Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. rkirienko
    Offline rkirienko ШопоНовичок
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    Всім привіт! Поділюся досвідом який я отримав цього разу, можливо комусь пригодиться. Ітак епопея з повернення неробочого ноутбука закінчилася, мені вдалося через 4 місяці повернути його назад в США і отримати назад свої гроші, хоча продавець eBay цього не бажав і навіть спочатку історії мене банив аж до поки я не звернувся в PayPal. Продавець без негативних відгуків з тисячами продаж, як він мені потім напише ми зрозуміли що це форвардінгова адреса і не хотіли вам слати взагалі, але потім подивились ваші позитивні відгуки і вирішили відправити. Короче ноут був повністю залитий кофе, вони не могли цього не знати, я вважаю вони зробили це навмисно, бо вирішили що не зможу повернути. Складність полягала в тому що відправити потрібно було на юридичну адресу в США яку мені надав PayPal, ніхто окрім Укрпошти виявилось у нас в Україні це не робить, на диво повернення в штат Каліфорнія зайняло всього 2 тижні! Це фантастика в нинішніх умовах я вважаю. Але відмічу що повернути всеж таки можна через Міст, якщо відправити спочатку на свою адресу в Нью Джерзі, а потім вони перешлють тобі куда потрібно по США, тільки от щоб дізнатись це мені прийшлось наслухаться такой дічі, одного разу в підтримці мені навіть сказали що вони не повертають ноутбуки назад бо там є аккумулятор, а їх заборонено пересилати літаком;D. Історія має щасливий кінець на щастя, але сплачене мито мені ж звісно ніхто не повернув, купляв я через нову пошту, сума по документам була менше 150 дол. але мене все одно змусили заплатити мито, бо посилку тримали кільки тижнів і терпіти це було неможливо. Заплатіть казала мені митний експерт, бо він же на вид як новий, а по факту клавіші були стерті, екран облізлий, та ще як виявилось пізніше залитий)))) Ось так нова пошта відстоює інтереси своїх клієнтів. І така ж сама, а то й гірше фігня на Росані, коли від ноута просто прийшлось відмовитись на таможні бо рахували пеню за старий ноут по цінам на офіційному сайту Єпл. Що я хочу сказати, люди не купуйте дорогих товарів, сбережіть собі нерви і здоров'я воно того не варте щоб мати справу з бандами на митниці, купляйте щось дешеве щоб не жалко було його втратити. Ви не уявляєте через що я пройшов, краще підсобирать і купить тут, хай ці геї на таможні сосуть х.
    Дякую!

Последнее редактирование: 29 Январь 2024
    bestrafer, порохобот, sato и 8 другим нравится это.
  2. Postman
    Offline Postman ШопоНафт
    Благодарности:
    1
    Печкин
    Да так и есть) только они вот и доят таких как мы мелких... А загляните на олх особенно я знаком с нишей телефонов так как стоял выбор где купить олх или ибей. И что я обнаружил браво патриоты основном западная Украина что не объявление Ровно, тягают их ящиками, из США да! Сам продавец рассказал... И всё быстро без проблем никакой декларации... Открытое окошко)

3. Roman Fedora
    Offline Roman Fedora ШопоБолтун
    Благодарности:
    75
    Roman
  4. © ALL RIGHTS
    Offline © ALL RIGHTS ШопоНафт
    Благодарности:
    82
    А ті, що з Простоквашино все вишукють 10% митної очистки. То так, для себе на одну-дві штуки - не на ящик...

5. Jota
    Offline Jota ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Доброго времени суток. Столкнулся с проблемой заказа ноутбука из США на ибей в Украину, может кто-нибудь поможет/подскажет, буду очень благодарен. (На ибей покупал пару раз).

Подробнее: Включаю впн США. Указываю адрес склада Мист в США (3601 Old Capitol Trail Delaware) на моём старом аккаунте ибей. Произвожу оплату, оплата снимается, и сразу же ибей пишет об ошибке, попробуйте изменить данные, что то на подобии этого. Деньги через минуту возвращаются обратно на карту грн приватбанка. Я пробовал 3 способа оплаты: напрямую с карты, paypal, gpay. Результат тот же. Магазин очень популярный 2+ млн продаж. Цена ноутба около 850 USD, новый. Мои предположения: адрес склада мист Делавейр просто находится в черном списке этого продавца. В гугле забив этот адрес, видно, как многие продавцы ибей жалуются, что на него часто заказывают мошенники которые делают рефаунды и прочее. Поэтому, я так понимаю, мой продавец тоже добавил его в черный список. Сегодня я попробовал пейпалом оплатить на адрес Dnipro LLC на склад Делавейр- тоже самое- заказ отменился, пришел возврат. И что делать в такой ситуации? Как у этого продавца сделать успешный заказ без отмены?

(П.С. попробовал этот ноут заказать на Волмарт у этого же продавца (на 20 USD дешевле) на эти же адреса- тот же результат)

Последнее редактирование: 29 Январь 2024
  6. rkirienko
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    супермаркети бестбай і волмарт не шлють на форвардінгові адреси

7. Alkar
    Offline Alkar ШопоНавигатор
    Благодарности:
    360
    Pol

Тогда только выкуп ищите.

