Давайте ділитися досвідом покупки лляного одягу Де купувати, як обирати, на що звертати увагу. Розкажу про свій досвід. Мій чоловік носить лляні сорочки літом. Зараз практично повністю перейшов на льон. Але з кожним роком все важче стає знайти гарний матеріал. tommy hilfiger 100% льон уже практично не застати. А ще щоб на короткий рукав і колір більш-менш прийнятний і, саме головне, не слім фіт. Минулого року були лиш оранжеві і темно сині, ще й суміш з бавовною. Позаминулого і поза-позаминулого те саме. Сорочки ж 4-5 річної давності дуже хороші, м'які, приємні, ще й 100%, кольори теж вдавалося купувати лляні, а не яскраві. Я кожного року медитую на TH в надії "а раптом стане як колись" Олд тішив ціною і 100% теж не довго. До того ж з кожним роком зі збільшенням кількості бавовни збільшується ще й їх колючість. Зате є більше варіантів стандартного крою. Геп поки не приглянули з чоловічих варіантів. У будь-якому випадку минулорічний льон жіночих футболок з олд і геп на мій погляд жорсткуватий. Минулорічне оновлення лляних сорочок було з Guess. 100% льон, приємні на дотик, гарна фурнітура (металічна, але добротна, я боялася що перейде колір на світлу тканину при праннях, але цього не трапилося). Щоправда вибору кольорів практично не було. Точніше їх було всього 2 Цього року ще не дивилася, а варто б уже почати. Порекомендуйте ваші улюблені марки.