Зайшов на форум і хай йому грець, отолярво ніяк не роздуплюся що змінилося, давно не відгепцював в інтернеті, а тут знову хочу купувати, солонки, білизну тіткам нашим, вони вже на голові сидять, як квочки общипані, що покінчалося все кружальця спіднє, то мабуть знову буду з вами. А що сталося з моїм улюбленим сайтем Джилі Хікс?, там такі трулі та цицконадівачі, я вам кажу, донині тягають, якість на висоті, але не можу зайти ніяк
Все, Васильку, зачинили отой срамотний магазин. Чи то спіднє було? Якісь діряві ганчірки Треба вам до нас на Барабашова приїхать, от там спіднє можна знайти, гарне таке спіднє, що коліна закриває!
от вже бридотна білявка, ну яке по коліна - то в мене по коліно дещо, а білизна повинна ледь ледь прикривати оголені дівочі місця
Ну хто вас навчив того сорому, га? Нібито дорослий, кремезний та розумний чолов'яга, а такі дурниці каже. Білизна повинна ховати увесь цей сором та розпусту! Ви тіки спробуйте подарувати своїй жіночці спіднє з нашого Барабашова, ви одразу відчуєте: 1) спокій за вірність дружини 2) впевненність за її здоров'я 3) неабияку економію (хоча зовсім незрозуміло, чому спіднє по коліна дешевше, ніж ці ваші малесенькі ганчірки )! Прислухайтесь, Василю, і нехай вам щастить!
Всі чекали на тебе, Васильку Коли ж ти нарешті: Ми так тобі раді Ну що, приїдешь до нас? Дзвонити моїм ділєрам спіднього чи ні? Всіх твоїх шалених білявок та божевільних брюнеток задовольнимо, обіцяю!
Оля - а де тепер магазирн Джилі? Мені потрібні трулі з нього для курок місцевих, задовбали вже...де ви зараз таритесь подібним?
Я, правда, не Оля, але можу теж відповісти: Джилька на Холлі переїхала https://www.hollisterco.com/webapp/...ogId=10201&langId=-1&search-field=gilly+hicks
ну та шо, я зиркнув скільки воно в продавалках - тож ппц, я он собі купував труселя Кей, звичайні, у полоску, зараз вони на мені, але нема під рукою чим зафоткать, так от - 240грн...то що казати, зовсім вже