Соглашусь, они очень удобные. Честно говоря, я изначально не очень понимала за что такие деньги Но теперь не представляю, как можно без них
Ну и я напишу про наушники. Заказчице привозила подделку, за $15. Прислали не те, в итоге, я выбила, чтоб мне выслали, которые нужно, а эти остались у меня. Гауно! Звук как из трубы.
Дівчата, привіт)! Підкажіть, пліз, у кого є/бачив велюрові костюмчики Juicy Couture — як там справи з розмірами? Я тут переглядаю в гардеробній взуття на весну (таким чином заманюю теплу погоду, хе-хе) і згадала, що у мене є снікерси Міші Корса, такі як показувала Наташа (білі з камінчиками) і от міркую, а з чим же буду їх одягати — коротше, придумала, що тре придбати костюмчик Джусі)
Дівчата, підкажуть, пліз, рюкзаки MadPax по 60дол. нормальна ціна? Пам‘ятаю, років зо три назад (а можливо і більше) на zulily були по 24дол. в великому розмірі, а от зараз потрібно придбати, переглянула і бачу, що на Амазон найдешевше новий за неповних 60 то і міркую, чи шукати далі чи вже таких цін зараз і не має?..
тех цен уже года 2 как нет. Да и 60 считаю норм, смотря какая модель. Я наш второй за 115 покупала позапрошлым летом, а первый за $32 на Myhabit, но уже и сайта этого нет
О, ужас) Рюкзак 100 баксов) В чем прикол этих рюкзаков? Извините что не по теме. В гугле посмотрела как выглядят, но может они секрет имеют кроме "красоты"
Они имеют секрет необычности)) Я люблю вещи "не как у всех". Первый наш "бородавочник" был 1 на школу, потом начали появляться у других. Но "дракона" точно больше ни у кого нет. Ну и для путешествий они очень подходят, вместительные.
То так і є) Перший наш а-ля «дракон» — конуси-рожки різнокольорового морозива застромлені в чорну основу. Памя’ятаю, на них тільки пішла мода і цей дизайн був з нової колекції, мені чомусь припав до душі і я все літо налаштовувалась придбати до початку вересня за 125дол. але потім щось передумала і на ЧП він випав на Зулілу за 24 зкопійками, ну звичайно я купила — малий був захваті, а діти в школі не давали проходу) Та ще й виявилось що сам рюкзак досить зручний для школи — всі книжки, зошити і т.д. досить гармонішно розміщуються в середині і великий плюс, що коли дитина одягає на спину, речі не стиснуті в камінець посеред хребта. А це син просить рюкзак якийсь прикольний щоб класти речі до спортзалу, ну я спочатку думала якийсь спортивний а потім глянула ці MadPax і сподобався чисто чорний «бабл», якураз є на Амазон за 60дол. — начебто ціна і норм для такого рюкзака, але вирішила перепитати, можливо я не в курсі і є десь ще дешевше https://www.amazon.com/dp/B00JE2VRZW/?tag=shopinfo0d-20 Маріночка, дякую за підказку — у Вас рюкзаки взагалі бомбезно круті!
Да, даже в размер half pack помимо учебников, тетрадей, бутылки воды и ланчбокса ещё помещалась форма для физ-ры или хореографии (без обуви)
Девочки, посоветуйте, где посмотреть платье маме выпускника? Уже устала смотреть((( может в Украине есть сайты?
Натали, всё же зависит от того, какое платье ты видишь на себе в этот день Я себе тут покупала, чтобы потом тоже можно было носить, но у нас были и мамочки почти в таких же платьях, как и выпускницы
Спасибо Хорошенькие Я вижу себя в чем-то нюдовом, воздушном)) или с кружевом, а может и как выпускница)))) Когда еще что-то подобное смогу надеть почему бы и нет...
А у Ральфа Лорен не дивились? От мені особисто його сукні дуже подобаються! Там є кружевні — достатньо стильно і круто виглядають. Наприклад ось, і зараз купон на -30% https://www.ralphlauren.com/women-c...0&start=31&prefv1=Dresses&cgid=women-clothing
А Ви нічого не купували в Ральфа ? Тоді потрібно починати) Там речі непогані і ціни з купоном можна виловити достатньо демократично для лакшері бренду.
Нет, к сожалению. У меня как то без примерки получается ерунда. Если хотя бы чуть чуть где то бренд узреть. В Киеве нет случайно зайти?)
N-A-T-A-L-K-A, якщо розміри в Ральфа з цифри тоді вони будуть такими ж як у Корса. Тобто, якщо у мене сукня р.2 у Корса то і у Ральфа це р.2 У Ральфа більша лажа з буквенними розмірами