Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. SvitTel
    Offline SvitTel ШопоБолтун
    Благодарности:
    79
    Рома
    "вы не конкурент", допустим. Но есть же много других фирм, "оптовиков, с магазинами и гарантией!" Цена все равно ограничена средней маржой по рынку, гении с олха на нее не влияют, как только покупают с 100% маржой - накидываются конкуренты.

Посмотри на стиральные машины, кондиционеры, и проч технику - "гениев с олх" в такой теме нет, мистом/НП это не возят. А цены почему-то без 200% прибыли, конкуренция жесточайшая, за доли процента - зайди на хотлайн, вбей модель например микроволновки которая есть в США.

2. Garf1eld
    Offline Garf1eld ШопоНафт
    Благодарности:
    22
    Прийшла на мило новина від міста, чого тормознуло море:

У зв'язку з новими вимогами митних органів Європи є певна затримка з оформленням морських контейнерів у портах. Також це пов’язано з відсутністю програмного забезпечення для роботи брокерів, що призводить до довшого оформлення та, відповідно, до великих черг у портах.

Ми активно співпрацюємо з митними органами і портами для прискорення процесу оформлення та оперативно реагуємо на будь-які зміни.

Наша компанія вживає всіх необхідних заходів для того, щоб ваші посилки з США були доставлені в зазначені терміни.

Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації.

3. Dmytro27
    Offline Dmytro27 ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    а в чому проблема відправити з України на ваш американський склад Міст (вашу адресу Міст), попросити у Logitech лейбл для повернення посилки (Федекс, ЮПС), і оформити повернення товару через кабінет Міст, надавши їм цей лебл?

4. SvitTel
    Offline SvitTel ШопоБолтун
    Благодарности:
    79
    Рома
    давно пора через Одесу возить...

5. belinkov1
    Offline belinkov1 ШопоНафт
    Благодарности:
    31
    Юрий
    море за 29.01 зайшло.

6. Garf1eld
    Благодарности:
    22
    За 27.01 теж, але за 21, 24 поки що нема.

7. Pokrasov
    Offline Pokrasov ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    Дмитрий
    Вітаю. Підскажіть, будь ласка, з приводу статусів відправлення.

Довгий час користуюсь Meest America, але раніше усі відправлення були виключно в рамках ліміту до 150 євро. Зараз зробив замовлення понад лімітом (вперше), всю інфу вказав з самого початку як є, копійка в копійку, підтверджуючі файли прикріпив. Далі статус змінився з "Прийнято хаб Україна", на "Проходить митний контроль", після чого наступний статус змінився на "Затримано митницею".
    Це стандартна процедура? Чи потрібно вже кудись дзвонити?

8. Garf1eld
    Благодарности:
    22
    Стандартна, очікуйте десь біля тижня на нарахування мита.

Pokrasov нравится это.
  9. Pokrasov
    Offline Pokrasov ШопоНовичок
    Благодарности:
    3
    Дмитрий
    Дякую за відповідь. Ще одне запитання, яке виходить з Вашої відповіді. Якщо за цей час на митницю приїде ще одна замовлена мною посилка, теж понад лімітом (а вона точно приїде, бо вже тривалий час в дорозі), я правильно розумію, що об'єднувати в одну їх не будуть?

10. Garf1eld
    Благодарности:
    22
    Ні, не об'єднають. Об'єднати можуть те, що заходить в один день, але міст зазвичай робить так, щоб цих випадків не було, і затримує іншу посилку на наступну відправку.

Pokrasov нравится это.
  11. MobileLord
    Offline MobileLord ШопоФанат
    Благодарности:
    21
    Vlad
    Вопрос немного не по теме, кто-то платит через paypal? У меня он автоматически стал с ибей списывать без возможности выбора карты и способа конвертации как было раньше, в итоге у меня списало с комиссией около 5% за конвертацию. Поддержка ничего вразумительного сказать не может, кроме того что у вас валюта гривна стояла, так она всегда там у меня, я просто выбирал при оплате каждый раз - конвертация через банк. Посему 2 вопроса:
    1.Можно ли как-то принудительно для карты задать - конвертация по курсу банка?
    2.Можно ли отменить автоматическое списание после после оплаты товара на ибей с возможность выбора карты и конвертации как раньше?
    Если никак не решить эти вопросы я думаю буду закрывать там аккаунт, я не хочу платить каждый раз за конвертацию. То что предлагает поддержка, каждый раз менять валюту карты - это бред, я сменю на доллар, а потом надо будет оплатить в евро и опять конвертация. Да и не совсем понимаю зачем нужен paypal сейчас, через карту платится нормально, угораздило меня через него заплатить.

12. Leon0629
    Offline Leon0629 ШопоНафт
    Благодарности:
    21
    Leonid
    - Кмк, автоматически списывает с конвертиацией, если платишь через установленное приложение еBay, при оплате с веб-страницы такого не происходит, и есть возможность выбрать варианты оплаты (карту, валюту и т.д.).
    Насколько я понял, платежная система сканирует все заведенные Вами в paypal карты (начинает с карты, определенной Вами как основная) на предмет наличия на них денежных средств, и платеж происходит без вашего участия. Я лично решил эту проблему таким образом: завел в paypal виртуальные карты для платежей в интернете, установив на каждой карте определенную валюту и по мере необходимости пополняю ту или иную карту именно той валютой, в какой планирую совершать платеж.

MobileLord нравится это.
  13. MobileLord
    Благодарности:
    21
    Vlad
    Ясно, значит легче не иметь дел теперь с paypal, буду платить картой. Они видимо спецом так все настроили чтобы зарабатывать на конвертации, на реддите у людей те же проблемы читал.

14. Dmytro27
    Благодарности:
    3
    В мобільному додатку PayPal (може і на сайті у них, але не перевіряв) є гаманець (Wallet). Там всі ваші додані картки. Заходите в кожну гривневу і вибираєте Currency - USD. Таким чином запит до банку приходить вже у доларах і ви просто купуєте ці долари по курсу вашого банку, без додаткових комісій.

Garf1eld нравится это.
  15. MobileLord
    Благодарности:
    21
    Vlad
    А якщо оплата буде в євро, злотих, юанях?

16. Dmytro27
    Благодарности:
    3
    Доступними є EUR, PLN, UAH, USD. Принаймні мені так пропонується вибрати.

17. MobileLord
    Благодарности:
    21
    Vlad
    Якщо я оберу USD, та буду платити на німецькому ebay в EUR чи буде конвертація за курсом Paypal?

18. Angeltee
    Offline Angeltee ШопоНовичок
    Благодарности:
    5
    Нина
    Доброго дня! Море за 22.01 та 24.01 є хто вже отримав? В підтримці пишуть очікуйте, хочу зрозуміти, чи контейнери вже почали відпускати за ці дати. За 5.02 вже їде до мене. А січневі посилки досі в дорозі

19. Garf1eld
    Благодарности:
    22
    В середу присилали лист, очікувати аж під кінець наступного тижня:

Ми отримали фактичні терміни прибуття контейнерів в Україну. Очікується, що вони надійдуть у другій половині наступного тижня.

Нам щиро шкода за дану ситуацію, нагадаємо, що форс-мажор спричинений незапланованими змінами в умовах декларування транзитного вантажу в Європі.

Angeltee нравится это.
  20. serhii435
    Offline serhii435 ШопоНафт
    Благодарности:
    2
    Сергей
    За 15.01.2025 ще немає

Поделиться этой страницей