Всем привет! Я с недавних пор торгую на eBay, поэтому у меня накопилась сумма 280$ на счете PayPal, хочу обменять их на гривну по курсу 19.5 Сделать это можно путем оплаты Вашей покупки на eBay, Amazon, 6pm, etc. с моего аккаунта PayPal. Можем где-то лично в Киеве встретиться и совершить сделку online. Вы мне наличные, я оплачиваю покупку.
Как Вы умудряетесь торговать,если в нельзя в Украине получать деньги на палку(только отправлять)? Если что,то я заинтересован...
Девочки, хочу дособирать посылки в США. Цены сейчас не очень, но так как уже есть один трек на ЮЭ, то нужно. Подскажите пожалуйста, кто знает, интересные пропозиции на пижамы, летнюю детскую одежду, кеды (на девочку 2 лет и мальчика 6-ти лет). Всем заранее спасибо!
Next, смотрите Амазон, Волмарт, Крейзи, Чилдрен. По пн на Чилдрене обычно фри шип, сможете купить без привязки к минимуму.
Не можу однозначно перекласти (текст - на другому зображенні мого повідомлення): Ebates пропонує бонус $5 при здійсненні до 24:00 16.02.15 покупок сумарною вартістю $25 (з різних магазинів); чи пропонує бонус $5 за кожну покупку вартістю не менше $25, здійснену до 24:00 16.02.15? У кого гарний рівень володіння англійською, перекладіть, будь ласка. @N-A-T-A-L-K-A, Ви як вважаєте? Скрытый текст: to Косс Косс, мені прийшло повідомлення на пошту, перевірте, чи у Вас таке є (щоб знати, чи це не індивідуально). Умови - на другому зображенні мого повідомлення.
треба подивитись усі умови акції, там останнє речення саме про це) ще й не всі магазини, я так розумію, підпадають під цю акцію А мені такий мейл не надіслали(
на цьому фото всі умови підпадають під акцію покупки, на які є кеш-бек ( ), тобто, якщо купити щось, наприклад, на амазоні, на що зараз кеш-беку нема - то це не рахується
тут іще якась інфа повинна бути) Скрытый текст: + А так, здається, що на кожну покупку більше за 25дол. будуть зараховувати 5 дол
ось назва листа: Happy U-Day! Here's a $5 Gift-Yourself Bonus just for being U., пошукайте - це стосується правил нарахування кеш-беку:
на мейл нічого немає((( погугливши - теж нічого( Там слово "site" не клікабельне? Або інше слово в цьому реченні?
Прочитала я загальні Terms & Conditions, і в розділі Earning Bonuses & Other Rewards ось як описано умови отримання sign-up bonus: такі ж умови отримання referral bonus, думаю, тут така ж схема, тому я більше схиляюсь до першого варіанту перекладу: Ebates пропонує бонус $5 при здійсненні до 24:00 16.02.15 покупок сумарною вартістю $25 (з різних магазинів). Ні, з листа перекидає на головну сторінку. Думаю, варто запитати в Ebates, чи всі можуть отримати цей $5 Gift-Yourself Bonus
Самый НЕдорогой магазин - это любой зарубежный магазин, но исключительно в период распродаж, даже с курсом доллара 30 и фунта 50. Особенно недорогой George и M&S и M&Co... Никто и никогда меня не уговорит купить вещи, отечественного производства(((
Девочки, человек постит сообщения в нескольких темах на один и тот же ресурс - реклама да и только((((
А почему тогда многоуважаемого человека не попросят админы удалиться на территорию своего горячо любимого "магазина" Клубок с множеством жИлеток , болеро и кофт