Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Allochka
    Offline Allochka ШопоФанат
    Благодарности:
    49
    А як дізнатися де вона насправді? В додатку висить "проходить митний контроль " вже другий день. Переліміту немає, три куртки їде.

2. vlmvlmvlm
    Offline vlmvlmvlm Интересующийся
    Благодарности:
    1
    Влад
    Думаю що висить на митниці. Особисто в мене на новій пошті немає посилок, а підтримка каже що вже звернулись до митниці… IMG_7402.

Allochka нравится это.
  3. wolfield
    Offline wolfield ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    В мене долімітна посилка на митниці з 2025-11-08. Одразу завантажив всі документи.
    Сьогодні дзвонив в Росан - сказали що вони документи розглянули і надали запит на випуск посилки на митницю, на що поки не отримали відповідь. Я запитав скільки це буде тривати - відповіли що може ще місяць і більше нічого не знають. Отака дикуха дика. Завтра буде місяць як посилка прибула на склад в Делавері...

4. vladie
    Offline vladie ШопоФанат
    Благодарности:
    91
    Влад
    я когда то ждал с долимитной посылкой два с половиной месяца (с момента прихода ее в Украину), так что это еще ничего. вот как раз одна тяжелая долимитная посылка 10 дней назад зашла в Украину - только что блямкнуло что она проходит оформление на таможне (тоесть ее будут осматривать). посмотрим сколько времени займет.

5. wolfield
    Благодарности:
    0
    Якийсь трешняк повний, В 2024-му 4 посилки оглянули/оформили/випустили за 2 тижні, а в 2022-му долімітні взагалі могли пролетіти без затримання. А ця дикуха відбиває будь яке бажання користуватись Містом. Товариш через НП Шопінг за цей час що моя маринується вже отримав 2 долімітні з електронікою. Що це? Нова Пошта адекватніше працює, чи Київська митниця?

6. vladie
    Offline vladie ШопоФанат
    Благодарности:
    91
    Влад
    да мист тут ни при чем - это росан
    у других форвардеров всё точно также
    в последнее время задерживают очень мало
    в 2024 у меня каждая вторая посылка мариновалась по месяцу на таможне
    сейчас только одну из 40 задержали

7. wolfield
    Благодарности:
    0
    Так Росан це і є Міст.

8. vladie
    Offline vladie ШопоФанат
    Благодарности:
    91
    Влад
    не
    это отдельная контора

9. wolfield
    Благодарности:
    0
    У Росана e-mail head_office@meest.com ЛОЛ а в описі сказано "Росан - базова структура Корпорації «МІСТ» в Україні"

10. Nonik
    Offline Nonik Интересующийся
    Благодарности:
    1
    Oleg
    Чекаю AM5075 від 23.10. У відстеженні інформація відсутня

11. OstJoker
    Offline OstJoker ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Кончений Міст. Отримав консолідовану з двох посилку зім"яту гармошкою (враження що картонну коробку переїхали вантажівкою), вміст пошкоджений (комп"ютерні мережеві карти, відірвані дрібні деталі, плати, подряпини, не працюють). 2900 грн. збиток.
    1. meest.us - "ми доставили цілою, посилку перевіряв митний брокер, якби пошкодили, склали б акт. бла бла бла...Звертайтеся в Міст Пошта.
    2. Міст Пошта - "коробка була з тонкого картону (брехня), погано запаковано (брехня), без відстані від стінок коробки...бла бла бла. витримка з якихось стандартів як там пакувати треба. Ми не винуваті, звертайтеся до meest.us, вони винуваті що не так запакували.
    І так по кругу, футболять і звертають вину один на одного поки я їм передаю слова один одного, зараз вже просто тупо ігнорять. Посилка при цьому застрахована на 60 баксів але їх вони тоже не хочуть компенсувати бо типу "не їх вина". Гроші платив meest.us, посилку доставила Міст Пошта. Винуватих "нема".
    Хтось був в подібній ситуації, як можна якщо не повернути кошти, то хоч написати кудись скаргу?
    Замовляю сотні посилок у рік, порадьте адекватного перевізника з невисокими цінами, може хтось знає альтернативу.

