Я придбала для кухні посуд в мейсіс, вийшли по 7-8 доларів за кожну таку маленьку таку велику і сковорідку Це найкраща моя покупка цієї ЧП Чоловік ще трохи техніки прикупив А про ВС, постійно згадую їх тихенько, не знаю який мудрець переробив у них кріплення лямок, але практично щоразу як одягаюся ті лямки злітають з кріплень і луплять по обличчю, якщо не встигнути вивернутися залишається слід, я вже боюся тих бюстів
А. А я ще хотіла сапожки на Корс, а на них так і не впала ціна( Можливо ще буде якась знижка... Ось ці https://www.michaelkors.com/bromley-nappa-leather-boot/_/R-US_40F9BOFBEL?color=0001
І ще згадала, взяла шерстяних светриків собі і чоловікові на https://factory.jcrew.com/ Мені дуже подобається їх якість, розмірність — повнорозмірні. Зараз ціна з 60% знижкою.
christinaa, то нормальна ціна для таких кастрюль, але ще накладеться ціна за вагу, чи вони не занадто важкі?..
Минулого року купувала сорочки у них, дуже хороша якість А для каструль цього типу ціна вийшла доволі низька (крім сковорідки, на неї сама менша знижка вийшла, але я дуже хотіла таку сковорідку, то й взяла за компанію). Мені взагалі-то треба було чавунний посуд, але я слабачка, не справляюся з ним, тому шукала альтернативу. А почитати зараз інтернет, що можна, що ні, у всьому якийсь негатив знаходять. Про тефлон всі знають, а я тепер знаю про емаль, про інші типи покриття і у всьому щось не те.. Одним словом, ці видалися мені найбільш безпечними за свою ціну і я точно з ними справлюся, а ще сподобалося, що можна ставити в духовку, мити у посудомийці. А сковорідку й далі продовжуватиму шукати.
Меня совсем что-то черная пятница не интересует. В первые годы интересно. Теперь так, ну может кто что покажет, то да. Сама даже не смотрю.
Американки их любят) Попробую) Вообще, еще брала на пробу бюстик ГЭП, качество как у люксовых моделей ВС, очень-очень!!! Ок) В любом случае, думаю, даже с весом будет нормальная цена, принимая во внимание качество) Я прошлась по магазинам в выборах небольшого чемоданчика, то офигевала от цен на ноунейм((( Взяла Кеннет Коул, отпишусь по приезду) Ещё интересует очень Клиник: у них ещё будут скидки? Или сейчас брать с подарками Просто и цена если много всего грести не совсем запланированная, но вот @MarUSA своим отзывом на тональный раздразнила, начала смотреть и себе... Присмотрела из even better make up, накидала в корзину ( включая чемоданчик) и теперь думаю, не будет ли это все, кроме тональника просто валяться
N-A-T-A-L-K-A, Наташа, стосовно «Клінік» я приловчилась купувати його на Лету.юа коли купон -40% — беру умивачки-витирачки і по моім спостереженням виходить ціна найвигідніша. А оті подаруночки таки да, можуть бути попросту не потрібні (я вже на такі заманухи не ведусь) --- Добавлено, 28 Ноябрь 2018 --- christinaa, стосовно чугунного посуду — придивіться до TriTitan замість чугуну — у мене дві кастрюлі (велика й мала) і сковорідка на 28‘‘ — ну, дуже подобається, єдине що не врахувала при купівці такий момент, як на ручках резинові накладки і відповідно не можна ставити в духовку, але, як для мене то дрібниця)
Наташа, ось якраз перед Миколаєм/Новим Рокок обов‘язково має бути, почекайте! І на Клінік буде -40% — це 102%. Потім Валентина, 8Березня. А ще є така фішка на Лету.юа що дають -30% імениннику, а ніхто ж не звіря з паспортом коли днюха) Мені коли щось приспічить я реєструю новий акк на найближчу дату дня народження і потім в корзині ціна враховується зі знижкою.
частенько бывает, и перед НГ обязательно будет, вроде -50% дают. По поводу косметики, то я обычно на лету или мейкапе и покупаю, у нас дешевле выходит (кроме уходовой моей любимой Эсти Лаудер, с оф.сайта прилично дешевле). Мне просто нужно было на чём-то мейсис поупражнять и желательно с фри шипом, вот и вспомнила хотелку. Честно говоря, на официальном сайте она бы мне на 15% дешевле обошлась, чем на мейсис. я в посудку из Америки больше не играю когда-то на Sierra за $7 купила набор тарелок. 3кг тарЭлочки весили
не все, едди бауэр висит, олд неви пару вещей из большого заказа отправили, остальное ещё нет. форевер правда на складе уже