8. Jota
    Offline Jota ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Если делать через выкуп, тогда смысл покупки на ибей пропадает, невыгодно очень
    --- Добавлено, 29 Январь 2024 ---
    Та я вже це зрозумів, почитав, що пишуть в інтернеті про цей волмарт. Але мене більше цікавить саме ібей, і як купити саме у того продавця на ібей

9. Николаевич
    Offline Николаевич ШопоНавигатор
    Благодарности:
    355
    Александр
    с малым вашим рейтингом , мало шансов. Продавцы на форвардінгові адреса стараються не отправлять, но смотрят на покупателя и его рейтинг. а впн здесь зачем? или вы основным адресом указали не Украину?

10. Jota
    Offline Jota ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Основной адрес я установил США мист. А впн США использовал по двум причинам: что была видимость что заказываю из США, второе я сам с Донецкой области, и у нас с 22 года перестало заходить на ибей с домашнего интернета, с мобильного заходит, поэтому впн использовал.

Тогда я не совсем понимаю как тут впринципе на форуме люди заказывают дорогую электронику из США, если популярные продавцы ибей отменяют заказы на посредников, а куда тогда заказывать? Или нужно перелопатить всех посредников, и найти того нонейм посредника (практически без отзывов) на которого не отменяет?

11. Николаевич
    Offline Николаевич ШопоНавигатор
    Благодарности:
    355
    Александр
    поставьте правильный адрес домашний и явно не сша))) и все получиться я думаю. оплачиваете ведь с украинского банка. а на эбэй адрес доставки форварда

12. rkirienko
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    Що значить продавця на ібей? Продавцем на ібей може бути той же бестбай https://www.ebay.com/str/officialbestbuy або будь який інший крупний магазин, вони торгують прямо з ібей, можливо ви попали на одно з таких, ви ж не пишите де ви купляєтє, ви не назвали нам назву продавця, на ібей це поняття розтяжиме. Я за 14 років користування ібеєм знайшов тільки двох продавців які не продають на форвардінгові адреси бестбай і волмарт, купіть ноут у інших це не проблема ВЗАГАЛІ. Проблема в іншому, якщо ноут новий то ціна разом з митом і доставкою буде така сама як в Україні, візьміть порахуйте. І без всяких ризіків що його вкрадуть по дорозі. Знайте, якщо ноут вкрали при доставкі по территорії США вам ніхто нічого не компенсує, єдиний шанс пей пал.

13. Kmntn
    Offline Kmntn ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Ihor

Якщо коротко. Посередник дьорнув ваш товар а ви через палку рефнули прода. Ну теж варіант)
    По ходу, єдиний на жаль. Але останнім часом чув якщо більше двох разів на рік рефати палку то аккаунт одразу залітає на холд (баниться за зловживання). У мене таке було рік тому, всі карти перевипускав після того.

14. Kmntn
    Offline Kmntn ШопоНовичок
    Благодарности:
    4
    Ihor
    До чого тут патріотизм, перепрошую? Ви б і самі не проти були б ящиками ганяти, але але...
    Працюйте, може скоро зрозумієте де брати, як везти, як продати. Ну або нийте і звинувачуйте "патріотів" далі.
    Якщо думаєте що на телефонах багато недоотримує бюджет то ви прото не знаєте як йдуть справи з "темками" по пдв, паливу, депозитними сертифікатами, тендерами. От там реальні "патріоти", а тут так, пісочниця.

15. Jota
    Offline Jota ШопоНовичок
    Благодарности:
    0
    Николаевич, Николаевич,
    Продавець Antonline. Я вже все прорахував, з митом і доставкою і страховкою на повну ціну у курьєрській службі все одно буде дешевше ніж в Україні на самому дешевшому оголошенні ноутбука. При чому у других продавців на ібей вже йде вища ціна і не вигідно брати порівняно з Україною. Я тут знайшов ще офіційний сайт магазин Antonline, може прямо з нього ще спробую замовити

16. gio_mcs
    Offline gio_mcs ШопоНовичок
    Благодарности:
    10
    Mike
    Чесно не знаю чи форвард прикарманив мій товар чи прод скамер. Швидше за все друге. Форвард від мого імені писав на USPS щоб дали proof delivery але у USPS дають тільки відправнику. В мене із Paypal вперше така ситуація тому не знаю. Як будете мати мати результат повідомте цікавий ваш досвід.

17. rkirienko
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    Це великий магазин по типу бестбая, такі піклуються про свою безпеку, на їх сайт з українського IP навіть зайти не можливо, я впевнений що вас банять не за адресу, у вас оплата з українського банку, в цьому вся проблема!
    ПС. Не може такого бути щоб у нас новий товар був дорожче, перевірте hotline

18. rkirienko
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    У мене таке було 3 роки назад, на 300 доларів беріть лист від Міста що вони не отримували ноутбук і відкривайте справу на PayPal

Kmntn нравится это.
  19. damber
    Offline damber ШопоНовичок
    Благодарности:
    1
    Олександр
    Вітаю. Можна поподробніше, тоже по ходу телефон пропав, вже тиждень на складі не зявляється.

20. rkirienko
    Благодарности:
    13
    Ruslan
    Пишете притензію в особистому кабінеті Місту хай дають офіційну відповідь по вашому трекномеру, чому не з'являється в кабінеті якщо на сайті перевізника посилка їм доставлена. Вони вам дадуть свій лист на фірмовому бланку, ви йдете з ним на пей пал і відкриваєте справу по цій сумі. Пишите щось тіпу моя поштова компанія не отримала відправлений товар у себе на складі, офіційний лист надаю.

Поделиться этой страницей