12. Nonik
    Offline Nonik Интересующийся
    Благодарности:
    1
    Oleg
    Років 7-8 тому було кілька випадків. Тоді у Міста якийсь період був, через одну-дві посилки коробки биті доставлялись. Навіть пробував замовляти додаткове пакування. Але вони просто коробки таким чином продавали - пакування, як такого не було)) Навіть страхував - не допомогло. Правда тоді я замовляв завжди кур'єром і тричі оформляв акти невідповідності. Міст завжди визнавав пошкодження але компенсовував кошти у вигляді кредиту у особистому кабінеті на наступні послуги, відповідно до задекларованої вартості пошкодженого.

13. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    115
    ну якщо так, то у відсотковому виразі все не так і погано.

14. Руслан_333
    Offline Руслан_333 ШопоНафт
    Благодарности:
    31
    Руслан
    та пишіть їм в усі соцмережі. родичів друзів підключіть. бо у мене був схожий випадок, коли я ще на зорі своєї кар'єри з ними працював. Зразу включились. Я пам'ятаю навіть менеджер зв'язувався і тонко натякав, щоб я переписва відгук:lol:

15. OstJoker
    Offline OstJoker ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    "ну якщо так, то у відсотковому виразі все не так і погано."
    Я біля десяти років був клієнтом Міст, привіз більше тисячі відправлень. Я підприємець і багато різного купую за кордоном.
    Міст останнім часом спаскудився сильно, я не знаю з чим це пов"язано. Я раніше закривав очі на велику купу інших проблем, коли в них закриваються партнерські відділення і вони 10 посилок автоматично перенаправляють на інше відділення до якого мені складно добиратися, без дзвінків, без вибачень і погоджень зі мною, без нічого. Було що кур"єр мені пропонував замість доставки до дверей, пройтися пішки і забрати 12кг посилку самому і принести її додому в руках, бо у нього щось там не виходить доставити. Хоча в мене не було транспорту, тому я і кур"єра замовляв. Були ще пошкодження до цього, коли я просто не звертався. Зараз це остання крапля, коли Міст ЮС і Міст Пошта тупо перекидають відповідальність один на одного, ніхто не відмовляється що факт пошкодження є але і компенсувати не збираються нічого.

"на зорі своєї кар'єри з ними працював" - зараз з ким працюєте є якісь нормальні альтернативи по ціні\якість, може спробую іншого посередника.

16. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    115
    З усіма переліченими вами проблемами я встиг зіткнутися ще до війни. Зараз як косячать більш менш влаштовує, окрім повільного здорожчання послуг. Ціна за кг з Німеччини зросла майже втричі за час війни. Зараз доставляти 30кг посилку вигідніше морем через океан, ніж привезти фурою з Німеччини, хоча те що припливе морем так само доїде потім фурой через всю європу. І не знаю куда від них втекти

17. Feliks72
    Offline Feliks72 ШопоБолтун
    Благодарности:
    38
    Роман
    А я не вказував видалити поштову упаковк, мені просто з космосу нарахували об'ємну вагу і доставку за неї. Ну приїде, подивлюсь.

18. berrieddelight
    Offline berrieddelight Интересующийся
    Благодарности:
    0
    Міша
    Добрий вечір , підскажіть : купляв товар на ebay , статус посилки на сайті USPS: Delivered to Agent, Picked up at USPS , в кабінеті meest сповіщення про доставку не було . Що значить даний статус? В ebay позначено як доставлено і дані я перевірив

19. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    115
    почекати 5 днів, потім радіти, що її закинули комусь іншому в кабінет

20. berrieddelight
    Offline berrieddelight Интересующийся
    Благодарности:
    0
    Міша
    а якщо без рофлів , то просто почекати?

Поделиться этой страницей