miloviza, такое впечатление что их где-то у нас делают под видом немецких. В Германии их нет, зато у нас завались. Или делает в Германии, какой-то наш бизнесмен специально для украинского рынка
demetra, а у меня тоже такое подозрение. Но вкусные надо сказать умеют делать... Дело в том, что мне гугл напрочь не помог...
N-A-T-A-L-K-A, брала мужское на спортдиректе. Толи там подделки, толи качество дерьмо. Размер обычный...
У меня есть платье такого силуэта как было выше, размер 2, обычно xs себе беру и мне оно немного великовато
Девочки, подскажите, не подделка, расческа Tangle Teezer, смущает сама голограмма, надпись. Хотела купить на Ебее, нашла модель здесь в Украине так же, как и на Ебее, даже немного дешевле,как убрать название сайта с картинки, не знаю. (да простят меня модераторы). Хочу дочке на ее длинные до попы волосы купить расческу, нашла модель вроде подходящую, начитавшись отзывов. И на Ебее голограмма совсем другая производителя. Не хотелось бы купить подделку здесь. И чем модель расчески Salon Elite Detangling Hairbrush отличается от Tangle Teezer Thick & Curly
miloviza, написано на німецькому У них є такий хороший магазин “Penni”, при нагоді потрібно глянути — я вперше бачу такі. Хоча вафельки полюбляємо і скажу що Італія, Австрія, Німеччина там який продукт не візьми буде все смачне — немає такого, як у нас, типу, якщо дешево то лайно суцільне — їх дешевий продукт це достатньо хороша якість. У Італії є такий марке “IperCoop” — великий за розміром, і, якщо менша площа — “Coop”, там є продукти вироблені чисто для цього маркету з позначкою на упаковці «Соор» — я спочатку обходила стороною, ставилась скептично, бо пам‘ятала з АТБ «Своя лінія», а потім одна дівчина розповіла що тільки і бере цей продукт з позначкою, мов якість класна. Ну і я потім вирішила спробувати — була в культорному шоці! Якість реально вражає, а ціни дешевші в порівнянні з фірмовим продуктом. Привезла мамі лапшу на яйцях, то та тепер тільки її і просить, каже, після такої якості казалось би звичайної лапші не може істи наші(бо здається що то не лапша з тіста а хз з чого) А «Баріллу» що купувала завжди, взагалі «заплювала») --- Добавлено, 18 Апрель 2019 --- Я би сказала, що на Спортдірект, якби не підробка, а ліцензія — також купувала речі і якість фуфло. Ніяк не виберусь в їх реальний магазин так би мовити оцінити оком весь асортимент
Pampon, не скажу чи фейк чи оригінал — було у мене достатньо розчісок такого типу. Але я Вам породжу зі свого досвіду — купіть ось цю на Нотіно https://www.notino.ua/tangle-teezer/wet-detangling-sshitka-dlja-volossja/p-15715366/ У мене таких уже дві — першу взяла для себе(також довге волосся і плутається, потрібно щоб були довгі голочки, щоб щадяще розплутувать) коротше, розчіска бомбезна! а син з чоловіком тагнуть іі собі розчісуватись, кажуть по голові кльово ведуть голочки і ім подобаєтьсь, то я купила і ім
Еще Tangle Teezer есть на Asos https://www.asos.com/search/?q=tangle+teezer, там еще и бесплатная прямая доставка в Украину от 20£ , сейчас 15% скидки на все по коду FIFTEEN А на какие ОГ-ОТ-ОБ берёте? Я сейчас пыталась замеры найти, ничего особо, все конвертируют в наши размеры((( я в них ничего не понимаю((( И цена в одно шокировала Девочки, хотя! Я с платьем наконец-то определилась ( даже несколько нравятся), а с размером вообще((( что-то так туго поиски идут(((
Как думаете, на ОГ 94, ОТ - 70и ОБ- 94 взять 6 или 4 размер? Не хочу, чтобы в облип было, но чтобы и болталось тоже не хо
Це як колись спілкуємось з подругою в барі біля стійки, кажу (мова йде про час) лягла біля двох, а прокинулась біля одинадцяти — хто чув, поглянули зкоса)