повідомлення в GOFO про ситуацію і вчора до магазину, який відправляв замовлення. Тож сподіваюсь, що десь має бути результат. Поділіться, якщо буде оновлення.

cosmicgirl нравится это.
  15. Lisenka85
    Offline Lisenka85 ШопоНафт
    Благодарности:
    44
    Настя
    Dear Customer,
    Thank you for your email.
    We will investigate your package and will reply within 3 business days with any new information. Please await our follow-up email.
    We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. Please contact us if you have any further questions.
    (Kind Reminder: To assist you effectively, complaints need to be submitted within 30 days of your initial inquiry. Unfortunately, the late submissions won't be reviewed. Thank you for your attention.)
    Це відповіли в GOFO. Чекаємо

cosmicgirl нравится это.
  16. gio_mcs
    Offline gio_mcs ШопоНафт
    Благодарности:
    16
    Mike
    Вітання! Оновлення щодо контейнера 3580/12. Прибуття контейнера 3580/12 до Франкфурта очікується сьогодні. Після цього він буде направлений до Львова. Орієнтовний термін прибуття до Львова — вихідні дні або, максимум, понеділок. Перепрошуємо за невелику затримку!

Відповідь від Міст 04.03.2026

darkflesh нравится это.
  17. coccinelle
    Offline coccinelle ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Лариса
    Підкажіть, будь ласка, в Делавері не можуть знайти 2 однакові посилки на мене і на чоловіка, обидві прибули в неділю вранці 22.02 з різницею в 21 хвилину. Перевізник YunExpress — це китайська логістична компанія, яка спеціалізується на транскордонній доставці для електронної комерції та часто використовує партнерські мережі (як-от Fedex, UPS або місцеві поштові служби) для «останньої милі» від складу Амазон. Одна така посилка- це частина замовлення з різними треками. Іншу частину Міст знайшов, але робіт6ник складу вписав не той номер, що мені дав продавець YT2638...., а просто якісь цифри з посилки, які йому більше сподобались. Але Міст вже прикрикріпив лист, типу до них нічого не надходило, хоча на їх же фото видно мій номер YT2638...., внесений у кабінет заздалегідь... На посилці написано Fedex над ним. І я думаю, може й менша частина десь так лежить на складі, бо робітники складу не навчились розпізнавати трек-номери, чи таки в неділю їх вкрали? З чого починати? Бачу ви якось переписуєтесь з логіст6ичними компаніями. ПІДКАЖІТЬ, ЩО РОБИТИ?

cosmicgirl нравится это.
  18. cosmicgirl
    Offline cosmicgirl ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Helen
    В мене така ж ситуація. Я робила два замовлення з Кореї. коли посилки прибули в США YunExpress передав їх на GOFO express, і до дверей доставляв кур'єр Gofo. скоріш за все мої посилки були разом з Вашими. вони також були залишені вранці 22.02, і на склад так і не потрапили. склад Міст не працює у неділю. думаю, що всі посилки були вкрадені. я отримала лист від Міст про неотримання посилок і написала скаргу в Gofo та в магазин, де я замовляла. буду чекати їх відповіді.

на сторінці 1319 я писала про це і прикрепила фото посилок. можливо той самий кур'єр доставив і Ваші посилки.

Последнее редактирование: 6 Март 2026
  19. coccinelle
    Offline coccinelle ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Лариса
    А куди саме писати тому YunExpress? І на листі Міста має бути офіційна печатка синя, бо на тому, що вони прикріпили в претензії, - чорна?
    І я платила через пейпел, можна ж і через них зробити повернення коштів за недоставлену посилку?

20. cosmicgirl
    Offline cosmicgirl ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Helen
    Я не рекомендую робити запит через пей пал, поки Ви не отримаєте відповіді від служби доставки та магазину, де Ви замовляли. пей пал це крайня міра. якщо Ви не надасте їм достатньо доказів, що Ви не змогли вирішити питання самостійно, пей пал Вам відмовить.
    так, в мене також на листі Міст чорна печатка. не думаю, що це має якусь роль. Я написала лист кур'рській службі Gofo та в службу підтримки магазину, де я замовляла, що я не отримала посилки та додала листи від Міст. чекаю на їх відповідь.

на сайті YunExpress де трекінг Вашої посилки, знайдіть Last mile tracking - це фінальний номер посилки, який Ви мали зареєструвати в кабінеті міст. за цим номером подивіться на сайті Gofo express чи трекається там Ваша посилка? якщо так, то звертатись потрібно в Gofo express, тому що саме вони доставляли посилку за адресою.

Последнее редактирование: 6 Март 2026
Поделиться этой страницей